Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
chatran
őstag
Eladó Dell Latitude laptoptöltője van valakinek?
-
chatran
őstag
válasz
Viper26 #21894 üzenetére
A vidi parkban merre van autómosó? Csak gumisról tudok ott.
Én a Jancsárba vittem kipucoltatni az autót. A külseje még elment de a belsejére már nem fordítottak sok gondot. Gondolom ha Audival vagy béemvével, mercivel állítok oda nyakamban néhány kiló lánccal, akkor szorgosabbak lettek volna.
-
chatran
őstag
Vettetek már e-matricát mobil alkalmazáson keresztül? Hogyan bizonyítod, hogy van matricád, megmutatod a mobilod?
-
chatran
őstag
Ejnye, pedig jön ismét a kánikula.
-
chatran
őstag
Ezen írás alapján, egyhamar nem kerül vissza a falovacska a helyére.
-
chatran
őstag
A minap erre jártam és nem láttam a lovacskát. Tényleg elvitték vagy csak rossz helyen kerestem?
-
chatran
őstag
válasz
Motion_Blur #21326 üzenetére
Hál Istennek, elég volt már ebből a mocsok időből.
-
chatran
őstag
Az említett Legenda meg Róma tök átlagos pizzákat csinál.
A Pizza Del Arte az ízben meg tésztában kicsit különlegesebb. Még a helyi lap is készített interjút a tulajjal. Nem olcsó és sokat kell várni mire kihozzák, de bejött.
Valamint ott van még az újranyílt izolabéla. Ez nem tudom milyen, kb 5 éve rendeltem tőlük, mielőtt bezártak. Akkoriban ez volt a legdrágább pizza a városban. -
chatran
őstag
Keresek eladó MicroSD kártyát, 16-32GB. Régebben valaki árult ilyeneket a fórumon. Van még?
-
chatran
őstag
Tudnátok ajánlani műszerészt a városban? Egy egérben szeretnék mikrokapcsolót cseréltetni.
-
chatran
őstag
Köszi a válaszokat. És melyik az a környék ahová soha, semmilyen körülmények közt nem költöznétek?
Régebben hallottam a Rádió telepről, de állítólag már nem annyira vészes. -
chatran
őstag
Ha lakást vennék a városban, melyik az a környék amelyet nem ajánlanátok? Gondolok itt a feketelábú,kátrányos helyzetűekre. A Mura utcáról hallottam. Nyüzsögnek más környéken is?
-
chatran
őstag
válasz
SpaceKombajn #19927 üzenetére
Az fain, akkor mostantól a Királysor és a Géza felé fogok menni, ha a Vidi Ipari Parkba megyek.
-
chatran
őstag
Szerintetek mostanában miért olyan zsúfolt a Széna téri körforgó és a Matróz kereszteződés közötti szakasz?
-
chatran
őstag
Rossz autóakksit hol tudnám leadni a városban? A Palotai u 139-et ismerem, ott adnak érte valamit?
-
chatran
őstag
Valami jobbféle, a városban megvehető virslit tudnátok ajánlani?
-
chatran
őstag
Angol nyelvvizsgára (főleg szóbeli) felkészítő tanárt tudnátok ajánlani?
-
chatran
őstag
válasz
juliabrilke #18858 üzenetére
Néztem itt az aprón, de az egyiknél azt írják, hogy nem működik Haswell alaplappal. Te használtál már ilyen átalakítót?
-
chatran
őstag
Eladó IDE/SATA átalakítója lenne valakinek?
A városban hol tudnék venni ilyet olcsón? -
chatran
őstag
Betelt a forgalmi, a kocsi tulaja és üzembentartója is apám. Milyen meghatalmazás kell, hogy én is el tudjam intézni a cserét? Elég a sima sablon meghatalmazás két tanúval aláíratva?
-
chatran
őstag
Van esetleg valakinek eladó Intel 1155-ös konfigja, esetleg félkonfigja?
-
chatran
őstag
Mi történt az Epox alaplapgyártóval? Jó régen láttam már Epox lapot.
-
chatran
őstag
A telesport.hu-n lehet majd nézni a román-magyart?
-
chatran
őstag
Höhö, pinyőt kib@szták.
-
chatran
őstag
Eladó 16 v 36 Gb-s SD kártyája van valakinek?
-
chatran
őstag
válasz
Napfénysüti #17150 üzenetére
Az utóbbi négy évben rendszeresen rendeltem a teletál-tól. Nagyon jókat főztek, nem kurvultak el, mint a többiek szoktak. Nem csökkentették az adagokat és tartották a minőségi szintet. Az ár ugyan emelkedett, de nem vészesen.
