- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BloodRay
veterán
válasz
gipsztigris #182550 üzenetére
Igen, így képről is nagyon ütősen néz ki.
Fémszíjból milyet raksz rá? Gyárit lehetett rendelni mellé? -
BloodRay
veterán
válasz
gipsztigris #182548 üzenetére
Szép darab!
Nem kényelmetlen amúgy? -
BloodRay
veterán
válasz
soetigabor #181871 üzenetére
Köszönöm.
Ő egy Seiko Prospex SRPA75K1. -
BloodRay
veterán
válasz
gipsztigris #181830 üzenetére
Köszönöm a tippeket mindkettőtöknek.
-
BloodRay
veterán
válasz
gipsztigris #181814 üzenetére
Nagyon szép!
Milyen minőségű amúgy a szíj? Csak mert nagyon jó árban van és nekem is ilyesmi kellene majd most 20mm-esben. -
BloodRay
veterán
Erről mi a véleményetek?
-Seiko SSC501P1 V172
Nagyon megtetszett zöld színben, de pár UK boltnál a képeknél a számlap teljesen sötétnek tűnik, míg a hivatalos fotókon zöld "csíkos"(a napelemes rész miatt gondolom). Ez csak a fotózás miatt adódó különbség, vagy ebből van ilyen verzió is? -
BloodRay
veterán
-
-
BloodRay
veterán
válasz
fagyalllo #177269 üzenetére
Igen, jó a szíja, hajlékony is teljesen és kicsit masszívabb is mint a másik ilyen mesh band-es órámnak. Én ezeket a szíjakat nagyon szeretem.
És nagyon jól jön munkában, hogy megindokoljam miért is megyek fel ennyiszer a tetőteraszra.
Természetesen csak az órát napoztatni.
Már a képek alapján teljesen be voltam sózva érte, de élőben még szebb, ami engem is meglepett. -
BloodRay
veterán
Sziasztok!
Seiko SNE329P9-n gondolkozom. Erről mi a véleményetek, nagyon gagyi, vagy attól még hogy a Seiko-k között olcsóbb darab azért nincs vele gond? -
BloodRay
veterán
Sziasztok!
Tudom nem egy Seiko, de rettenetesen megtetszett ez a Grand Frank óra.
Ilyesmi árkategóriábam tudtok amúgy hasonló kinézetű, jobban javasolt órát? Quartz-ban gondolkozok, mert naponta-kétnaponta cserélgetem az éppen hordott órát.
Még ezen a Tusenö-n gondolkozok(bevallom szintén legfőképp a kinézete miatt), de ez már magasabb árkategória lenne.
Előre is köszönöm a segítséget, véleményeket!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Merryfair Wau 2 hálós irodaszék / jó állapot / harmadáron
- Dualtron Popular - 52V 20Ah dupla motor elektromos roller
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest