Aktív témák
-
bim
veterán
Jó reggelt.
A tegnapi reggel nem épp úgy indult mint szerettem volna. Elég búbánatos idő volt és épp azon tanakodtam hogy akkor most inkább haza megyek amikor egycsapásra elállt az eső. És 1 röpke órácska múlva már sütött is a napocska. Nagyon jó kedvem lett ettől és annak ellenére hogy bontanom kellett egész boldogan dolgoztam. Volt némi tanakodás az oldalfal lambériázás meddig érjen le és persze visszább kellett vágnom a vázszerkezetet aminek nagyon "örültem" de kit érdekel ilyenkor ez amikor süt a napocska. Ma ezt a részt fogom lelambériázni. Az egyedüli bosszantó dolog hogy ki-be kell hurcolnom az állványt mert kölcsönben van és éjszaka nehogy ellopják be kell tenni a házba.
Itthon minden rendben volt. Cuncika köhögése miatt nem ment oviba. Ez nem is volt baj mert édessel alig voltak együtt a délutános szak miatt. Hiányzik nekik az együttlét. Pont mint én. Úgy szenved mindenki ettől a délutános szaktól hogy csak na. Ráadásul ma szabadnapos és ma viszi cuncit az apjához. Ez a hét annak ellenére elég gyengusz volt hogy nagyon jól kijöttünk cuncikával. Majd a következő 2 hétben jobb lesz a helyzet.
Egy halvány esély van arra hogy elcseréljem a vga-mat egy nagyobbra. Persze édes "nagyon" örül ennek. Tulajdonképpen nem is tudom miért cserélem el mert egyáltalán nem játszok. Ez valami belső kényszer nálam.
Szép napot mindenkinek.
Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bestbuy játékok
- Diablo IV
- Politika
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Futás, futópályák
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest