- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2025.05.22)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bozso067
tag
Köszi szépen a routeres linket; beállítottam, illetve nem is volt mit beállítani, mert be volt kapcsolva, hogy töltse le automatikusan a DNS-t.
A link szerint ezt a kapcsolót kikapcsoltam, de már automatikusan beírta a két új DNS címet. ezért nem is értem, miért kell kikapcsolni. De mindegy is, kikapcsoltam; a két új DNS cím szerepel már ott; majd mentés.
De ennek ellenére még mindig nem megy a letöltés a Download Stationban.
Honnan tudom, hogy a NAS DHCP-n kap IP-t? (Beef írta: Ha a NAS-od DHCP-n kap IP-t, akkor ott nem kell semmit állítani csak a routerben).
A NAS-on jelenleg ezt látom: -
bozso067
tag
válasz
bozso067 #79866 üzenetére
Nekem is ez az elsődleges DNS szerver címe: 213.46.246.53 (ezt a NAS-ból ovastam ki)
Azt mondta a Voda ügyfélszolgálat, mivel a modem bridge módban van, azzal nincs teendőm, de a saját routeremen kell átírni a DNS címet 80.244.99.36 vagy 80.244.99.37-re (???)
Ezt már nem is értem; hol írom át a routeren? Nem is találtam ilyen az eredeti DNS címet 213.46.246.53 a routeren beállítva....
Szóval nekem kínai, mint az is, amit írtál:
"
Szóval besshztam egy terminálból a DiskStationre és átírtam a szar ipt a Vodás routerem belső ip címére. (192.168.0.1 nálam)" -
bozso067
tag
Nekem is a voda az internetszolgáltató, szóval lehet, hogy nálam is ez a probléma.
Sajnos egy mezei NAS felhasználó vagyok, abból amit írtál, semmit nem értek.
Most a Voda routerében kellene átírnom valamit? Vagy a NAS beállításaiban? Vagy mindkettő? A voda routere nálam bridge módban megy (csak modemként funkcionál); a saját routerem egy mesh TP-Link DECO 4M.
Tudnál egy hülyegyerek (ez én lennék) módon egy leírást küldeni, hogy hol, és mit kell átállítanom?
Előre is kösz. -
bozso067
tag
Sziasztok!
Egy DS218 LAN-on csatlakozik a switchez. Tegnap a DSM Download Stationba került pár torrent fájl, azonban nem indult el a letöltés, de nem foglalkoztam vele; gondoltam, csak seed probléma. Ma újra ránéztem és még mindig semmi. Másik 3-4 különböző torrentet is hozzáadtam DS-hez (amik nagyon frissek és sokan seedelik), de semmi; egyiknél sem indult el a letöltés.
Ezután vezérlőpult/hálózat/hálózati interfész menü: azt írja, hogy a LAN csatlakoztatva; statikus az IP cím, stb. Viszont nagyon úgy tűnik, hogy nem csatlakozik a netre.
Ezután teszt: a NAS LAN portból kábel ki; bedug egy laptopba, de semmi probléma; a laptopon ment ugyanazon a kábelen és switch porton a net.
Nem állítottam el semmit; már 2 éve így megy, csak tegnap jött elő ez a probléma.
A NAS LAN portjánál - ha be van dugva az RJ45 csati - nem villog a zöld (sárga?) led. Nem emlékszem, hogy van-e itt led egyáltalán, ami a működést hivatott mutatni. Elszállt volna a LAN port?
Viszont ennek ellentmond az, hogy az otthoni hálózaton (minden eszköz ugyanazon a hálózaton van), pl. egy TV-n elérem a NAS-t és a rajta lévő tartalmakat.
Mi lehet akkor probléma? -
bozso067
tag
Sziasztok!
A DS218-ban kicseréltem az egyik meghajtót egy új RED Pro-ra (ezzel nincs is semmi gond). A másik egy másfél éves sima RED; ez is hibátlan a DSM szerint, de a Tároláskezelő/Állapotinformációk/SMART tulajdonságok ezt írja: "A küszöbértéket a meghajtó gyártója határozza meg. A felhasználók értesítést kapnak, ha az attribútumérték a küszöbérték alá esik..."; illetve ez látható: [kép]
A DSM-től kapom az értesítést? (persze, ki mástól kapnám). Vagy valahol valamit be kell állítani a DSM-ben, hogy ezeket az értesítéseket megkapjam?
A kép alapján aggódnom kellene? Vagy ne foglalkozzam vele? (a DSM szerint minden OK) -
bozso067
tag
Sziasztok!
A DS218 ban (2 lemezes, 1 kötetes; tükrözött meghajtók) lévő egyik WD101EFAX - 68LHPN0 (RED 10 TB) megadni látszik magát (egyre több a hibás szektor rajta), a másik ugyanilyen szépen működik. Mivel ez a típus már nem elérhető a Synology kompatibilitási listáján (a WD már nem gyártja), kicserélem egy másikra.
A Synology kompatibilitási listáján, illetve ami elérhető a vásárlás helyén is - ezt a kettőt találtam.
- WD101EFBX - 68B0AN0 (Red Plus 10 TB)
- WD102KFBX - 68M95N0 (Red Pro 10 TB)
Minden további nélkül berakható a jelenlegi hibás sima RED helyére bármelyik, attól függetlenül, hogy az egyik RED Plus, a másik RED Pro ? Ha igen, melyik inkább javasolt? -
bozso067
tag
válasz
hellsing71 #77543 üzenetére
Sikerült mégis megtalálni az appot; ne fáradj vele.
Köszönöm a segítségedet; már fut is a vizsgálat. -
bozso067
tag
válasz
hellsing71 #77543 üzenetére
Szia!
Sajnos nem találom sehol a WD oldalán az általad említett Dashboard progit. Illetve két találatot feldobott [link] , de ezek SSD-re vonatkoznak, nem pedig HDD-re.
Tudnál küldeni egy linket, ahonnan letölthető ez a progi?
Köszönöm szépen. -
bozso067
tag
válasz
hellsing71 #77533 üzenetére
Szia!
Hasonló cipőben járok; nekem egy db WD RED Plus 10 TB-t kellene átvizsgálni (DS218-ban vank 2 db). Az eladó hely azt javasolta (a gyorsabb átfutási idő miatt), hogy a Hard Disk Sentinellel vizsgáljam át a HDD-t és csak azután vigyem be hozzájuk.
Viszont te azt írtad, hogy a Synology javaslatára "a gyártó S.M.A.R.T. appjával" kell átvizsgálni a HDD-t. Gondolom amit a Synology javasolt, az helytállóbb, mint ahol magát a HDD-ket vettem. A WD-nek van gyári progija, illetve mi a neve a programnak? Ez a WD Dashboard SMART lenne az?
Válaszodat előre is köszönöm. -
bozso067
tag
válasz
AiRLAC #77340 üzenetére
Ma végre tudtam időt szakítani rá, hogy felvegyem a kapcsolatot a HDD eladójával (PCLand); ők is azt javasolták, amit te, annyi különbséggel, hogy a HDS (Hard Disk Sentinel) progival ellenőrizzem a hibás szektorokat, ne a WD gyári progijával (feltéve, hogy van ilyen; ők sem tudták).
A kérdésem, hogy a NAS-t egyszerűen szabályosan leállítom és kiveszem a házból a problémás HDD-t, az bele egy külső házba és futtatom a HDS-t?
Majd a NAS ideiglenesen egy db HDD-vel üzemeltethető? Sajnos határidő terén nem biztatott jóval az eladó üzlet; 3-4 hetek jósoltak attól kezdve, hogy beviszem hozzájuk a problémás HDD-t.
(Vagy veszek 100k-ért ideiglenesenegy WD Red Plus 10TB-t és azt belerakom a NAS-ba a másik mellé. Viszont ha megállapítják, hogy jogos a reklamációs igényem, rajtam marad egy 10 TB-s HDD, amit csak arra a 3-4 hétre vettem, amíg szervizben/beszállítónál/gyártónál van a hibás HDD).
-
bozso067
tag
válasz
bozso067 #77401 üzenetére
A tegnapi nap után figyelmeztetett e-mailen az Active Insight, hogy "kisebb hardverproblémák léphettek fel a meghajtókon, amelyek adatvesztést okozhatnak."
Az Active Insight javaslata, hogy futtassak le egy bővített tesztet a DSM beépített SMART progijával, konkrétan:
"A teszt befejezése után görgessen a S.M.A.R.T. attribútum szakaszhoz, és kattintson a Részletek elemre.Tekintse meg a következő azonosítójú mezőket: 5, 197 és 198. A megfelelően működő merevlemezek esetében a Nyers adatok értéke ezeknél a mezőknél 0. Ha a Nyers adatok értéke nem 0, a meghajtó meghibásodott.Ha a S.M.A.R.T.-teszt nem talált hibás szektort, és a helyzet egy bizonyos időn belül nem ismétlődik meg, az azt jelenti, hogy a rendszer automatikusan kijavította a merevlemezt. Ebben az esetben hagyja figyelmen kívül ezt a figyelmeztetést".Lefuttattam a HDD1-n (itt jelentkezett a hiba) egy teljes ellenőrzést és a tegnapi teszttel ellentétben ma a teszt végén ez fogadott: [kép]
Az Active Insight a továbbiakban ezt javasolja:
"Ha a meghajtó megsérült, először ellenőrizze, hogy a RAID-típus támogatja-e a meghajtók hibatűrését, majd végezze el az alábbi lépéseket. A RAID-típusokkal kapcsolatos további információkat itt találja."
Viszont - akár támogatja, akár nem a RAID-típus a meghajtók hibatűrését - mindkét esetben arra szólít fel, hogy cseréljem a meghajtót.
A különbség csak annyi, hogy az első esetben (a RAID-típus nem támogatja a meghajtó hibatűrését) mentenem kell a HDD1 teljes tartalmát (jelenleg kb. 6,4 TB a 10TB-ből) és egy új tárolókötetet kell létrehoznom.
A második esetben (a RAID-típus támogatja a meghajtó hibatűrését) a másik meghajtón lévő adatok megmaradnak és be kell szereznem egy új meghajtót és javítás.Kérdések:
1. Honnan tudhatom, hogy a RAID-típus támogatja vagy sem a meghajtó hibatűrését? A linken szereplő leírás nekem nem kínai, bár annyit sikerült kibogoznom a táblázatból, hogy SHR esetében támogatott.. A Tárolókészlet 1 típusa a saját NAS-on: SHR, btrfs. Ezek szerint támogatja?
2. A "Ha a Nyers adatok értéke nem 0, a meghajtó meghibásodott" dologgal fordulhatok az eladóhoz cseréért? -
bozso067
tag
válasz
Mezga Aladár #77313 üzenetére
A DSM beépített SMART progijával lefuttattam mindkét HDD-n egy teljes ellenőrzést - beleértve a teljes felülettesztet; majdnem 1-1 napig tartott, de az eredmény nem mutatott hibát.
A WD gyári progija ennek ellenére találhat hibát? Vagy a HDS?
Mindkét HDD kifogástalan (a SMART attribútumok mindegyike elvileg jó):
- HDD1: [kép]
- HDD2: [kép]
Itt a teszt eredménye [kép] , viszont a hőmérséklet a korábbi "hibás" HDD2-nél magasabb 5°C-kal, mint a másiké.
Vagy ne foglalkozzam vele? -
bozso067
tag
válasz
Mezga Aladár #77320 üzenetére
"Van gyári program azt fogadják el."
Ezzel a DSM gyári programra utalsz? Vagy a WD gyári programjára? Vagy van külön a DSM-en kívül a Synology-nek? -
bozso067
tag
válasz
SzAndras00 #77333 üzenetére
@cigam belinkelte; azzal kezdődik a hozzászólása
-
bozso067
tag
válasz
Mezga Aladár #77313 üzenetére
Köszi a választ.
Szerinted cserélhető garanciában, ha akár csak egy hibás szektor is található?
Vagy csak bizonyos mértékű hibás szektor mennyiséget meghaladóan van lehetőség a cserére? (régebben használtam gyári házas külső WD HDD-ket (WD My Passport; WD Elements); anno cseréltettem is hibás szektor miatt, amiket a HDS fedezett fel.Más: Hogyan tudom ellenőrizni pl. az általad javasolt HDS-sel a NAS-on? Ha kiveszem a HDD-t a NAS-ból, berakhatom egy külső házba, de szerintem a windows(11) nem fogja felismerni.
Persze elérem a NAS-t a pc-ről is, de akkor a HDS meg fogja tudni különbözteni a NAS saját házában lévő 2 db HDD-t?(Egy 10TB-s HDD-t átvizsgálni a HDS-sel... jó hosszú móka lesz
)
Egyébként van a DSM-ben is saját, beépített progi a teljes lemezfelület átvizsgálására; egy 10TB-s HDD-nél szerintem 24 óra körül lehet, de lehet, hogy keveset momndtam...
-
bozso067
tag
válasz
bozso067 #77309 üzenetére
SMART teszt hibátlan; nincsenek bad szektorok, stb.
Egy APC SMART-UPC 750 van mögötte szünetmentesként; teszi a dolgát.
A két db WD Red a Synology kompatibilitási listája alapján került kiválasztásra.
Szóval nem tudom mi a probléma.
A súgó javasolta:
"Check the bad sector count graph
Monitor whether the bad sector count is increasing.
Go to Storage Manager > HDD/SSD.Select the suspected failed drive.Click Health Info and go to History >
- a,) Key Information of Drives.Check the Bad sector count graph.If the count is increasing, the drive may fail in the future. We recommend replacing the drive to avoid possible data loss. You can refer to the Replace the defective drive section for more information.
- b,) If the count is stable, it is possible that the bad sectors have been corrected. Keep monitoring the drive."
A "B" pont alapján lehetséges, hogy a rendszer már kijavította a hibákat? Viszont ez ellentmond annak, hogy a grafikonok szerint a sem a mai napon, sem a mai nap előtt sem voltak hibák, bad szektorok, stb; a rendszer szerint tökéletes állapotban van a lemez.
Viszont amikor újra behelyejtem a HDD2-t, akkor a "nincs inicializálva", azaz ezen a meghajtón nincs telepítve a Synology rendszer. Korábban ott volt, de egyszer csak eltűnt? -
bozso067
tag
Sziasztok!
DS218 (2 db WD RED WD101EFAX tükrözve) hibaüzenetet jelzett ma reggel; konkrétan, hogy a "tárolókészlet csökkentet állapotba került". [kép]
A képen alul a "meghajtó 2" helykiosztási állapota "Tönkrement" státuszú, viszont az eszközállapot "hibátlant" jelez.
DSM súgó alapján a következőképp jártam el:
- deaktiválni a meghajtó 2-t
- kikapcs a NAS, kivesz a problémás meghajtó, majd 1 meghajtóval újra bekapcs.
- Megint kikapcs; behelyez újra a kivett meghajtó 2; ezután újra bekapcs.
Ezt követően hiányolja a másik HDD-t a kötet, de a következőt mutatja: [kép]
Mit javasoltok? Még garis a HDD; cseréltessem ki? (persze az állapota hibátlan státuszú; "csak" a kötet omlott össze; nem biztos, hogy cserélik).
Vagy próbáljam meg újra helyreállítani?
A második kép "helykiosztási állapot: nincs inicializálva" státuszt mutat; a mellette lévő info gomb ezt mondja: "Ezen a meghajtón nincs telepítve a Synology rendszer. Ezt a meghajtót kijelölheti tárolókészlet létrehozásához."
Van egy ilyen javítás lehetőség: [kép]
Válasszam a harmadik lehetőséget, a "tárolókészlet létrehozását"?
A cél, hogy újra 1 kötetben hibátlan állapotú legyen mindkét meghajtó és legyen tükrözve az egyik a másikra.
Jelenleg elérhető a tartalma a HDD1-nek; "látok" minden rá mentett tartalmat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest