Hirdetés
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Minden ami szünetmentes tápegységgel (UPS-sel) kapcsolatos. Ha kérdésed van akár készülék vásárlással, akár hibával kapcsolatban, vagy csak tanácsot kérnél, írd meg ide, és lesz aki segít!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stanley-B.
őstag
válasz
jczettler #17331 üzenetére
semennyire nem probléma.
UPS-ek piaca más mint egy mobiltelefoné. Cyberpower és APC is rengeteg ideig piacon tart modelleket. A tiszta szinusz miatt a CP1300EPFCLCD egy sokkal jobb UPS, hiába van régóta piacon.a macOS-ről tudok neked nyilatkozni, mindenféle telepítés nélkül felismeri a rendszer a Cyberpowereket és a gyári Rendszerbeállításokban lesz neki fül ahol a lényeges dolgokat be tudod állítani:
Tehát az összes teendőd csak összekötni a Mac Minivel a mellékelt kábellel és kész is vagy.
De azt vedd figyelembe, hogy ha a Mac Minire kötöd majd, akkor a Synology-t nem tudja lekapcsolni majd szabályosan.Szerintem nem kapnak itthon, de más lehet jobban tudja ezt nálam. Szerintem a kiskerek küldik külföldre őket. Az enyémet legalábbis külföldre küldték.
Van szerviztapasztalatom. egy CP1500 kapcsán amiről itt írtam: [link1] [link2] [link3] [link4] [link5] [link6]
Hozzá kell tennem hogy van 2 CP900-am is és évek óta semmi bajuk, meg másoknak sem láttam a fórumon eddig hogy túl sok baja lett volna ezekkel a tiszta szinuszos otthoni Cyberpowerekkel amúgy, a CP1500 is jó azóta is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Last Epoch
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Monster Hunter (gyűjtő topik) - PC/PS/XBOX/SWITCH
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Xbox Series X|S
- E-roller topik
- További aktív témák...
- APC Back-UPS 1400VA (BX1400U-GR) szünetmentes tápegység, új aksikkal!
- APC UPS hálózati kártya AP9617
- EATON 5P1550i 1100W valós szinuszos szünetmentes tápegység eladó vadiúj akkukkal, 6 hó garival
- Eladó Eaton 5S700 szünetmentes tápegység (UPS) Új akkumulátorral!
- Effekta MTD 1500 1500VA 938W valós szinuszos szünetmentes eladó új aksikkal
- Samsung S23 Ultra 512/12GB Fekete / Normál állapotban / 27%-os ÁFÁS számlával / 12 hónap jótállással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Kártyafüggetlen, Kijelző enyhén beégve, Garanciával
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest