Aktív témák
-
odani
tag
Hello! :))
Én azóta használom, és teljesen korrekt. Nekem az a legfontosabb, hogy mindig figyelmeztet, amikor valami internetes sz*r futtatni akarja magát, amit persze csípőből letiltok. Teljesen háttérben működik, nem terheli le a gépet, egyszóval jó kis cucc.
Hamarosan beújítok egy routerrel, na az egy fokkal már izgalmasabb lesz... -
odani
tag
Kész, megcsináltam, minden működik elsőre. Igaz, talán vehetnék a koax helyett egy crosslink kábelt, de az még odébb van.
Továbbra is tartom a kérdésem: szerintetek a chello-nál látják, hogy az én tűzfalamon belül mi történik?
Bízom benne, hogy sok okos és tapasztalt ember látogat be ide! :) -
odani
tag
Srácok, ne mondjátok, hogy még senki nem gondolkozott el azon, hogy milyen módon oldja meg az otthoni megosztást! :t
-
odani
tag
Hali!
Gondolom, magyarázat nélkül is értitek, hogy mit akarok kezdeni velük. Mindkettőt lehúztam a netről, szépen működnek is, de eddig még nem engedélyeztem a megosztást. Szerintetek ez a megoldás elég annak a látszatnak a keltésére, hogy csak egy gép lóg a chello-n....?
http://soho.sygate.com/default.htm
http://astalavista.box.sk/
Válaszaitokat előre is köszi!
Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest