Hirdetés
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fura kódnéven készül a HMD új készüléke
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fall-N
veterán
Én azért nem örülnék Androidon neki, mert:
1. Drágítja az amúgy sem olcsó telefonok árát. Az Apple féle félsziget, kapszula is idiótán néz ki. Steve Jobs forogna a sírjában ezektől a dizájn ötletektől.
2. El kell férnie pluszban a szenzoroknak, ami fölöslegesen veszi el a kijelzőtől a helyet. Én ha tehetném még az előlapi kamerát is leszedném és csak a teljes kijelző maradna, minimális kávákkal.
Na meg ott vannak a Fold készülékek, ott nem is lehetne megoldani, mert pont az a lényege, hogy összecsukva és kinyitva is ugyanazt az élményt kapod kezelés terén. Nem fognak kettő arcfelismerőt beépíteni, így is helyszűke van.Szóval hiába találnak ki új fölösleges dolgokat, még mindig a legpontosabb és leggyorsabb a bekapcsoló gombba épített ujjlenyomat szenzor. Az a vicces, hogy valószínűleg a legolcsóbb megoldás is jelenleg, mert javarészt az olcsóbb telefonokba rakják bele.
-
Fall-N
veterán
Nekem nem ultrahangos van, az optikai 10/10 feloldási aránnyal bír, pedig ez egy olcsóbb Realme. De az előtte lévő Motorola és a Xiaomi telefonok is jól működtek. Ezért is jobban szeretem ha a bekapcsoló gombba van integrálva.
Nekem azért sem jönne be az arccal való feloldás, mert sokszor csak rá akarok nézni a telefonra, nem feloldani, erre elég a dupla koppintás. Ha feloldana fölöslegesen, akkor plusz mozdulat lenne, újra lezárni (szintén dupla kopp). Ha siet az ember akkor idegesítő.
Új hozzászólás Aktív témák
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- iPhone 13 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4528
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- 4G Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- Lenovo X13 Thinkpad Gen2 WUXGA IPS i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest