Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• liver

tag

Öreg néni felhív telefonon:
    -Jónapot!Elromlott a nyomtatóm,kikéne jönni házhoz és megkéne javítani.
    Mennyiért csinálják meg?
    -Jónapot!5ezer forint a kiszállísi díj és ebben már benne van 1órai szervízdíj.
    -Úristen!Az nagyon drága.Én öreg nyugdíjas vagyok,bottal járok és a nyugdíjam is nagyon kevés.
    -Jó rendben,akkor tesék behozni a nyomtatót a boltba és akkor kitalálunk egy sokkal barátibb árat,ha nincsen nagy baja 2ezer forintért életet lehelünk belé.
    -Az még mindig nagyon sok,nincsen nekem annyi pénzem...tudja kedves nagyon kicsi a nyugdíjam.
    -Sajnálom,hölgyem ennél olcsóbban én se tudom elválalni,mert a boltot fent kell tartanom valamiből.
    -Még átgondolom és lehet,hogy a kisunokám elviszi magukhoz.

Nos a kisunoka valóban elhozta.A legújabb X5-ös BMW terepjáróval és hát a srác megejelenése se volt annyira szerény.Aranyóra,arannyaklánc stb...
    A nyomtatónak annyi baja volt,hogy utángyártott patit vettek bele és azzal nem igazán akart müxeni.Eladtam neki egy gyári patront és voila,tökéletesen müxöt.Aztán kiderült,hogy a srácnál nincsen készpénz és nálunk kártyával nem lehet fizetni.Mondom nyomtató itt marad amíg nincsen rendezve az anyagi része.3-4 nap múlva jön és fizet.Persze áfá-s számla kell neki a 3000ft-os patiról.

Én a munkám során azt vettem észre,hogy a tehetősebb vásárlók a legszarrágóbbak és neki is nagy a szájuk(függetlenül attól,hogy kurvára nincsen igazuk).A szegényebb emberek,családok sokkal korrektebben viselkednek.Példáúl van egy vak vásárlóm,aki mindig ad jatott,minimum 1000ft-ot.Hiába erősködök,hogy nem kell,csak ott hagyja.De persze ravasz vagyok én is és legközelebb egy ezressel olcsóbban kapja amit megvesz:-)

Új hozzászólás Aktív témák