- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BloodRay
veterán
Mi azért írtuk amit, mert már vásároltunk onnan. Nem is egyszer...
Innentől fogva nem is értem miért kellett vitatkozni, pláne, hogy már nem egyszer leírták hogy működik a dolog. Ha valamit nem ismerek ÉN nem írok vélemyényt.
A Tisell-em pl Koreából rendeltem, nem is lepődtem meg a vám+áfa kivetésén rá.(#197695) Fall-N ->
(#197568) fagyalllo -> Jut eszembe, ezt inkább kihagyom.
-
BloodRay
veterán
Ahogy gipsztigris is írja, az volt a kérdés, hogy ha valaki onnan rendel a TAX FREE shipping opcióval, akkor lesz-e egyéb költsége... Erre a válasz NEM.
Az, hogy angliai (jelenleg még EU...) raktáruk van-e, vagy hogy oldják meg az onnan való szállítást, engem hadd ne érdekeljen.
Ami tény, hogy figyelembe kell venni, hogy a garanciajegyüket az itteni forgalmazó nem fogja elfogadni. Ennyi. -
BloodRay
veterán
-
BloodRay
veterán
válasz
jookomak #195297 üzenetére
Nekem is várni kellett 1,5 hetet kb mire fel tudták adni az órát, viszont korrektül mindenről tájékoztatott a bácsi.
Ha gyártótól rendelted akkor azért számolj te is vele, hogy elmolyol majd vele a magyar vám is egy ideig...
Majd a luméját mondd milyen, egyedül arra hallottam panaszt a sima sub-nál.
Én tökéletesen elégedett vagyok a Submersible-vel, ha a kitapasztalt éjjeli pozícióban rakom le akkor tartósan 0-1s között tartható a rádióshoz képest és a fénye is szuper. Ha megjön (és fel tudom applikálni...) a Phenomenato hozzá, akkor teljes lesz az örömöm. -
BloodRay
veterán
válasz
gipsztigris #195263 üzenetére
Nem az én stílusom, de el kell ismerni ez így gyönyörű!
-
BloodRay
veterán
válasz
pulutodurumo #195045 üzenetére
Rákérdeztem a dologra. Spinnaker-watches.com-ról az Egyesült Államokból vagy Hong Kong-ból szállítanak.
-
BloodRay
veterán
válasz
pulutodurumo #195035 üzenetére
De gondolom nem Londonból szállítanak.
-
BloodRay
veterán
válasz
Keil Walker #195029 üzenetére
Ez kínai oldal amúgy? Semmi infó nincs az oldalon, hogy hova valósi maga a cég, az oldal...
-
BloodRay
veterán
válasz
horvathkrisz #194982 üzenetére
Továbbra is gyönyörű ez az óra, gratulálok!
-
BloodRay
veterán
válasz
Lauda #194233 üzenetére
Nem tudom, engem a rádiós Citizen és Casio mellett sem zavarnak az automaták.
Ma reggel is az automata Seiko-t vettem fel, volt vagy 1 perc míg beállítottam (ez is csak a dátum miatt volt ennyi).
Pont referenciának nagyon jó szerintem a rádiós pontosságú óra az automata mellé.
Kényelmes, praktikus egy napelemes, rádiós, vagy gps-es óra, de nekem nem adja azt a hangulatot mint amikor egy automata van rajtam. -
-
BloodRay
veterán
válasz
5-ös kezelő #193582 üzenetére
Köszönöm, úgy érzem meglesz, már csak ki kell nyomoznom, hogy jó lesz e rá egy phenomenato...
-
BloodRay
veterán
válasz
Sungoo #193570 üzenetére
Köszönöm, sok keresgélés után nekem is ez tetszett meg leginkább, főleg a letisztultsága miatt (pl a matt kerámia lünetta nagyon megtetszett). Érdekes amúgy, hogy folyamatosan változtatganak az adott modelleken, az enyémen például már jelzett a korona, viszont pl nincs a szíjon a glidelock.
-
BloodRay
veterán
válasz
consono #193280 üzenetére
Nade a paypal tranzakciós levelet és a visszaigazoló mailt is csatoltam... ennyi erővel akkor minek kérnik be?
Gondolod ezek elkezdenek nyomozni minden egyes csomagnál ami vámkezelésre kerül?...
Azt persze értem, hogy ha zsírkrétával kitöltött papírt küldtem volna nekik 5$-os vételárról és ez gyanút keltene bennük, na de nagyon nem erről van szó. -
BloodRay
veterán
válasz
fagyalllo #193278 üzenetére
Nade itt már nem az átnázásről van szó, mert elküldtem a papírokat, nekik csak annyi dolguk lenne, hogy egy rendkívül bonyolult művelettel kiszámolják mennyi extrát kell fizetnem az államnak, ez azért annyira nem lenne hosszadalmas feladat szerintem.
Asszony a NAV-nál dolgozik, úgyhogy tudom, hogy nem a nagyon gyenge pénzzel van a legnagyobb gond ezeken a helyeken, hanem hogy rengeteg szerencsétlen (finoman fogalmazva nyomorult kretén) dolgozik náluk, kirúgni nem rúgnak kb senkit, cserébe viszont az épeszűeket terhelik halálra...
Szerencsére nem sürgős a dolog, csak hát na, érdekes... -
BloodRay
veterán
válasz
fagyalllo #193276 üzenetére
Dél-Koreából is ideért 3 nap alatt, és már több mint egy hete a dokumentumok is el lettek küldve nekik...
Vicces, hogy kb annyi lenne a dolguk vele, hogy ránéznek a papírokra és egy abakusszal beszorozzák az összeget...
Meghozzák az ember kedvét, hogy a "szolgáltatásaikat" használja... -
BloodRay
veterán
válasz
Sungoo #193036 üzenetére
Tegnap, ma reggel olvasgattam a topikot, hogy egyesek mennyire véresen komolyan tudják venni magukat és a fixációjukat.
Vihar a biliben.
Hogy ontopik is legyek, én még mindig várom a vámon álló japán szerkezetes (szégyenlem is magam) kis mikrobrand búvárkám.
Bár lehet a korábbiakat olvasva fel se merem majd venni az utcán, csak ha már ráfestettem vízfestékkel a számlapra egy Rolex feliratot.
-
BloodRay
veterán
válasz
5-ös kezelő #192423 üzenetére
Ezt te pontosan melyik Tisell oldalról rendelted?
Amúgy mik az első benyomásaid? -
BloodRay
veterán
válasz
gipsztigris #191434 üzenetére
Gratulálok, szép darab!
-
BloodRay
veterán
válasz
alphaville #190946 üzenetére
Gyönyörűség!
Mennyibe fájna amúgy körülbelül? -
BloodRay
veterán
válasz
gipsztigris #190835 üzenetére
Nagyon szép lett!
Nameg amúgy is jól néz ki ez az óra. -
BloodRay
veterán
válasz
Sungoo #189087 üzenetére
Eddig nekem 2-ből 2 órát dhl-el hoztak, pedig nem kértem semmi extrát. Fura.
Az aláírásos dologról jut eszembe... Most a legújabb órát GLS hozta ki, az irodába kértem... Szólt a portás mikor jöttek... Na ők kértek aláírást, de ujjal és bármiféle igazolás nélkül hogy én vagyok e az aki... Ez nem sok semmit ér így belegondolva szerintem. -
BloodRay
veterán
válasz
Tiszteletes #189068 üzenetére
Csak az meg gondolom nem 200k lenne.
-
BloodRay
veterán
-
BloodRay
veterán
Amúgy ezt az új GMW-B5000-et láttátok?
Elég kellemesnek tűnik ezüstben.
Ha jól láttam ~150.000Ft lesz kb. -
BloodRay
veterán
válasz
gipsztigris #188633 üzenetére
Továbbra is szép darab, főleg fémszíjjal szerintem.
-
BloodRay
veterán
válasz
gipsztigris #188610 üzenetére
Persze, rakj csak fel képet majd.
Nekem csak jövő héten szabad majd képet feltöltenem, de akkor rakok majd az egész dobozról is akkor már (ha érdekel valakit ha nem).
-
BloodRay
veterán
válasz
gipsztigris #188607 üzenetére
Szép darab.
Ez a szíj kényelmes? Marha jól néz ki, főleg a szögletes rész ahol a tokfüllel találkozik. -
BloodRay
veterán
válasz
Nekton #187911 üzenetére
ETA szerkezetes kvarcokkal nincs tapasztalatom, de elég hihetetlennek tartom ha ilyesmit nem tudnak megoldani, tekintve, hogy a régebbről meglévő Fossil, LLoyd (szuvenír Dél-Koreából) kvarcaimmal semmi ilyesmi gond nincs.
Komolyan ennyire gázok az ETA-s kvarcok??
A kérdés továbbra is áll amúgy, hogy ezeken kívül is érdekel ajánlás. -
BloodRay
veterán
Egy kis tanács, vélemény kellene a tapasztaltabbaktól.
Tervben van egy komolyabb, minőségibb, de kvarc óra.
A Certina Heritage DS Action -on és a Hamilton Khaki Aviation Pilot -on gondolkozok elsősorban, de ha valaki tud hasonló kinézetű, de jobb minőségű minimum 10bar vízállóságú modellt max 150.000Ft-ig, akkor szívesen fogadom az ilyen irányú ajánlásokat is.
Solar-os modell még szóba jöhet esetleg.
Előre is nagyon köszönöm az építő hozzászólásokat. -
BloodRay
veterán
válasz
gipsztigris #183562 üzenetére
Köszönöm!
Mikor megnyitottam láttam csak, hogy ez már a wishlist-emen van. -
BloodRay
veterán
válasz
gipsztigris #183558 üzenetére
Ez nagyon szép darab!
Szabad tudni a pontos típust? -
BloodRay
veterán
válasz
thorstrong #182729 üzenetére
Honnan? Hogy?? És mennyiért szabadulnál meg tőle?
-
BloodRay
veterán
válasz
gipsztigris #182552 üzenetére
Mindenesetre majd azzal a szíjjal is rakj fel képet légyszi.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- iScooter i9 2022 használt (olvass leírást!)
- Eladó bontatlan LTT Noctua barna csavarhúzó
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Techsend cyber A 2023 elektromos roller eladó
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2132
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest