Hirdetés
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Microsoft Rewards
- iPhone topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Garada
őstag
Ha már a piac nagyjából 30%-át uralja az Apple és nagyjából ugyanennyit a Samsung is, akkor a kínaiaknak minden eszközt meg kell ragadni a két nagy gyártótól, hogy átcsábítsa az embereket, nem elég versenyképesebb árakat adni, szoftveresen is minél több dolgot érdemes másolni, hogy az embert más készüléken is minél több már megszokott dolog várja, még ha az nem is olyan minőségben lett lemásolva ahogy adott esetben elképzelni a felhasználó.
-
h4h01
senior tag
Huawei már 2018-ban belerakta a 3d-s arcazonosítást a Mate 20 pro-ba, azóta folyamatosan benne van a csúcs telefonjaikban..A honor-nál nem tudom mikor került bele, de a Magic 5 proban már biztos benne volt, szal legalább 3 éve..+ Most már kisebb méretben tudják mint az apple..
Ellentétben a dzsunka Samsung és a dzsunka Google nem tudja/akarja bele rakni..ennyit erről..
-
spect80
őstag
Érdekes, pont fordítva gondoltam, amikor megláttam az ios 26 betában ezt az egyébként jellemzően kínai android rendszereken régóta meglévő, gagyi üveghatású témát.
Az világos, hogy az Apple fokozatosan veszíti el az eredetiségét, de hogy odáig süllyedni hogy tucatkínai témát koppintson, azt nem gondoltam volna.
Nem az Apple találta fel a melegvizet, csak mivel még mindig ekkora ízlésformáló szerepe van persze hogy a többi majmolja. De attól még az egyáltalán nem törvényszerű, hogy az jó. Na meg azért azt az apróságot ne felejtsük el, hogy nadroidon ha nem tetszik egy téma akkor egyszerűen módosítható, almánál meg edd meg ami termett
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 16 128GB gyári független hibátlan 2028.10.20. Apple jótállás
- iPhone 17 256GB gyári független hibátlan 2029.02.13. Apple jótállás
- iPhone 12 Pro max 512GB Független
- BONTATLAN Új Iphone 15 és 15 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB kék 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 10 - 27% ÁFÁS (0332)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 5 Intel Ultra 5 135u,16 gb DDR5 6400,garancia 2028.03.
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 Ryzen 7 / 32GB RAM / 512 SSD Garancia
- Ventilátorok 120/140mm és modding termékek kitűnő árakon! Mennyiségi kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest