- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2025.05.22)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rage47
veterán
válasz
burgatshow #90126 üzenetére
Én csak olyan félévente mentem oda a képeim, de ezt elolvasva borzalmas frissítést sikerült elkészíteniük. Olvasgatva más fórumot, lehet ez volt az alapötletük, mert valaki örül a változásnak
"I like this change as I can use more often Synology Photos as the default app thanks to this, and not to jump between Photos and Synology Photos app." -
Rage47
veterán
válasz
Lasersailing #89034 üzenetére
Hát nálam sem túl gyors, de ennyire azért nem volt lassú. Volt eleinte, hogy kiírta, hogy időtúllépés, szóval ilyen...
-
Rage47
veterán
DS214SE-re javasolnátok a DSM 7-et? Most a legutóbbi 6.2 van rajta. Szívesen felraknám a 7-et, de nem tudom, mennyire lassulna be és egyáltalán vissza tudnám-e rakni a 6-ot, ha szörnyű lenne.
A DS216-osomon a 7-es gyorsított a rendszeren, de nem tudom, hogy a DS214SE-n ez előfordulhat-e fele annyi rammal... -
-
Rage47
veterán
7.1-42661 Update 1 tölthető
-
Rage47
veterán
7.1-gyel van már tapasztalat? Manuálisan tudnám telepíteni, de még sosem csináltam. Jobb megvárni, míg elérhető nálunk is?
-
Rage47
veterán
Most vettem észre, hogy a NAS-omon hiányzik pár mp4 videó, melyeket az iPhone-omról backupoltam automatán DS Photo-val. Másnak volt ilyen tapasztalata? Nem megbízható a backup, manuálisan kell majd feltöltögetnem minden képet és videót ezentúl? Ki tudja, miket hagyott ki eddig... :S
-
Rage47
veterán
DS115j bírja a fullHD videó streaminget szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest