Új hozzászólás Aktív témák

• Yaye
    őstag

Nekem azért sem szimpi a szolárium mert olyan hülyén fest hogy mindenhol egyformán barna. Napon barnulásnál van egy eloszlás az emberen, tehát a vállam mondjuk barna de a karom belső oldala felé kivilágosodik, az arc sem tök egyenletesen barnul, szóval szerintem temészetesebben néz ki mintha a szolis. A fehér segg szerintem nem ciki, miért lenne az? Szerintem az a ciki ha valaki magát vagy plána a seggét barnítja, utóbbin látszik hogy kizárólag szépítkezési szándékkal teszi, ami nem túl férfias foglalatosság. Különben ha nem úszónadrágot visel az ember a strandon, hanem rövid sportnadrágot (vagy hogy a fenébe hívják ezt), amiben vízbe is lehet menni, akkor combközéptől illetve a hason az átmenet a barnából a fehérbe viszonylag egész egyenletes lesz, nem lesz olyan bántóan éles kontúrja a fehér bálnának :D

Egyébként én úgy vagyok vele hogy nyilván nem zavar a barnulás de nem is küzdök érte. Az csak a nyár egy természetes velejárója és kész. Ha úgy alakul akkor az sem baj ha az ember fehér marad (manapság még egészségesebb is). Elvégre az (is) a természetes színe. Az csak egy hülye divat hogy a ''barna néz ki jól''. Télen meg pláne mesterkélten néz ki.

Új hozzászólás Aktív témák