- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
Új hozzászólás Aktív témák
-
toydog55555
csendes tag
válasz
adax01 #20558 üzenetére
Lehet még akkor sem
Elég régi konfig már:
Asrock P4V88
2,66 CelD
2x512 (pontosan már nemtudom) DDR333
vinyó tán maxtor.
Raidmax házban. Előlapja levéve "Csak takarítottam, majd visszateszem", rá egy hónapra, "jaa még mindig nincs rajta". 3 alkalommal voltam kint, mert a környékbeli szolgáltató a szar rendszere miatt cserélgeti az IP-ket, ledobál, a régi netgear router meg már nem birta tartani az iramot vele. Amikor már a routert se látta a gép, akkor inkább kivittem takaríttatni, egyből halkabb lett, meg megleett a router a kábel másik végén.
Hoztak egy gépet, rakjammáössze, VGA egy MX400 volt :[link]
Hamár VGA, "valamijér nem ad képet": A delikvens egy i865-re való bordát a szivacsnál pillanatragasztóval tett rá:[link]
A hiba okozója nyákkal együtt le is jött.
Alkatrészcsere után működött rendesen.proof88: Az villogott benne, ledes cucc, asztal alatt mindkét oldalról takarásban biztos nagyon nézték, gépben süvített a gyári 478 hűtő, de nem zavarta őket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged