-
Mobilarena
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2025.05.22)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fycko19
újonc
válasz
#80977664 #54627 üzenetére
Ami bátor kísérletezésre kiderült számomra hogy simán ki tudtam venni belőle egy winyót és azt másik fiókba téve csak egy gyors tesztet kért és minden működött,viszont bele tettem egy dokkolóba a kivett vinyót,amit ugyan látott a Linux reader,de nem lehetett megnyitni.Szóval akkor nem is annyira bonyolult a dolog,kiveszem az összes winyót,belerakom a két újat és szépen sorba hozzáfűzöm a többit.Csak az még a kérdés hogy mivel nem csinálok ilyet sűrűn,ezért nem tudom hogy az első két winyót hogyan fűzzem SHR-be vagy azt felajánlja majd ha elkezdem?És mit mire kell állítani ha kérdezi a rendszer,mert ez kicsit Kínai nekem!Öreg vagyok már és kicsit nehéz nekem ez a téma,ezt nézzétek el nekem,és köszi minden segítséget!!!!!!!
-
fycko19
újonc
válasz
#80977664 #54607 üzenetére
Azt gondoltam meg tudom oldani a 3TB os winyón levő anyagok felmásolását de mégse fog menni sajnos,és valóban nem vagyok annyira jártas a számítástechnikában,ezért is kérdeztem ilyen láma kérdést hogy külső winyóként rá tudnám e kötni a NAS-ra azt ami előtte a NAS-ban volt,nekem így tűnt egyszerűbbnek,vagy inkább megoldhatónak az adatok átmentése.Akkor el kell kezdenem vadul törölni hogy legyen helyem!
-
fycko19
újonc
válasz
#80977664 #54600 üzenetére
Na ez így tényleg jobban hangzik,csak annyira nincs helyem hogy azt a 3TB-ot se tudom hova másolni.Egy ilyen winyót ami egy NAS-ban volt,nem lát egy külső dokkoló?Mert akkor rá tudnám másolni a kész kötetbe.És nem baj hogy ahogy leírtad úgy össze vissza lesznek a winyók és nem sorban?
-
fycko19
újonc
Sziasztok!
Van egy Synology DS 1513+ Nasom amiben van 3 db 6TB os és egy 3 TB os winyó,de semmi Raid csak úgy külön kötet mindegyik.Viszont már annyi minden van rajta hogy szeretném valahogy Raid védelemmel ellátni.Vennék még két db 6TB os winyót a kicsit majd rámásolom a másik NAS-omra az nem gond,de meg tudom e valahogy csinálni hogy a meglevő adataim ne vesszenek el,és mégis ki tudjam bővíteni 5 winyóra Raid védelemmel.Járható út lenne az ha a két újat tenném bele a többit addig kivenném,és elkezdeném Raidben azzal a kettővel,csak az a kérdés hogy rá tudom e valahogy másolni a két új winyóra a régi adatokat?Látni fogja ha bele teszek egy régit a két új mellé?Mert akkor onnan átmásolnám az újakra,a régit meg hozzáfűzném az első kettőhöz és így tovább az összes winyóval???Vagy ez kivitelezhetetlen gondolat?Köszi a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Xiaomi Redmi 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest