- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ronin s8
senior tag
válasz
Endreas #44587 üzenetére
Bizonyos részeknél valóban mindegy, de egy hajszálrugónál, billegőnél, amik a szerkezetek legérzékenyebb részei, már nagyon nem mindegy, ill. ha amint írod +tartósságban és pontosságban egyenlőek", akkor igen, de ez csak abban az esetben van így, ha ugyanazok.
A kínai szerkezetek tartósságáról nem igazán vagyok meggyőződve, de fejlődnek. A pontosság az előbb említett alkatrészeken múlik, és megnézném, mikor gyártanak Kínában Nivarox hajszálrugót, vagy Microstella billegőcsavarokat. Természetesen ha a technológia rendelkezésre állna, ott is tudnának ilyeneket gyártani, de itt a "ha"-n van a hangsúly. A kínai törvények miatt (csak vegyesvállalati formában lehet gyártatni bármit, ahol a kínai fél mínimum 50 % tulajdonnal rendelkezik) abban a pillanatban, ahogy odaviszik a gyártást, már a kínai is meg tudja mindezt csinálni. Addig csak fejlesztget...
-
ronin s8
senior tag
válasz
Endreas #43667 üzenetére
Ezek közül egyik sem módosít az ETÁ-n semmit az égvilágon. Kicsik ők ahhoz. Most, hogy Hayek eldobta a kanalat, a Longines-t megpróbálják kicsit feljebb pozícionálni. AZ ETA eddig is szépen finiselte a Longines-nek a szerkezeteket, és most külön oszlopkerekes kronót fejlesztett neki. Az ETA ötféle minőségben gyártja a szerkezeteket, kérésre (a jogosultaknak) bármit megcsinál adott keretek között.
Az ETÁ-tól kapott szerkezeti egységeket eddig is csak néhány manufaktura módosította: Franck Müller, IWC, Hublot. Azok, akik az ETÁ-tól eltérő igényekkel léptek fel. A bretyónak hozzá sem engedtek nyúlni, de nem is volt meg hozzá a gyártási bázis. Ők a legmagasabb minőségi osztályt kapták, de külön már nem nyúltak bele. Mindent az ETA csinált.
A Doxa nem tudom, mit csinál. Gyanítom, olcsóbb (nem ETA) svájci és kínai ETA klónokat tokoztat...
A számlapokra rá van írva a swiss made, de nem felejtsük el, hogy ők a Lajtától keletre még csak nem is léteznek, és itthon bárki bármit ráír és aláír akármire -
-
hzoltan
tag
válasz
Endreas #43412 üzenetére
A hölgy visszahozta az órát, annyit mondott, hogy van egy kis gond, a tömítések rosszak. Nem láttam, hogy nyomáspróbáztak-e, be lehet látni a szervizesekhez. Direkt rákérdeztem, hogy egyáltalán nem tömít? Nem volt a válasz. Kérdeztem: egyáltalán? Egyáltalán. Hozzáteszem, hogy gyorsan visszakaptam az órámat, szerintem nem csináltak mást, mint kinyitották, cseréltek és már adták is vissza.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest