- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2025.05.22)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A DS418play jó választás, Intel Celeron J3355 procis, és a RAM-ja is bővíthető.
4K-s filmekhez OK a 48 TB, de ha nem SHR-ben vagy Raid5-ben használod a NAS-t (ekkor csak 36TB lesz a 4 lemezből), akkor 4 külön kötetet kell létrehoznod. Ellenkező esetben a 4 lemez összefűzése (JBOD) során a legkisebb adatvesztés is teljes káoszhoz vezethet.
Minden gyári NAS-ban, így a Synologyban is méretezett proci hűtő, és ventilátorok vannak, a hűtés profin meg van oldva, így nekünk, felhasználóknak nem kell sufnituning procihűtéssel bajlódnunk. Egyébként a J3355 proci nagyon keveset fogyaszt, ezért elég rá a passzív hűtés. -
Madwe
nagyúr
Nézd meg az adatlapom, nálam is egy C6 van otthon, 916+al, jó páros nagyon (mondom én még médiaplayerem is eladtam mert engem annyira meggyőzött a syno + webos páros) mondjuk házimozira én a z906 helyett vmi komolyabb házimoziszettet (nem bögreszettet bár szobafüggő) javasolnék, mert míg a tvd prémium, a hangfalad a belépő szint közepe alja - már házimozi szempontból, nyilván van hangfal 5ezerért is, vagy akár a tévéd hangszóróit is hallgathatnád (ami egyébként meglepően jó)
Annyi pénzért amennyi a logi már teljesen korrekt hangfalakat lehet nézni 5.1ben, esetleg 5.0ban kicsit jobb is kijön s késöbb mellé egy mélynyomó ha a keret szűkösebb. Erősítőnek meg vmi használt régi is megteszi belépőből optikai bemenettel mind rendelkezik, kb 30-40kval jönnél így ki többe mint a logi de sokkal szebb hangot kapnál. No de ez itt már nagyon off, esetleg itt kérdezz körbe ha felkeltettem az érdeklődésedet
Persze ha a logi már megvan s elég neked, nem akarsz többet hanggal foglalkozni/többet költeni rá, akkor nem szóltam -
-
Borisz76
nagyúr
Ha cserélhető a ventillátor.....akkor esetleg Noctua ventik között érdemes szétnézni.
Az adatlapján ( DS418play ) csak annyit ír, hogy 2 db 92 mm-s venti.
Azt nem írja, hogy cserélhető e és a "vastagságát" sem említi a ventinek.Mert pl az én modellemnél említi, hogy " könnyen cserélhető rendszerventilátor ".
És tényleg könnyen hozzáférhető.
Igaz nem cseréltem csak kitakarítottam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- TV antenna és jelerősítés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-roller topik
- Gmail
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest