Új hozzászólás Aktív témák
-
SirRasor
addikt
Vennék mikrofont nyelvtanulás céljából, tehát nem kell nagyon extra, de ne is legyen olyan fos, hogy totál eltorzítja a hangom, mert akkor meg nem tudja értelmezni a nyelvprogram.
Milyet érdemes venni ilyen célra?
Edigitalban nézelődtem, és ilyeneket találtam:
1 2 3 4 5 6 7Vagy ez mind fosadék? Elég olcsók
Make Love not war!
-
ben800
aktív tag
Profi telefon szervizest keresek!!!!
Hiba:Az ipodom középső gombját kellene kicserélni!!!!!
Néha érzékel-néha nem....
Random.....
Aki tud segíteni az gyorsan szóljon!!!! -
tajcsi
őstag
Paks felé megy e mostanság valaki?
MAXIMUS VI Extreme, Z87-WS, 3970X és sok más fimomság nálam...
-
skopy
tag
Eladó cuccaim.
Az akasztott embert, még az ág is húzza.
-
Mi van itt, tifusz? Ritkán olvasni ily kietlenséget...
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
-
félisten
-
ALI_G
veterán
Ha EU-n belül veszek valami használt elektronikai cikket, akkor se áfát, se vámot nem kell fizessek, ugye?
-
ALI_G
veterán
Remek, ebay-ről akarok vásárolni, de vám-ot nem fizetnék
Ez a buyer protection micsoda? Már elolvastam 2x, de még sose ebay-eztem és nem értem.
Ha a portéka olyan eladónál van, aki eddig csak 1 dolgot adott el, az rizikós itt is?Még az merült fel, hogy a töltő csatlakozásán kívül egy UK termék megegyezik a Magyarországra szánt termékkel?
[ Szerkesztve ]
-
Agyasima
őstag
Tudom, hogy nem itt kéne, de keresnék sima (kondi)padot, mer' az jó. Használtan, emberi áron. Ilyesmiről beszélek, ha valakinek segítség kell.
toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...'' | Trutymó terror
-
LÁZ
addikt
a buyer proteksön a vásárló védelme, tehát ha para van, irsz a supportnak, és túlnyomó részben neked adnak igazat, és visszakapod a pénzt.
Igaz van kivétel is, én pont besz@ptam tegnap, mert valszeg a supportos csaj, vagy aki éppen ott volt, nem értette a szitut, igy futhatok a money után...
De természetesen érdemes a minél többre értékelttől vásárolni, de azt tudom mondani, hogy az ebayen nem az átb@szás a fő csapásirány, más helyekkel ellentétben, mert mint vásárló elég korrekt módon vagy biztositva.
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Ímé az ebédünk...Rawulfot lehet faggatni feedback-ért[ Szerkesztve ]
-
LÁZ
addikt
akkor van az, hogy irsz a supportnak - párszor már kellett nekem is - és nyitsz egy ügyet, hogy nem jött meg a cucc, eddig vártál, nincs tovább, és megnézik, a levelezéseteket, megkérik az eladót, hogy reflektáljon, utána döntenek. Nekem az ilyen esetekben - kb 3-4 volt - mindig refund (visszapénz) lett a vége, de ez evidens, hogy visszakapod a pénzt, mert nem kaptad meg amiért fizettél, ezt ők is tudják.
mindenképp érdemes kérni a nyomkövetést - tracking - , igy te is látod a posta, vagy a packagetrackr.com-on, hogy merre jár a cucc, igy ha késik, és az eladó semmilyen hajlandóságot nem mutat a helyzet megoldására, tudod linkelni a supportnak, hogy 'ecsém ez nem akar megérkezni'
ps. arra is volt példa, amit mondasz, a nyomkövetés szerint valahol litvániában volt a csomag, és ofkorsz az lett a vége, hogy visszakaptam a pénzt, mert kiderült, hogy az eladó próbált játszani a papirokkal, ergo vmit elküldött a világvégére, mintha nekem küldte volna.
ez kiváltképp bosszantott, mert szükségem lett volna a cuccra....
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Hát Rawulf is a levegőben volt már a tál felé amikor csípőből fotóztam
-
fecus
őstag
Valaki tud segíteni nekem e-bay és paypal ügyben? Nem sikerült vásárolnom előre feltöltéssel.
Jó privátban is."Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
Andi45
csendes tag
Sziasztok! Bobát hol lehet megtalálni?Van telefonos vagy netes elérhetősége?
-
finest
addikt
http://prohardver.hu/tema/szeged_es_kornyeke_adok-veszek-beszelgetek_2/hsz_9092-9092.html Kattints az alsó linken a cégismertetőre!
[ Szerkesztve ]
“Don’t shoot, I’m Globish.”
-
macilaci78
nagyúr
De ha nagyon nem boldogulnál, akkor az adatlapján van telefon, web és msn elérhetőség is.
E mellett az Attila utca Mars tér felőli részén van a Bartók tér felé.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
LÁZ
addikt
ejj de gyorsak vagytok, akkor má' nem válaszolok neki
[ Szerkesztve ]
-
Andi45
csendes tag
válasz macilaci78 #9133 üzenetére
Köszi szépen
-
madstunt
addikt
Kene kb 30 emberre torta, melyik cukraszatot ajanlanatok ?
-
ebegab92
senior tag
Az ABIT mostanra tényleg befejezte pályafutását Google még kilistázza,de rákattintva a linkre,már nem nyitja meg többé a weblapjukat.Így sem pont 2012.02.29-én kapcsolták le,hanem valamikor tegnap (valószínűleg).
R.I.P. ABIT
[ Szerkesztve ]
ABIT kézikönyv,BIOS innen letölthető: http://sdrv.ms/X4IwiL
-
félisten
válasz Sir Riccio #9147 üzenetére
Az enyémhez leginkább női nevek tartoztak
-
Sir Riccio
addikt
-
fecus
őstag
"Valaki tud segíteni nekem e-bay és paypal ügyben? Nem sikerült vásárolnom előre feltöltéssel."
Segítsen már valaki! Rátettem a paypal-ra pénzt. Vásárolni akartam. A fizetésnél kérte a hitelkártyaszámomat. Miért? Nem tudom elvásárolni a pénzemet? Most forintban mutatja a paypal a pénzem. Külön konvertálnom kell? hogyan?[ Szerkesztve ]
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest