Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- VoLTE/VoWiFi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
liver
tag
Öreg néni felhív telefonon:
-Jónapot!Elromlott a nyomtatóm,kikéne jönni házhoz és megkéne javítani.
Mennyiért csinálják meg?
-Jónapot!5ezer forint a kiszállísi díj és ebben már benne van 1órai szervízdíj.
-Úristen!Az nagyon drága.Én öreg nyugdíjas vagyok,bottal járok és a nyugdíjam is nagyon kevés.
-Jó rendben,akkor tesék behozni a nyomtatót a boltba és akkor kitalálunk egy sokkal barátibb árat,ha nincsen nagy baja 2ezer forintért életet lehelünk belé.
-Az még mindig nagyon sok,nincsen nekem annyi pénzem...tudja kedves nagyon kicsi a nyugdíjam.
-Sajnálom,hölgyem ennél olcsóbban én se tudom elválalni,mert a boltot fent kell tartanom valamiből.
-Még átgondolom és lehet,hogy a kisunokám elviszi magukhoz.Nos a kisunoka valóban elhozta.A legújabb X5-ös BMW terepjáróval és hát a srác megejelenése se volt annyira szerény.Aranyóra,arannyaklánc stb...
A nyomtatónak annyi baja volt,hogy utángyártott patit vettek bele és azzal nem igazán akart müxeni.Eladtam neki egy gyári patront és voila,tökéletesen müxöt.Aztán kiderült,hogy a srácnál nincsen készpénz és nálunk kártyával nem lehet fizetni.Mondom nyomtató itt marad amíg nincsen rendezve az anyagi része.3-4 nap múlva jön és fizet.Persze áfá-s számla kell neki a 3000ft-os patiról.Én a munkám során azt vettem észre,hogy a tehetősebb vásárlók a legszarrágóbbak és neki is nagy a szájuk(függetlenül attól,hogy kurvára nincsen igazuk).A szegényebb emberek,családok sokkal korrektebben viselkednek.Példáúl van egy vak vásárlóm,aki mindig ad jatott,minimum 1000ft-ot.Hiába erősködök,hogy nem kell,csak ott hagyja.De persze ravasz vagyok én is és legközelebb egy ezressel olcsóbban kapja amit megvesz:-)
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Házimozi belépő szinten
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Last Epoch
- Revolut
- PlayStation 5
- Linux kezdőknek
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Asustor NAS
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS3 Játékok - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Sony Alpha 7 (2300 expo) + 28-70mm f/3.5-5.6 + Takumar 55mm f1.8 M42 + M42-NEX adapter
- HP Compaq 8200 Elite asztali számítógép PC i5 / 8GB ram / 120GB SSD + 500GB HDD
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024)- M3, 16GB/256GB (MC8K4MG/A) 8 Ciklus Éjfekete - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H110M i5 6500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Deepcool D-Shield V2 500W
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest