Hirdetés
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Google Pixel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Aktív témák
-
Mosqu!to
addikt
nah, most értem haza.
sajnos nem tudom pontosan leírni a napot, mert erősen másnapos vagyok:)
Tegnap miután itt írogattam nektek mindenfélét, kimentem a szigetre, első vicces dolog amivel találkoztam, az a durex sátornál volt. Ott versenygés folyt az óvszerekért. Leírom nektek mi is volt a menete ennek a kis versenynek:
volt 3 kb 8 fős csapat, akiket nem kiválasztanak, hanem ők döntik el h ki kivel van, főleg baráti társaságok voltak.
Első versenyszám: 1 fiúra van szükség minden csapatból. Mindenki kap egy strandpumpát, meg egy óvszert. Pumpa csövére fel az óvszer, hasaló póz, 3...2...1... rajt! hát őőő.. gondolom értitek h mit kell csinálni, az nyer, akinek elöbb szétdurran a gumija.
Második versenyszám: 1 lányra van szükség minden csapatból. óvszer felhúzása a csőre, aki szájjal húzza extra pont! :D
Egy padot hoztak, arra rá a pumpák, lovagló pózban usgyi neki, a cél ugyanaz mint az előzőnél.
Harmadik versenyszám: 1 fiúra és 1 lányra is szükség van. Óvszer fel a csőre, lány rátámaszkodik a padra, fenekéhez fogja a pumpát, fiú mögé, csípő megfog, és induljon a mulatság!:D
Negyedik versenyszám: 1 fiú és egy lány megint, gumit megint fel a csőre, srác áll, csaj leül padra/térdel, fiú csípőjéhez a pumpa, csaj pedig homlokkal pumpál. Aztán jött az első koncert: BHG akkora megaállat koncertet adott, mint még senki más. bent tomboltam a tömegben, a nadrágomat teleöntötték vörösborral meg sörrel, de nem nagyon érdekelt:)
Ha érdekel titeket bővebben, hogy mik voltak a koncerten, akkor mesélek...
Kispál is elég jó volt, feljött énekelni az Anima énekesnője, aminek külön nagyon örültem, illetve amúgy is elég hangulatos volt. Vége lett a koncertnek, és elkezdtünk sétállgatni, amikor megpillantottunk 2 csáveszt aki egy szál pöcsben rohangászott a több százezer ember közt, a legtermészetesebb módon.
Ezek után találkoztam pár haverral, és behívtak a sátrukba, ahol 1 liter fingatós barackpálesz várt. Hát nem volt mit tenni, el kell fogynia, 3-an megittuk :P A legviccesebb az volt, hogy nem vágott oda egyből, ezért még elmentünk sörözni/borozni. Na utána indult igazán a mulatság, elkezdtünk csajozgatni, meg összeismerkedtünk 2 francia sráccal akikkel szintén jól szórakoztunk, de nem írhatom le, hogy hogyan, mert azt az állam tiltja :U
Később, amikor a csajok hazamentek (:((() még beültünk egyet sörözgetni, ahol elért a végzet, és gyomrom tartalma rendellenesen a gravitációval ellentétes irányban távozott... Szóval megvolt az első nagy bebaszás a szigeten, és most elég kógyagos állapotból írok nektek.:)
TitiRii: egyszer hívtál csak, akkor nem tudtam merre vagyok, de mondtad h később felhívsz, de nem tetted :( Na mind1, jól szórakoztam a többiekkel, csak azt hittem akkor találkozunk.
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Battlefield 6
- Milyen autót vegyek?
- Mikrotik routerek
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- 10 DB Lenovo ThinkPad Laptop X13 G2 G3, T14 G3 G5, T14s G4 G6, P15 G1 G2
- RAM memória Crucial Pro OC Gaming 16GB DDR5 6400MHz CL32 Black - bontatlan, új
- Dell Latitude 7420, 14" FHD IPS kijelző, i7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- Corsair 64GB KIT DDR4 3200 MT/s CL16 Vengeance LPX - bonatlan, új
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T4 Plus CM 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest