Aktív témák

• bim

veterán

Jó reggelt.

Kicsit késve írok mert nem láttam 1 órával ezelőtt a bill.-t. Menthetetlenül elindultunk a nyárból kifelé. Ez nem jó hír. Közeledik a tél amit kimondhatatlanul UTÁLOK!
    Tegnap reggel felébredtek a gyerekek és mi elmentünk cuncival a pékhez. Gyors reggeli után a nagyoknak rátöltöttük a mobiljukra azokat a zenéket amiket leszedtek a netről. Szinte azonnal indulni is akartak haza ezért készülődtünk is. Nem szeretem ha muszájból vannak itt. Addig maradjanak amíg jól érzik magukat egy perccel se tovább. Bevittük őket a mamához és ott még picit macskáztak. Ott voltak mamiék is. Érdekes módon nagyon normálisan viselkedik mami édessel. Nem jöttek volna be cuncival de beinvitálta őket mami. Legalább itt is alakul valami normális viszonyféleség...
    Cunci kezd visszatérni hozzánk. Nagyon örülök neki. Nyugodtan is aludtam.
    Újabb dolgos hét kezdődik. Édes ma és szerdán szabadnapos ezért cunci nem megy oviba. Már itt rosszalkodik. Korán kelő lesz mint mi.
    Vga csere project beindult. El akarom cserélni egy GTX260-ra. Van már jelentkező a cserére csak még hezitál. Majd meglátjuk.
    Szép napot mindenkinek.

Aktív témák