Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
 - iPhone topik
 - Magisk
 - Google Pixel topik
 - Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
 - A Gemini húzza ki a Sirit a csávából
 - Légből kapott hírünk van képekkel
 - Mobil flották

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Abszolút jogos, amit írsz egyébként. Menjen, kopogjon be a Tecsóba, hogy neki csak egy kiló kenyér kell. Ott meg max. kiszólnak neki: nekem zörögsz, papírzacskó?

Hihetetlenek az emberek olykor! Egyszer december 24-én délelőtt volt egy olyan idióta, aki fenyegetőzött, hogy feljelent, ha nem csinálom meg a naptárát neki azonnal. Mondtam, hogy ehhez 48 órával előbb kellett volna jönnie, és rámutattam a kupac fényképre, amikből még épp serényen szerkesztettem mások naptárrendeléseit.
Nem tudom egyesek miért hiszik azt, hogy beengedem őket más ügyfelek elé. Arra nem gondol, hogy akkor meg annak a munkájával nem készülök el, aki pedig időben leadta a megrendelését?
 Egyébként fel is jelentett minket valami hivatalos szervnél, de szartam rá. Kíváncsi lennék, ha a Tecsóban akarna beállni egy kígyózó sor elejére, hányan vernék pofán...   
 Akkor kihez szaladna panaszra?Ha egy üzlet zárva tart, akkor zárva tart. Még akkor is, ha épp emberek tartózkodnak benn, akik leltároznak. De még ha nyitva is van az ajtó, ha nyárson ökröt sütnek bent, ha maláj kurvák táncolnak, akkor is! Ki van írva, hogy ZÁRVA! Tessék visszajönni nyitva tartási időben.

Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
 - Okos Otthon / Smart Home
 - Windows 11
 - Vírusirtó topic
 - Könyvajánló
 - PlayStation 5
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Arc Raiders
 - HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - További aktív témák...

- OMEN ck2077ng 17.3" QHD IPS i7-13700HX RTX 4080 32GB 512GB NVMe gar
 - PlayStation 5 Digital Edition 825GB megkímélt állapotban eladó
 - Bomba áron dobozos új Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia/
 - Xbox Carbon Black controller
 - Akciós áron, Új Lenovo ThinkPad T14 Intel Core Ultra i7-165U/16GBRAM/512SSD/14" FULL HD+ IPS kijelző

- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
 - AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
 - iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3436
 - Honor Magic 5 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Egyébként fel is jelentett minket valami hivatalos szervnél, de szartam rá. Kíváncsi lennék, ha a Tecsóban akarna beállni egy kígyózó sor elejére, hányan vernék pofán...   
 Akkor kihez szaladna panaszra?