- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
Új hozzászólás Aktív témák
-
szumo
senior tag
válasz
Zofren #10980 üzenetére
Őszinte részvétem, volt már ilyennel dolgom. S miután mindent megmentettem, az összes elérési utat újra kellett írni, valamint az xp -t visszavenni, hogy 98-ként indítsa a progikat. Innen jött a köv. probléma, hogy miért olyan kicsi az ablak, de ne legyen full screen, se mert akkor hogy halgat zenét.
S, hogy mi az, hogy most már a d:\ -n van a program, és, így hogy találja meg a munkáit.
A hátam közepére sem kívánom megint.liver: A probléma az amikor kiviszed a gépet, és ott kell felbontani, a zsír új monitort, mert nem tudja összerakni a gépet a user.
Ygg: akkor te nem tudod mis mire képesek a standard felhasználók, akik az enter-t is félve nyomják meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Óra topik
- Netflix
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- ASUS Radeon RX 7600 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Acer Nitro 5 AN515-54-77VS Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest