- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fagyalllo
őstag
Aki vámmentesen szeretne Oceanust venni, még van egy: [link]
-
fagyalllo
őstag
Abba gondolj bele, hogy egy mechanikus óra felhúzott rugója által a kerekei folyamatosan egymásnak feszülnek, a tengelyek és csapágyak is állandó terhelés alatt vannak, és csak a horgony akadályozza meg, hogy őrült sebességgel lepörögjenek. Míg egy kvarcnál lazán pihennek a kerekek, csak másodpercenként kapnak kis noszogatást a motortól éppen csak annyi pici erővel, ami szükséges, nem kell semmilyen komolyabb előfeszítés ellen dolgoznia.
-
fagyalllo
őstag
válasz
razzorr #204907 üzenetére
Mit jelent számodra a pontosság? Napi kb. 10 mp. körülire biztosan be lehet szabályozni, némi türelemmel, illetve szerencsével jóval pontosabbra, akár pár másodpercre is. De akkor már állandóan az órát fogod figyelgetni, mobilos progikkal jegyzed a járását, ha a megszokotthoz képest elkezd sietni-késni (márpedig fog), akkor elkezdesz aggódni...
-
fagyalllo
őstag
Eddig bírtam, ha senki nem dobja be, hogy a mechanikus óra egy mérnöki csoda, kénytelen vagyok én megtenni!
A mechanikus óra egy mérnöki csoda, az apró fogaskerekek, tengelyek, rugók karok összessége... Egyszerűen lelke van, ami a viselőjével együtt él. -
fagyalllo
őstag
Sőt, Hillary is egy szál Explorerben mászta meg az Everest!
A volt szóval egyetértek.
-
fagyalllo
őstag
válasz
pikkubee #204805 üzenetére
Nézd meg az Alpinist tokját, elég messze van a körtől, akár 39,5-nek is lehet mérni, ha úgy akarod, tuti ugyanaz mint az eredeti trióé.
dzsi23: Nincs igazuk, ez egy alap Eco-Drive, a WR100 többszöresen túlbiztosított a felhasználást tekintve, teljesen flesleges lenne duplázni. A búvár stílus egy dolog, az AMG csomagtól se lesz a 200d-ből sportautó.
-
fagyalllo
őstag
válasz
Keil Walker #204789 üzenetére
Jól néz ki, ezek az oldalt csíkos fazonok nagyon tetszenek, a vasak is jó masszívnak tűnnek.
-
-
fagyalllo
őstag
válasz
pulutodurumo #204761 üzenetére
Gyakran ránézek napközben, nekem így a legkényelmesebb azt a pár új posztot átfutni. -
fagyalllo
őstag
válasz
Keil Walker #204646 üzenetére
Csak az ugye nem Mako 3, hanem XL 2. De amúgy tényleg jó ár.
-
fagyalllo
őstag
válasz
Polarstar #204423 üzenetére
Én már jó párszor vettem tőlük mutatókat, mindig ez volt a bevált formátum: Csókolom, az SRP411 óra- és percmutatóját szeretném megrendelni. És akkor megnézték a rendszerükben, igen az SRP411 mutatói rendelhetők, stb...
Szerintem te is így próbálkozz.Veron: nem néztem nagyítóval, de szemre nem láttam hibát, szépen maszkolva volt a közepe.
-
fagyalllo
őstag
válasz
alphaville #204412 üzenetére
Szívesen!
Ezt a Citizenes blogot érdemes elmenteni.
Veron: festett
Polarstar: Bizony!
Nem a mutatók száma kell nekik, hanem az óra típusa, amiben megtalálható, annak alapján tudják rendelni.
-
fagyalllo
őstag
válasz
alphaville #204409 üzenetére
-
fagyalllo
őstag
válasz
Luck Dragon #204315 üzenetére
AWG-M100 ana-digi, árban és méretben is kb. ugyanott van.
-
fagyalllo
őstag
válasz
Keil Walker #204201 üzenetére
A titán automata sorozat is szimpatikus: [link]
-
fagyalllo
őstag
válasz
Keil Walker #204116 üzenetére
Milyen órához lesz?
-
fagyalllo
őstag
válasz
mr.perfect #204112 üzenetére
Szokásuk csak 1-2 hét után postázni.
-
fagyalllo
őstag
válasz
alphaville #204020 üzenetére
Megnéztem a Sellita honlapját és az sw200 egyik változata se 28 köves.
-
fagyalllo
őstag
-
fagyalllo
őstag
válasz
gonger #203904 üzenetére
Seikók közül a teknőc rövid, így elég kényelmes, vagy a mini teki, ha kisebb órát szeretnél.
@mriya@: Persze, mert a cw nagyon béna fotókat készít!
Amúgy a zafírüveg tuning ehhez is olcsó, ebayről 30 mm átmérőjű, 1,5 mm vastag üveg 9$, a szerelés is meg van néhány ezresből.
-
fagyalllo
őstag
-
fagyalllo
őstag
válasz
FIREBLADE78 #203781 üzenetére
Soha, egyetlen egyszer se volt gondom a postai vámkezeléssel, persze a tetű lassú ügyintézésen kívül. Én úgy csináltam, hogy elolvastam a tájékoztatót és annak megfelelően küldtem be a doksikat.
-
fagyalllo
őstag
válasz
alphaville #203746 üzenetére
-
fagyalllo
őstag
válasz
Deskdiver #203729 üzenetére
Milyen szerencsétlen helyen van fotó szempontjából az benzinóra, nem állíthatják tele tankra, mert rontaná a szimmetriát.
FIREBLADE78: Ez a kérdés ugye csak vicc volt?
Veron: The Citizen
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Battlefield 6
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- BestBuy ruhás topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Nintendo Switch 2
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest