Hirdetés

Aktív témák

• Mosqu!to

addikt

nah, most értem haza.
    sajnos nem tudom pontosan leírni a napot, mert erősen másnapos vagyok:)

Tegnap miután itt írogattam nektek mindenfélét, kimentem a szigetre, első vicces dolog amivel találkoztam, az a durex sátornál volt. Ott versenygés folyt az óvszerekért. Leírom nektek mi is volt a menete ennek a kis versenynek:
    volt 3 kb 8 fős csapat, akiket nem kiválasztanak, hanem ők döntik el h ki kivel van, főleg baráti társaságok voltak.
    Első versenyszám: 1 fiúra van szükség minden csapatból. Mindenki kap egy strandpumpát, meg egy óvszert. Pumpa csövére fel az óvszer, hasaló póz, 3...2...1... rajt! hát őőő.. gondolom értitek h mit kell csinálni, az nyer, akinek elöbb szétdurran a gumija.
    Második versenyszám: 1 lányra van szükség minden csapatból. óvszer felhúzása a csőre, aki szájjal húzza extra pont! :D
    Egy padot hoztak, arra rá a pumpák, lovagló pózban usgyi neki, a cél ugyanaz mint az előzőnél.
    Harmadik versenyszám: 1 fiúra és 1 lányra is szükség van. Óvszer fel a csőre, lány rátámaszkodik a padra, fenekéhez fogja a pumpát, fiú mögé, csípő megfog, és induljon a mulatság!:D
    Negyedik versenyszám: 1 fiú és egy lány megint, gumit megint fel a csőre, srác áll, csaj leül padra/térdel, fiú csípőjéhez a pumpa, csaj pedig homlokkal pumpál. Aztán jött az első koncert: BHG akkora megaállat koncertet adott, mint még senki más. bent tomboltam a tömegben, a nadrágomat teleöntötték vörösborral meg sörrel, de nem nagyon érdekelt:)
    Ha érdekel titeket bővebben, hogy mik voltak a koncerten, akkor mesélek...
    Kispál is elég jó volt, feljött énekelni az Anima énekesnője, aminek külön nagyon örültem, illetve amúgy is elég hangulatos volt. Vége lett a koncertnek, és elkezdtünk sétállgatni, amikor megpillantottunk 2 csáveszt aki egy szál pöcsben rohangászott a több százezer ember közt, a legtermészetesebb módon.
    Ezek után találkoztam pár haverral, és behívtak a sátrukba, ahol 1 liter fingatós barackpálesz várt. Hát nem volt mit tenni, el kell fogynia, 3-an megittuk :P A legviccesebb az volt, hogy nem vágott oda egyből, ezért még elmentünk sörözni/borozni. Na utána indult igazán a mulatság, elkezdtünk csajozgatni, meg összeismerkedtünk 2 francia sráccal akikkel szintén jól szórakoztunk, de nem írhatom le, hogy hogyan, mert azt az állam tiltja :U
    Később, amikor a csajok hazamentek (:((() még beültünk egyet sörözgetni, ahol elért a végzet, és gyomrom tartalma rendellenesen a gravitációval ellentétes irányban távozott... Szóval megvolt az első nagy bebaszás a szigeten, és most elég kógyagos állapotból írok nektek.:)

TitiRii: egyszer hívtál csak, akkor nem tudtam merre vagyok, de mondtad h később felhívsz, de nem tetted :( Na mind1, jól szórakoztam a többiekkel, csak azt hittem akkor találkozunk.

Aktív témák