- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
gergo5991
őstag
Azt vettem észre, hogyha nem borotválkozok meg olyan 2-3 hétig, új szálak kezdenek nőni a semmiből. Lehet ez a megoldás a szakáll sűrítésére? (19 évesen). Vagy ha minden héten borotválkozok akkor is ugyanúgy kinőnek ezek a szálak? mert eddig nem úgy vettem észre.
-
gergo5991
őstag
Ki mit tudna mondani arról, hogy napozás után a szőröm kiszőkült? már 2 hete szőke, gonndolom télen vissza befeketedik
-
gergo5991
őstag
Sziasztok, tudnátok ajánlani valami természetes cuccot arcszőrzet növekedésére? 18 éves multam, már lassan 2 hete nem borotválkoztam, tervezem nyár végéig hagyni, azt halottam ricinus olaj segít a növekedés, sürüség és vastagságon.
oldalt szépen nő, száj mellet nem igen, lasabban, meg elöl se igen akar, nyakon nő, de ahol van a 2 nyirok csomó azon a helyen se igen akar nőni, akit érdekel, tudok mutatni képet fekete fehér oldalról fotózva (privátban lehet kérni), nem nagy szám, elvégre csak 18 éves multam, de idősebb férfiak/emberek tapasztalatát észrevételét szivesen meghallgatom, sajnos a magánéletben nincs ki ebbe segítsen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Crucial 240GB SSD eladó
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged