- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hippo
aktív tag
Egyébként mi a varázslata annak hogy ne vágja meg magát az ember? Úgy tudom hogy nem szabad rányomni a borotvát a bőrödnek vagyis asszem ezt olvastam a régi hagyományos borotvákról.. a biztonsági borotváknál is ez van nem?
-
Hippo
aktív tag
válasz
darnellsmith #600 üzenetére
Tehát a lényege a feszes bőr és úgy borotválni...
-
Hippo
aktív tag
válasz
darnellsmith #590 üzenetére
Megfogadtam a tanácsod... megpróbáltam minnél jobban kifeszíteni a bőröm borotválkozásnál és tényleg sokkal jobb most... igaz én visszafelé is borotváltam, de sokkal alaposabb lett most a borotválkozás és irritáció majdnem egyenlő a nullával, most még élveztem is a borotválkozást.
Aztán bemaszíroztam a bőrömbe egy kis Nivea aftershave balzsamot és megkell hagyni egészen kellemes érzés most így borotválkozás után.. nincs az a kellemetlen kipirosodás és égető érzés..
Wilkinsonnal borotválkoztam..
-
-
Hippo
aktív tag
válasz
darnellsmith #590 üzenetére
És rányomjam a borotvát erősebben a bőrömre vagy azt szigorúan tilos? Vagy csak hagyjam finoman siklani a bőrömön?
egyébként ha nem használok aftershave-et, akkor nekem nagyon kiszárad a bőröm és eléggé látható dolog az, amúgy akkor nekem se pirosodik ha jól megfigyeltem..
-
Hippo
aktív tag
Sziasztok!
Jó hogy megtaláltam ezt a témát legalább tudtok nekem segíteni
Régebben Gillette Fusion Power-t használtam, de az volt a gondom hogy a bajuszom borotválásánál akárhogyan is borotváltam (ellentétesen is) mindig maradt apró szörzet, tehát látszott a bajusz még mindig egy kicsit.. szakállnál és máshol tökéletesen le tudtam borotválni.
Ez mitől van? Meg az, hogy 10 féle aftershave-et kipróbáltam már, de borotválkozás után a bajuszomnál mindig piros szokott maradni elég hosszű ideig a bőröm.
Most áttértem Wilkinson Quattro borotvára, talán egy fokkal jobbnak ítélem, mert nem annyira piros tőle a bőröm a bajuszomnál, de segítsétek rájönni hogy mitől van ez..
Pedig rá se nyomom a borotvát a bőrömhöz, hanem épphogy csak érinti...
Egyébként most Nivea aftershave balzsamot használok (fehér üveges)..
Gondolkoztam még azon, hogy talán a sok penge miatt pirosodik ki huzamosabb ideig a bőröm, nem tudom.. de szerintetek megérné kipróbálnom egy 2 pengés Gillette Sensor Excel-t? Ha igen, hol tudnék vásárolni online ilyet borotvafejekkel együtt (sajna guglival nem igazán találtam érdemleges helyeket..)?
Üdv, Hippo.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest