Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Bagoly

senior tag

válasz Den #12 üzenetére

amúgy ie-vel semmi gond, igaz kerülöm a xxx teens for free... és hasonló ''oldalakat''
    Ja, hogy nálad az xxx mature jön be....az se rossz...;)
    Viccet félretéve én is a ''csakazért is IE'' híve vagyok, de a napokban egy olyan szemetet (adware) találtam, hogy az agyam ketté áll tőle......Nem indul el semmi gyanus program (sysinternals-os autoruns-al nézve, ami tényleg mindent megmutat...apropó dombornyomott kártyák, fizetések....ők is érdemelnének egy kis zsetont, az tuti...iszonyat jó kis programokat csinálnak...)ha megnézel egy oldalt IE-vel mégis időközönként ugrálnak fel reklámablakok........Gondolom, valamilyen dll csinálja, de eddig 3 spy írtóból egy sem találta meg......a dll-ek között találtam is 2-3 gyanusat, de persze folyamatosan használat alatt vannak >> törölhetetlenek......(Szerencsére nem nálam van...)
    Szóval hogy van ez a dll-ekkel.....hogy a francba indulnak el ezek? Én elakadtam ott, hogy egy prg indításához még egy exe, com, bat, scr kiterjesztés kellett........
    Vagy az IE elindítása során a registryből vesz egy elérési utat, ami elindít valamit.....Hogy startupnál nem indul el az tuti....

Új hozzászólás Aktív témák