- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- One mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
djtoomi #1275 üzenetére
Gondolom ha kihúztad az egeret és szélnek eresztetted,akkor egy másik egérrel betöltött a win és az egyéb dolgok is...
A leolvasó meg csak mókáért volt rajta...
Imádom az ilyen nagyszerű baromságokat,amikkel megpróbálják a felhasználókat távoltartani a gépüktől, mert, aki bele akar nézni, az enélkül a letapogatós, leolvasós kódos technika nélkül is belenéz a gépbe...
Egyszer egy régi ismerősöm védte le gépét a bios-ban található password-el...
Talán p1-es lehetett a gépecske...
Hetekig próbálkozott a kód megfejtésével, mert szokás szerint az emberi tényező közbe szólt...
Elfelejtette a kódot már akkor, mikor beírta...
Jó hosszú karakter sorozat, keverve betűkkel, számokkal...
Sejtem, mindenki tudja, hogy oldottuk meg...?!
Ja és a gyerekei elől akarta így védeni, hogy tanuljanak és ne gépezzenek.... -
Jómagam ugyan csak kisérőként tértem be egy évfolyamtársammal, a pécsi belvárosi áruházba, mivel nem kapott sehol a városban nyák lemezt....
Nagy lendülettel löktük be az ajtót, mivel ugye láttunk kint a kirakatban, apró elektronikus mütyüröket...
Itt biztos lesz gondolta, és egyből a pultost célozta meg.
- Szép napot!
- Szintén, fiúk!
- Szeretnék nyák lemezt venni! - vigyorogta az eladó felé.
- Nyák lemezt? - kérdezett vissza, mintha rájött volna, mit is szeretnénk itt tőle...
- Igen, ha van vinnék belőle több darabot - válaszolta társam, nem is sejtve mit fog erre reagálni a pultos néni.
Nekem már akkor gyanús volt, pedig sok közöm nincs az elektronikához(gépésznek tanultam), de éreztem, hogy ez nem egy megszokott elektrotechnikai bolt,mint amelyek a sétálóutcában találhatók....
De mindegy végső bástyaként ez az egy hely maradt...
- Hát sajna nyák lemezünk nincs, de esetleg megmondjátok milyen stílust kedveltek, akkor tudok mutatni belőle...- és széttárt karokkal, eloldalazva megmutatta a mögötte kirakott bakelit lemezeket...
Mindez kb 16 éve történt..és a mai napig nem felejtem a srác arcát, amikor a néni finom, nőies mosollyal visszanézett rá...
Ami azt sugallta itt sokfajta lemez van raktáron, lehet bőven válogatni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest