- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
71Nyul
csendes tag
Azt még légyszi valaki modja meg, hogy miért van hogy egyfolytában 100%-on megy a CPU, amiből baromi nagy rész az svchost.exe file.
-
71Nyul
csendes tag
Most egyenlőre ott tart a történet, hogy megpróbálom a regedit féle megoldást, mert a vindozapdéttől baromire nem történt semmi. Jelentkezem.
-
71Nyul
csendes tag
A shutdown -a nagyon jó ötlet volt, most tudtam használni, de úgy tünik, hogy ez a geci még mindig itt van. Pedig a Vindozapdét lejött és telepitődött is.
-
71Nyul
csendes tag
Látod ez a jó ebben a társaságban, hogy hiába vagy kezdő, buta tudatlan, valaki mindig van aki segit. Kösz
-
71Nyul
csendes tag
Eész egyszrüen abbahagyja a telepitést és nem csinál semmit. Tehát nem kék képernyő meg ilyenek, csak nem telepiti. Megvan a CP lemeze is az XP-ről amin a security pecs is rajta van. Úgy tünik, hogy kicsomagolja a fájlt, megkérdezi, hogy telepitse-e, megjelenik a képernyő, hogy felméri a rendszert és utána egész egyszerüen eltünik. Ennyi. Azért szerintem ennyire nincsen gyors gépem(P4, 2Ghz, 512 Ram), de mondd, hogy nincs igazam.
-
71Nyul
csendes tag
Már a Windowsapdétre gondolok.
-
71Nyul
csendes tag
Nem tünsz. És abszólut igazad van. Csak képzeld el azt a sok szerencsétlent(mint én is) aki otthon ül a monitorja előtt és egyszerüen nem tud kihez fordulni segitségért. Nagy lovéért megvette a gépet, meg fizet a kapcsolatért és nem tudja használni.
Más. A multkor sikerült egy hülye topicot inditani valami mp3 darabolásért. Nem hiszed el, hogy mekkora élmény volt amikor a fórum tanácsai alapján sikerült megoldani a problémát és oda tudtam adni a kész zenét apámnak. -
71Nyul
csendes tag
Kedves nygma!
Megértem felháborodásodat ebben a témában. Ne haragudj és ne haragudjon senki emiatt. Én igazán kezdő vagyok az it-ben és végre találtam egy helyet itt, ahol tudnak az embernek sokadik elkeseredésében segiteni. Olvastam már olyan topicot, ahol pont erről szólt a történet, hogy segitség, elvesztettem, letöröltem stb, és hogy mennyire elege van a ''tag, fanatikus tag stb'' ezekből, de hidd el hogy egy nem szakembernek mekkora örömet okoz, ha valaki tud neki segiteni.
Továbbra is kösz. -
71Nyul
csendes tag
köszönöm. küldtem mélt, hogy hova.
köszi -
71Nyul
csendes tag
Szóval ez van. Most lett szélessávú internet kapcsolat. A gép egyből benyalta. Azóta megpróbáltam már a microsoft hotline által küldött patch-et is telepiteni, de nem megy. A CP CD volt egy progi ''fixblaster'' ami megtalálja és azt mondja, hogy most Ok, de nem. 78USD-ért megrendeltem a Norton Antivirust, és lementettem ami szintén megtalálja és azt mondja hogy ok de a szemét még mindig ott van. A format c-n kivül mondjatok megoldást. Gáz! Előre is kösz.
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest