- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ShadowX
őstag
Hol lehet Szegeden jó minőségű pénztárcát venni? Olyat amit fél év múlva is használhatok.
-
Rawulf
őstag
"Please state the nature of the medical emergency!"
-
-
Rhino666
addikt
Samsung 1TB 2,5" SATA HDD (alig használt, hibáltan, garis) 12k
[ Szerkesztve ]
Akko switchek és Krytox, Keychron kenőanyagok raktárról! https://reduced.to/3pazm
-
madstunt
addikt
Hali
Használt mobil 3G wifi-hotspotot keresek, ha esetleg valakinek van elfekvőbe -
Rawulf
őstag
válasz madstunt #47168 üzenetére
Igen. MiFi a neve. Van nálam egy új, teszt példány, ha nem ragaszkodsz a használthoz.
Hagyományos LAN-os netet is tud osztani vagy 3G-t (egy kis kapcsolóval lehet választani).
Van saját akkumulátora is, úgyhogy lehet hurcibálni is.A dolog egyetlen szépséghibája, hogy még nem kaptam rá árat, tehát nem tudom, hogy mennyiért lehet elvinni.
[ Szerkesztve ]
"Please state the nature of the medical emergency!"
-
LÁZ
addikt
válasz madstunt #47168 üzenetére
nekem van egy telefonoros usb stick, elvileg függetlenitettem, ha kijössz ebben a trágya időben egy rozéfröccsre, szivesen megkapod ajcsiba
Közérdekű: aki elég bátor és elszánt, hogy az előrejelzés szerinti csodás időben hajlandó beverni egy phohár bort, szeretettel várom holnaptól-keddig a pultnál.
[ Szerkesztve ]
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
SirRasor
addikt
Találtam szilikon sprayt!
Számítógépek ventilátorának kenésére vajon jobb lehet, mint a műszerolaj?Más: panel nyílászáró csere..tudtok megbízható és olcsó céget/embert a feladatra?
[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
-
-
lugosi
MODERÁTOR
azbest, rhino: igen ezekre gondoltam.
Én elsősorban olyat kerestem ami az LTE-t is tudja, de az csak az a tmobilos van és annyit tényleg sokallok érte. Meg amúgy is független kéne.
Rawulf: 4G-sben van függetlened? Vagy lesz/rendelhető? Mert az érdekelne!
-
félisten
-
ShadowX
őstag
válasz FoxiestFox #47184 üzenetére
Nem biztos, alternatív módszerek. Nekem pl. a pszichológus csak ideig-óráig mûködött. Olyan volt, mint a gyógyszerek, csak a tüneteket kezelte, de a problémát nem oldotta meg.
-
félisten
-
ShadowX
őstag
válasz FoxiestFox #47186 üzenetére
Még nem akarom elkiabálni, mert "kezelés" alatt állok, de úgy tûnik nekem a kineziológus jön be leginkább. Nyilván a kezeléseket tartó ember személye is számít a kezelés fajtájától függetlenül.
-
-
SirRasor
addikt
Több netes receptből ollóztam össze, amin most már inkább változtatok:
Tészta
40 dkg liszt (ez tuti kevés..legalább 60-70 dkg belement a végére, hogy ne ragadjon a tészta)
5 dkg élesztő (langyos tejben felfuttattam, kb 10 perc)
3 mokkáskanál só
1 mokkáskanál cukor
1 evőkanál olaj
kis bors
annyi langyos víz, hogy összeálljon a tészta (2dl volt írva, ami soknak bizonyult)
kb. 30 percig hagyni kell kelni a melegben. De most hideg van! Picit bemelegítettem a sütőt kb 35 fokra és beraktamPizzaszósz
1 konzerv paradicsom (nagy, asszem fél kilós)
3 gerezd fokhagyma
bazsalikom, oregánó, majoranna, feketebors (őrölt) - ezekből mind csak érzéssel tettem
főztem, amíg csak lehetett..kb 10 perc max, na meg addig még úgyis kel a pizzatésztaFeltét
kolbászos pizzát akartunk, úgyhogy:
rúdkolbász kb. fele felszelve, hogy picit vastagabbak legyenek a szeletek
1 fej vöröshagyma feldarabolva (ha karikázom, akkor macerásabb enni)
~20 dkg sajt20 percig sütöttem az egészet régi sütőben 80%-os lángon..kb. így lehet a legjobban körbeírni a fokozatot.
Eredmény: pizzaszósz kb 2 pizzára elég, és most már tudom, hogy rendesen kinyújtva a pizzatészta is elég 2 pizzához, tehát ez így kb. 4 cm magasra feljött.
4 személyesnek írták, de mi nem vagyunk olyan nagyétkűek. Gyári 30 centisnek max a felét tudom megenni, tehát ránk pont igaz a 4 személy, de csak a 2 db pizza miatt.
[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
-
-
MODERÁTOR
Srácok, esetleg Szegeden van olyan műszaki üzlet ahol mondjuk több hűtőből lehet válogatni mint a MM-ban? /Tudom, tudom Miele hűtőt kell venni, de arra nincs keret./
-
félisten
-
Rick4
félisten
válasz pepe091 #47197 üzenetére
Ahol van választék, az pl az auchan, saccra 25 féléből tudsz válogatni, hasonló indíttatásból benézhetsz a tescoba is, metro is érdekes lehet, de szűkebb a választék.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
azbest
félisten
válasz SirRasor #47196 üzenetére
Ismerős a szitu, nálam is kb ez szokott lenni Ha összejön valamikor két hét szabi és mással sem kell foglalkozni, akkor kb az első heti semmittevés után a másodikon el szoktam kezdeni főzőcskézni Mondjuk mostanában ez nem fenyeget.
A játékok többségéből sajna úgy tűnik kiöregedtem, már nem kötnek le az fps multik, ahol ugyanazt ismételgeti két eszetlen csapat vég nélkül
Ja, az előzőre visszatérve, régen még szerepelt a pizzatészta receptemben egy katódsugárcsöves monitor, amit akkoriban használtam és remekül megkelt a rátett tálban a pizzatészta.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest