- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2025.05.22)
Új hozzászólás Aktív témák
-
oroszlan12
tag
válasz
AiRLAC #89506 üzenetére
Igazából van 2 Synology-m.Egy itthon 220+ egy pedig egy másik országban 215j backupnak.
File megosztás,tárolás,plussz ezen is backup.Ami a terv,h a 220+ megy távolinak a 215j helyett és itthonra gondoltam egy 4 lemezest csak az újak eléggé elrugaszkodott árakkal rendelkeznek. -
oroszlan12
tag
Egy kis ajánlás.. kellene!
DS416j-t még érdemes venni?60000 Ft
-
oroszlan12
tag
Sziasztok!Azt kérdezném adott egy 220+ aminek ugye 2 LAN csatlakozója van.
Amit szeretnék a Download Station használja az egyiket (VPN a routeren beállítva) a többi alkalmazás VPN nélkül a másik IP-n menjen.
Ezt meg lehet oldani?
Köszönöm! -
oroszlan12
tag
Sziasztok!A 412+ vagy a 415play jobb mert mindkettőhöz hozzá tudnék jutni.
Processzor majdnem ua. ram 1Gb annyi,h a 412-ön 2 Lan csati van.Előre is köszönöm!
-
oroszlan12
tag
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy VPN szervert beállítottam, működik is de az IP címem marad az eredeti ami a mobilhálózaté. Amennyiben a routeremhez kapcsolódok VPN - en keresztül akkor az otthoni IP címem jelenik meg. Az a kérdésem, hogy a confg fileban kell vmit átírnom vagy ez mitől van?
-
oroszlan12
tag
Sziasztok! áthelyztem a nas-t. Azóta nem ismeri fel az usb-n rákötött hdd-t.Ezt hogyan lehet orvosolni. Természetesen előtte is rá volt kötve. Wd Elements a külső
-
oroszlan12
tag
Sziasztok.Olyan kérdésem lenne,h telefont cseréltem és azóta majdnem mindig letiltja egy idő után a telefon ip-ét a rendszer pedig hozzá adtam a kivételekhez is. Ds file es Photos alakalmazás van fennt csak.A telfonnak fix ip-t adtam.Ezt mi okozhatja?
-
oroszlan12
tag
válasz
oroszlan12 #77520 üzenetére
Nem támogatott file típus.Próbáltam formázni Dsm-ben, formázni sem tudta. Vissza raktam win alá elengedem a dolgot. Egyébként ez egy Samsung evo 970-es m. 2 sata meghajtó külső házban.
-
oroszlan12
tag
válasz
Marci112233 #77508 üzenetére
Most talàltam egy leíràst ssh-n ha mountolom akkor elvileg r/w lesz, ha haza érek kibróbálom.
-
oroszlan12
tag
Sziasztok. az mitől lehet, h 218+ Dsm7-es Nas-ra usb-n rákötött Hdd-t egy idő után nem látja a Nas?
A Syno-val formáztam exfat-re, h win-en is tudjam használni.
Lehet ext4-re kellene formáznom?!! -
oroszlan12
tag
Sziasztok!Aki esetleg használja a Video Station alkalmazást attól kérdezném neki szinkronizálja az eszközök között a videó előrehaladást plusz a félig abba hagyott anyagot onnan kezdi a következő lejátszáskor ahol abba hagyta?Tehát ha nézek vmit félbe hagyom és később újra szeretném kezdeni ott ahol abbahagytam nem igazán onnan indul a film,sorozat igazából bármi anyag.7-es Dsm van a NAS-on.
Köszi -
oroszlan12
tag
válasz
oroszlan12 #72949 üzenetére
Mégegyszer reseteltem azt hiszem 20-jára most rajta van a hálón!
-
oroszlan12
tag
Segítséget szeretnék kérni!!!
Router csere volt megváltozott a belső IPcím. Gondoltam soft resetet csinálok a reset gombbal de nem akar működni. Egy sípolás megvolt de nincs a hálon a NAS vagyis nem csatlakozik. Mit tudok még csinálni? -
oroszlan12
tag
Sziasztok! FTP elérésevel vannak problémák. 7 Dsm van fent.
Port nyitás megvolt, engedélyek megadva (azt hiszem minden ami kell).
De sehogy sem tudom elérni az ftp megosztást.
Tudna vki segíteni!? -
oroszlan12
tag
Sziasztok!olyan problémám lenne,h docker-t fel tudom telepíteni de amint futtatni akarom "hiba a csomag futtatásakor" üzenetet kapom.
Régebben már fent volt csak letöröltem akkor működött is rendesen.
218+, legújabb hivatalos rendszer.
Vki találkozott már ilyennel? -
oroszlan12
tag
Tvheadend epg beállításokban tudna vki segíteni?
Köszönöm! -
oroszlan12
tag
Sziasztok Tvheadend epg beállításokban tudna vki segíteni?
Privátban is jó lenne!!! -
oroszlan12
tag
válasz
sziszi-fuszi #59551 üzenetére
Igen azzal megy rendesen.
-
oroszlan12
tag
Sziasztok!beállítottam a külső hozzáférésnél xy.synology.me elérést.A teszt le is fut de semmilyen eszközről nem érem el.Vmit még engedélyezni kell vagy mit rontok el?!
-
oroszlan12
tag
Tudna vki segíteni?!Próbáltam leállítani a NAS-t (218+) de állandóan újraindul.Ez vmi bug lehet?
-
oroszlan12
tag
Sziasztok.Előfizettem egy vpn szolgáltatóhoz de amikor a kapcsolatoknál hozzá akarom adni az ovpn. file-t akkor hibaüzenetet kapok.
Ezt a log. file-t hol tudom kinyerni mert ez kellene a szolgáltatónak,h segítsen?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W Zalman
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest