Aktív témák

• bim

veterán

Jó reggelt.

Nagyon hulla vagyok! Szinte végig dolgoztam álmomban amit tetézett egy 3 előtti ébredés fél4 utáni visszaalvással és negyed 5-kori keléssel. Szóval nem éppen fitten ülök itt a gép előtt. Még ébredezek.
    Tegnap semmi érdekes nem történt. Kifejezetten jól haladtam aminek nagyon örülök. A héten legalább be kell fóliáznom a tetőt hogy ne ázzon többet a terasz. Szerintem ha ilyen tempóban haladunk sima ügy lesz. Pénteken el kell ugranom felfúrni egy fát oda ahová mennem kell elötetőt készíteni. Remélem ez nem kavar bele ebbe a munkába. 2 hónapja várok legalább erre hogy végre elkezdhessem ezt a nyomorult elötetőt erre tegnap felhívnak hogy azonnal menjek. Hát nem! Nem ugorhatok azonnal amikor nyakig vagyok egy másik munkába.
    Itthon minden rendben van. Édes szabadnapos volt. Ez most pont jól jött ki mert szülői értekezlet volt az oviban. Cuncikáról csak jót mondtak! Nem kell logopédiára járnia mert minden rendben van vele. Felmérőt készítettek vele ami nagyon jól sikerült. Közel maximum pontszámot ért el amitől dagadt rendesen édes mellkasa. ;]
    Ma reggeles lesz. 6-ra megy én pedig viszem cuncit oviba. Kicsit később kezdek amit majd ledolgozok. Annyival tovább maradok amennyivel később érkezek. Sietnem kell és a pénz is kell. Remélem mihamarabb megjön a vga-m. Jó volna ha ma feladnák...
    Szép napot mindenkinek.

Aktív témák