- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Milyen okostelefont vegyek?
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Netfone
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
szumo
senior tag
válasz
Zofren #10980 üzenetére
Őszinte részvétem, volt már ilyennel dolgom. S miután mindent megmentettem, az összes elérési utat újra kellett írni, valamint az xp -t visszavenni, hogy 98-ként indítsa a progikat. Innen jött a köv. probléma, hogy miért olyan kicsi az ablak, de ne legyen full screen, se mert akkor hogy halgat zenét.
S, hogy mi az, hogy most már a d:\ -n van a program, és, így hogy találja meg a munkáit.
A hátam közepére sem kívánom megint.liver: A probléma az amikor kiviszed a gépet, és ott kell felbontani, a zsír új monitort, mert nem tudja összerakni a gépet a user.
Ygg: akkor te nem tudod mis mire képesek a standard felhasználók, akik az enter-t is félve nyomják meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- 89999 Ft Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged