Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Milyen okostelefont vegyek?
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
AsakuraDave
őstag
Itthon létezik még olyan netszolgáltató ami nem csicska NER-es? TV, egyéb szolgáltatás nem izgat, csak internet ami 1000mbites legyen min.
Kb 2000-2001ben lehetett az első gépem, fogalmam sincs mi volt a legeslegelső internet szolgáltatónk otthon de azt tudom, hogy nagyon sokáig a UPC, aztán ezt felvásárolta a hányadék Vodafone , az is nagyon jól ment, annyi "vicces" sztorit hallottam....
Én ekkor már albiba Digiztem, mai napig az van de most fogalmam sincs ezzel a ONE-al mi a retek van... kva jó hogy kb nem tudok olyan szolgáltatot választani ami nem Orbán segglyukából nézne ki...
Így mint "ex-Digis" Digis, tehát nem vagyok ONE-os, hanem Digis, csak már nincs Digi szóval csak ex-Digis Digis lehetek vagy valami ilyesmivan bármi tenni valóm vagy majd a jövőben várható valami cumiztatás?
Ennyit ír az ügyfélkapú: 2025. január 31-én a meglévő DIGI Online regisztrációkat töröljük. Amennyiben rendelkezik DIGI Online hozzáféréssel, a szolgáltatás kivezetésével kapcsolatban Önnek nincs teendője. A DIGI Online belépéshez szükséges jelszó törlése nem érinti a DIGI Ügyélkapu regisztrációs adatait.Számomra értelmetlen, a Digi Online belépés visz a Digi Ügyfélkapura, de a Digi Online törölve lesz, de valahogy mégsem érinti a Digi Ügyfélkapu regemet?
szer.: Net bekötése nálam szerencsére mindig gondtalan volt, igaz csak mióta albizok köttettem netet, eddig 3x cseréltem albit így 1x Voda 2xDigi-t kötöttem, Voda volt talán körülményesebb, a Digik gond nélkül mentek.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sziasztok!Az első rész itt olvasható.JÓ SZÓRAKOZÁST!!!Na hát az történt, hogy mút hét szombaton bementünk a Duna...
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kuponkunyeráló
- Sweet.tv - internetes TV
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Minden ami hőszivattyú
- Milyen videókártyát?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
Állásajánlatok