A múlt héten viszont kissé kiábrándultam belőlük, olyanok lettek mint a Gastroyal annak idején, kis adagok és állott alapanyagok. Ezért aztán úgy döntöttem, adok még nekik két hetet. Ha továbbra is átb@sznak, akkor átpártolok a CityFood-hoz. Néhányszor rendeltem tőlük, egész finom volt, az áraik meg hasonlóak a lacibáéhoz. -
chatran
őstag
válasz
Napfénysüti #17079 üzenetére
Jól megfizetnek?
-
chatran
őstag
Palackozott zámolyi sört lehet valahol venni a városban?
-
chatran
őstag
válasz
juliabrilke #16653 üzenetére
15 perc hírnévnél azért kissé többre tett szert, annak idején. Még dalt is írtak dicső tettéről.
2011 óta azonban eltűnt a térképről, valószínűleg Ausztriában elmélkedik a múltról. -
chatran
őstag
Antennaboltot merre találok a városban? Ablakkábelt akarok venni, meg kellene pár méter koax is.
-
chatran
őstag
Tv-s szakiktól kérdezném, MindigTv vételére alkalmas lehet egy olcsóbb szobaantenna? A helyszín Viziváros 10 emeletes panel alja.
Kínai Usb Dvb-t tuner gyári miniantennájával kb 30-as jelerősséget produkált. -
chatran
őstag
válasz
Viper26 #16321 üzenetére
Én két éve a telesport.hu-n néztem a meccseket. HD-ban ment szinte tökéletesen, nagy ritkán akadozott csak.
Az m1 adja a meccseket, a médiaklikken lehet nézni az élő adást.
Ezeken kívül ha van okostelefonod, arra ott a MindigTV alkalmazása, azzal is tudod majd nézni az m1 közvetítéseit. -
chatran
őstag
Urak, találkoztatok már ilyennel?
Beszoptam egy vírust?
Általában gép indításkor jön elő. -
chatran
őstag
Csapbetétet hol tudok venni a városban? Prakti, Baumax és egyéb nagyáruházak nem játszanak, hozzá nemértő eladókkal vannak tele, teljesen inkompatibilis dolgokat akartak rámsózni.
-
chatran
őstag
Mit lehet tudni az új futópályáról a Bregyóban? Sajnos későn keltem így lemaradtam a közös futásról Milflósa Erikával
-
chatran
őstag
Kellene vennem a kocsiba egy garnitúra gumiszőnyeget. Van olyan hely a városban, ahol nagyobb a választék?
-
chatran
őstag
Ha már replika cipőkről volt szó. Ismeritek ezt a cipőboltot? Ők is bóvlikat árulnak?
Valamelyik nap voltam bent és az áraik hasonlóak a fenti webshop áraihoz. -
chatran
őstag
Autósokat kérdezném, úgy tűnik, hogy elromlott a Fábiám tanksapkáján a zár. Ha elfordítom már nem forog körbe mint régebben simán kinyitható. Javítható ez valahogy?
-
chatran
őstag
válasz
juliabrilke #13642 üzenetére
Köszi, ennek nem örülök.
Van a városban esetleg olyan visszaváltó, ahol címke nélkül is beváltják?
Erre a kérdésre gondolom a hajléktalanok tudnának pontos választ adni, de sajnos nem vagyok jóban eggyel sem. -
chatran
őstag
Az automata üvegvisszaváltók az üveg formája vagy a címke alapján fogadják el a sörösüveget?
Csak azért kérdezem mert van egy pár kézműves sörösüvegem amik formára teljesen szabványosak. -
chatran
őstag
A pláza előtt ismét vannak bódék árusokkal, forralt borral stb. Milyen alkalomból? Utókarácsonyozás?
-
chatran
őstag
Ilyenkor estefelé nálatok is kegyetlen lassú a Digi? 20/10-es net, jelenleg 3,7 le 3,8 fel
-
chatran
őstag
Ilyesmikre gondoltam.
-
chatran
őstag
A városban lehet valahol kézműves söröket venni?
-
chatran
őstag
válasz
kovsol #12810 üzenetére
Nálunk olyan 3-4 éve volt egy egyetemista. Hozzánk ültették le, mert senkinek nem volt kedve foglalkozni vele. Elég böszme arc volt, egész nap csak netezgetett. Ebből állt a kb. 2 hetes gyakorlata. Sajnos nem tudtuk bizonyítani, de valószínűleg lenyúlta a pendrive-omat is.
Úgyhogy nem vagyok túl jó véleménnyel a gyakornokokról. -
chatran
őstag
Vettem az edigital-ban egy egeret. Blokkot és garilevelet adtak hozzá, számlát nem. Utólag lehet kérni, hogy töltsenek ki egyet?
-
chatran
őstag
Pálinkakiöntő-t hol tudok venni a városban? A karácsonyi vásárban van?
-
chatran
őstag
Kapacitív kesztyűt hol érdemes venni a városban?
-
chatran
őstag
Kissé meglepődtem mikor láttam, hogy az il Fiore és a Rimini pizzéria is bezárt.
Már csak a Káza meg a Pepe pörög, a kicsik szép csendben eltűnnek.
Lehet még finom pizzát rendelni a városban? -
chatran
őstag
A hétvégén szeretnék ellátogatni a pesti Vörösmarty vásárba. Van arrafelé valami ingyenes parkolóhely? Esetleg távolabb, ahonnan metróval el lehet jutni oda?
-
chatran
őstag
válasz
Napfénysüti #11856 üzenetére
Nekem is pont ugyanez volt vele a bajom, szétszedtem, de nem jöttem rá, hogy mi ment benne tönkre.
-
chatran
őstag
válasz
Napfénysüti #11843 üzenetére
Jó kis Edimax, nekem is az volt. Bírta majdnem 7 évig. Miután elhalálozott egy Asus RT-N10E-t vettem. Ezzel kellett szívni egy kicsit mire mindenhol stabil volt a net a lakásban.
Anyáméknál ennek a komolyabb változata az RT-N12 van, azzal kevesebb volt a gond. -
chatran
őstag
A KFC mikor nyit a plázában?
-
chatran
őstag
Ha már Tv téma, én is kérdeznék. Mostanában vennék tv-t elsődlegesen Ps3-hoz és filmnézéshez. A Dell u2311h monitorom nem vált be Ps3-hoz, nagyon gyatrák a színek, sehogy sem tudtam normálisan beállítani.
Szóval létezik olyan plazma max 250-ért amin élvezhetőek a Ps3-as játékok, nincs durva utánhúzás meg efélék? Vagy ha konzolon akarok játszani, akkor inkább maradjak az lcd-nél? -
chatran
őstag
Köszi a hozzászólásokat router ügyben. Egyelőre úgy tűnik, hogy megoldódott. Nem a digivel volt a gond, amikor megszakadt akkor a routeren folyamatosan ki-be kapcsolt a power és a wifi ledje. A szoftveres reset nem oldotta meg, de aztán leporoltam, ellenőriztem a kábeleket és nyomtam egy reset gombot. Azóta nem szakadozik.
Mondjuk most is érdekes hangokat ad ki magából, amíg még megy addig megkeresem az utódját. -
chatran
őstag
Digi-sektől kérdezném, hogy a mai napon tapasztaltatok problémákat, net szakadozás sokszor meg efélék?
-
chatran
őstag
Tudnátok ajánlani Fehérváron egy olcsó és jó késélezőt?
-
chatran
őstag
Ha már F1, megvan valakinek a Sebességláz (Speed Fever) c. dok. film feliratosan? Torrentboltban csak olasz hanggal találtam meg, feliratot meg sehol sem találtam hozzá.
-
chatran
őstag
Szerda reggel olyan 6 körül volt egy baleset a Berényin a Vidipark közelében. Csak egy autót láttam betört szélvédővel, mintha elütött volna valakit. Kint voltak a rendőrök is. Csak ennyit láttam belőle, a neten rákeresve meg semmi hasonló eredmény. Valaki tud róla bővebbet?
-
chatran
őstag
Tudnátok ajánlani egy monitorszervízt a városban? Egy LG L194WT-SF monitor megadta magát, áram alatt még az állapotjelző led sem világít. Kábelek cserélgetése megvolt.
-
chatran
őstag
válasz
juliabrilke #9176 üzenetére
Nálam is van augusztus havi bérlet, privátban keressetek ha érdekel.
-
chatran
őstag
Walking Dead képregényeket lehet venni valahol Fehérváron?
-
-
chatran
őstag
Kaptam egy kagylós törést. Ajánlanátok egy jó szélvédőjavító mestert?
-
chatran
őstag
Sziasztok!
A porszívóm megadta magát, tudtok ajánlani valami korrekt kisgépjavítót? Lehetőleg Gáz utca környékén.
-
chatran
őstag
Laposelem adaptert hol tudok venni a városban?
-
chatran
őstag
válasz
Napfénysüti #7361 üzenetére
Van weboldala is, elérhetőségekkel.
Bár én még nem voltam nála, így nem tudok véleményt mondani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Asztalos klub
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Gitáros topic
- Nők, nőügyek (18+)
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Intel i3-9100 - 24GB RAM - Samsung 980 500GB - be quite! Pure Base 500 + 1000W Táp - MSi Z390-A PRO
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest