- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
adax01
tag
válasz
TheReMiXeR #20395 üzenetére
Padlót fogtam a röhögéstöl.
-
adax01
tag
Ezeket nem láttad még.
-
adax01
tag
Én ezzel a képel kívánok jó éjszakát nektek.
-
adax01
tag
Én nekem ez jutott eszembe rőla.
-
adax01
tag
Nekem alapjában mechanikai műszerész a szakmám az utolsó melóhelyemen egyszer egy cnc gépet egy felújítás után azzal próbáltuk ki, hogy ugyan olyan kupakokat meg kiöntőket csináltunk sárgarézből mint amik a műanyag pet palackokon vannak.
Csináltunk is vagy tíz darabot az éjszakai műszakban a nagy góré meg megvakarta a fejét mert még ilyet nem is látott. -
adax01
tag
Pedig ma azt terveztem hogy semmit de semmit nem javítok meg.!
Erre tessék púpos kondis dell gépek de estére vagy 4. -
adax01
tag
válasz
TESCO-Zsömle #20160 üzenetére
Ilyet a 21.században kérem szépen.
Mikor láttam röhögtem egy nagyot.
Én ennél jobbat tunék írni olyat ami egyszerübb. -
adax01
tag
válasz
TheReMiXeR #20123 üzenetére
Ohh ezt a dumát ez már fáj!
Há szétröhögtem rajta az agyamat még ekkora marhát meg dumát .
Hogy bírtad elviselni ? -
adax01
tag
válasz
TESCO-Zsömle #20114 üzenetére
Miért te ezt tojás szeletelőnek nézed?
-
adax01
tag
Erről jut eszembe.
-
adax01
tag
válasz
TESCO-Zsömle #20092 üzenetére
direkt lett így írva amolyan Shrekkesen.
-
adax01
tag
[ Módosította: Ndruu ]
-
adax01
tag
Mi az senki sem jár erre?
-
adax01
tag
válasz
Gézengúz #20066 üzenetére
Nálam az amd gépen 2db sata 3 as vinyót mind 2 1 TB-s az intenél is úgy szintén mind 2 1 TB-s sata 3 mas
Mind 2 gépen 16 gb ddr3-1866 os ram van.
Másik tünet meg az volt hogy elfelejtett be tőltődni a firefox és az ie explorer a totalcommander meg még jó néhány program pl coreldraw, office, call off duty, meg egyebek. -
adax01
tag
válasz
cbmfan #20064 üzenetére
Na jó ezt a témát körüljártuk kanyarodjunk vissza a dolgokhoz.
Ma reggel 8 kór hoztak vagy 15 db delta 220W-s dsp-220db tipusu tápot hogy javítsam meg de ebből legalább 6 legyen kész délután 5 ig, de mindnek ugyan az a baja.
Hát én meg csak vártam a haveromat de nem jött, majd este10 kor telefon hogy majd holnap jön érte.
Minek ez a nagy sietség ha csak holnap viszi el már délután 5 kór haza ment és nézte inkább a tv-t.Ja meg a kis kedvencem gf 7600 gs kártya hát a változatosság kedvéért azon is púpos kondik voltak.
Mondanom se kell hogy mind ez már tegnapra kelet volna a haveromnak.
És mégse jött érte.[ Módosította: Ndruu ]
-
adax01
tag
válasz
TESCO-Zsömle #20055 üzenetére
Én az nga onlineben összefutottam már egyszer vele a scimitar meg ette csak folyamatosan rejtett üzemmód ban kell lenni és lelehet győzni, gyenge pontja hátul középtájon van oda kell összpontosítani a tűzerőt.
-
adax01
tag
válasz
sasa311 #20056 üzenetére
Ezt ne telepítsed mert nálam vagy 2 vinyómat is le lőtte két különböző gépnél egyik intel a másik amd úgy hogy újrakellet telepítenem a win7 et mind 2 gépen de több ismerősömnél is csinálta.
Ezt ne telepítsétek.
Frissítés Windows 7 for x64-based Systems rendszerhez (KB2791765).
Tegnap szenvedtem egy csomót mire rájöttem hogy ez a hiba. -
adax01
tag
válasz
TESCO-Zsömle #20050 üzenetére
Áh azt is ellehet pusztítani a scimitarral.
-
adax01
tag
Áhh a borgot sohase szerettem csak pusztítani de azt nagyon.
A romulán scimitar a legjobb ellenfele nekik.
Ja meg az aminek a képét kiraktam. -
adax01
tag
Mingyárt egy klingom m`thai ghai vészmadárral vagy egy reman simitarral kergetlek meg titeket.
-
adax01
tag
Ti szavamra mondom néha agy zsibbasztóak vagy tok.
-
adax01
tag
Erről jut eszembe.
Ha már a csomagolás is számít. -
adax01
tag
Non demotiváló. -
adax01
tag
Én is mennék szívesen.
-
adax01
tag
Ja nem árt a háló tényleg aztán meg keresgélni lehet hogy honnan esett ki az alkatrész.
-
adax01
tag
Elegem volt a mai napból úgy hogy ezeket fogom tenni.
Jó éjszakát mindenkinek. -
adax01
tag
válasz
Szakbarbár #19729 üzenetére
Szívesen elfogattam volna azokból a gépekből 1-2 darabot vagy mindet lett volna rájuk vevőm.
-
adax01
tag
válasz
sasa311 #19708 üzenetére
Akkor ìs így eltólni valamit pedig csak 3 kondit kellett volna kicserélnie benne erre még egy tranyólábát is össze zárta ami vittt még magával egy ic-t meg egy diódát is így már neméri meg a dolog.
A kondikhoz bezzeg nem nyult pedig csak azkat kelet volna megcsinálnia. -
adax01
tag
Akkor se nyúljanak bele az elektromos cuccokba.
-
adax01
tag
Bocs de most durva leszek miért kell a kedves usernek meg a vérpistikéknek belenyúlniuk mindenbe de miért?
Nem vagyok hajlandó a jövőben utánuk dolgozni és szívni mint a torkos borz de nem ám.
Hogy száradna le a kezük de úgy örökre !!
Miért kell nekik mindent szétnyitniuk bele kontárkodniuk ha nem értenek hozzá tápot gépet meg mindent? -
adax01
tag
Mit szoltok újrafertőz a fenyegető vírus?
[link]
De mostmár pedofíliával zsarol az új változata. -
adax01
tag
Egy belga óriás nyúl ténykedése ma hozták hogy javítsam meg ezt a noti tápot.
A gazdija elfeletkezett róla hogy kint a nyuszi a lakásban és elment délelőtt melóba mire hazaért ez fogadta ja és még kérdéses az is hogy működik e a táp mert a noti meg be volt kapcsolva.
Másik a pc boltos haverom is ki tett magáért hozott 8 pctápot hogy csináljam meg mert kell neki de sűrgősen mert márt eladta mindet, erre én még megsem néztem őket deakkor is sűrgős hát ebből 5 tele púposkondival de hála az égnek a többinek semmi baja nem volt. -
adax01
tag
Én egy javíthatatlan thermalthake tápot meg egy konplett gépet örigetek ugyan így irogatok a tulajnak hogy mikorjön de nem jön érte, és ráadásul mind 2 másiké.
És csak a helyet foglalja nekem, már meg írtam nekeik hogy ha ebben a hónapban nem jönnek érte mennek a cuccok a pinyóba, mert én nem vagyok lom tároló. -
adax01
tag
A mai sztori az hogy meg fenyegetett a boltos ismerősöm hogy még lessz belőlük egy csomó hamarosan de azt mondja hogy azok újabb típúsuak lesznek meg még tápok is lesznek.
Én annak örűlnék ha folyamatosan lenne javítani valóm nem csak ilyen hullámokban, egy pc boltot keresek ahol dolgozni tudnék folyamatosan. -
adax01
tag
Hát nem lessz egyszerű a hetem mert még notebook tőltők is elkezdtek potyogni befelé.
De hogyagyan fogom őket szét szedni mert ért egy kisebb fajta baleset miközben szedtem szét az egyiket.
Nincs valakinek valami ötlete hogy mivel tudnám ezeket a vackokat szét szedni úgy hogy rendesen szét váljon a két műanyag rész?
Valami nórmális ezköz kéne. -
adax01
tag
Most engemet találtak meg vagy 60 db dell gépcsodával mind
Dell Optiplex GX240 SFF Computer P4 1.8GHz 512MB típusú és mind nek ugyan az a baja.
Íme a képek a beléről.
Ja és ezekkel tegyek csodát hogy menjenek.
Ja és valakinek közűletek nincsen e ilyen hűtőborda foglalata? -
adax01
tag
Még boldogabb újévet kívánok mektek mint az ényém !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
adax01
tag
Én szerintem ide a lapba egy s478-ast akartak beletenni.
De ilyen enbert!! -
adax01
tag
Nekem is volt ilyen masinám meg még enterprise gépem is és volt hogy basic ben programot írtamrá, ja még az akkoriban létező pc-k bioszát is az ep-vel másoltam.
-
adax01
tag
Tegnap hogy jártam hoztak egy msi lapos lga775 ös via chipsetes gépcsodát azzal a felkiáltással hogy nem megy meg se indul én meg ilyenkor már rutinbol nyitom ki a házat, be sem kapcsolom a gépet .
Hátlátom hogy telivan púposkondival az a szerencsétlen lap kb félóráig azt magyaráztam az user nek hogy az azért nem megy mert televan a lap púposkondival mire megértette a dolgot minden áron azt akarta hogy indítsam el azt a szerencsétlen gépet.
Hogyblehetnek ilyen értetlenek némelyek. -
adax01
tag
válasz
Hequila #18847 üzenetére
Hátja ez már tényleg az én is melótkeresek de semmi nincs most már az sem ami eddig volt.
Itt minden csak megy tönkre szűnikmeg vagy bezár, én is ha fiatalabblennék már régen kimentem volna külföldre.
De kár hogy nem vagyok 10-15 évvel fiatalabb már kimentem voltna!.
A maradék pénzemet még a bank is lenulta úgyhogy szép karácson elé nézek nyomor és kilátástalanság van itt már csak kérem szépen. -
adax01
tag
Én az alaplapokat meg a tápokat először meg próbálom feléleszteni meg javítani és csak ha nem megy akkor lesz belőlük alkatrész ha sikerül lelket lehelni beléjük értesítem az illetőt róla akitől elhoztam,és ha nem kell neki visszafelé a cucc utána megy az eladandó anyagok közé.
Még ezt akkor is megteszem ha akkor mikor elhoztam tőle azt mondja ottan hogy nem kell neki. -
adax01
tag
Én meg hiába kereshetek akkor itt Pesten rossz tápot meg alapot.
Ha tudtok valamit szóljatok nekem mert kéne nekem alkatrésznek meg ilyenek.
Rossz tápok alaplapok az alaplapok közül az alábbiak érdekelnének intel s478, 775 amd ,am2 ,am2+ vagy am3. -
adax01
tag
Nálam már vagy 3 táp vagy 5 hónapja dekkol pedig már egy csomószor üzentem a tulajaiknak hogy vigyék el őket, meg van vagy 4 alaplapom is ami ilyen meg javítva mert sürgős és b@@nak érte jönni.
De most annak örülök hogy végre elviszik azt a négy hitachi 1 TB-s vinyót amit megcsináltam az éjszaka.
A kedves tulaj nem tudom hogy mit csinált vele mert el tolta rajtuk a média részt. -
adax01
tag
Nekem még a betegségem alatt is nyomnom kell az ipart nincs megállás.
Mindig megtalálnak valamivel. -
adax01
tag
Nem lett az ellenségem de azóta sem láttam.
-
adax01
tag
Nekem múltkor jött egy ipse hogy egy tápot alakítsak át egy tápot 300W-s ről legalább 450 esre és le rakott egy gabba tápot az asztalra azzal hogy nincs pénze 450-es re.
Mondom neki hogy ez többe kerül mintha venne egy újat ha egyáltalán kivitelezhető. -
adax01
tag
Nesztek egy kis éjszakai képgaléria.
[Klaty.] -
adax01
tag
válasz
macilaci78 #17696 üzenetére
Máskor is szívesen segítek ha arról van szó.
(Ja pc szervizes munkát keresek ha tudtok valahol meg üresedést szóljatok pü-ben.) -
adax01
tag
Mai napi gyöngyszem:
Elvoltam melót keresni utána elmentem az egyik pc boltos haveromhoz, akinek szoktam javítani és egyszer csak egy nem idén barnult egyén állít be hozzánk.
Helló tesók kapargatós telefonjuk van e?
Összenézünk hogy mi az magunkba...?
Erre én az nem érintő képernyős?
Illető de olyasmi.
Akkor soroljuk a márkákat típusokat.
Erre az egyén mingyárt jövök.
Vissza jön kb 10 perc után megszólal akkor egy Samsung kapargatósat kérek.
(Pedig mi mondtuk neki hogy az nem kapargatós hanem érintőkijelzős..)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- MacBook Air M1 / 2020 / Ezüst / 13" / 256 GB / 8 GB / DOBOZ / GYÁRI TARTOZÉKOK /
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- i5 HP Pavilion DV7 laptop
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest