- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BloodRay
veterán
válasz
Fall-N #212224 üzenetére
Egyetértek. KB 2 perc alatt megvolt ma az összes átállítandó óra (7db most, mert 2 automata épp áll és 3 kvarc meg öröknaptáras) beállítása a helyes dátumra.
Most is csak azért tartott ennyi ideig, mert a 76-os Seikon először a nap nevét állítottam véletlenül japánra. -
BloodRay
veterán
válasz
Sungoo #212002 üzenetére
Nem más liga szerintem, biztosan nagyon korrekt lesz ez a Tisell is. Csak egyszerűen ebből a számomra relatíve hasonló stílusból egyelőre elég egy modell a gyűjteménybe nekem.
De jövőre el akarok majd adni egy-két darabot a dobozból, akkor akár jöhet majd ez is, még meglátom addig. -
-
BloodRay
veterán
válasz
gipsztigris #211516 üzenetére
Ez így nagyon-nagyon jó lett!
-
-
BloodRay
veterán
válasz
petipetya #210960 üzenetére
Tökéletesen. Szigorúan workrelated felmentem vele a tetőteraszra, szépen mérte a magasságváltozást és a tűző napon is gyönyörűen látszott a kijelzője. Egyrész tényleg jó nagyok rajta a számok, másrészt a tükröződésmentes zafír segít is az amúgy is jó minőségű kijelzőnek.
Nagyon tetszett eddig is, de nem gondoltam, hogy ennyire alkap majd a hangulata. -
BloodRay
veterán
válasz
csabulaxi #210595 üzenetére
Sosem értem... Ez nekem egy az egyben olyan mintha azt látnám neten, hogy új Audi A6-ost hirdetnek 100.000Ft-ért... Fel se merülne, hogy komolyan vegyem az ilyesmit...
Nem beszélve a kinézetről, aminek nem sok köze van az eredetihez, max egy totál laikus számára.
Aki meg tudatosan vesz hamis órát, azt csak sajnálni tudom.
Legmókásabb számomra, amikor olyan sajnálta le valamelyik Seiko-m, aki egy hamis Rolexben feszített.Persze, ha megkínoznák is azt hazudná, hogy eredeti.
-
BloodRay
veterán
válasz
dzsi23 #210183 üzenetére
Szerintem semmi gond nincs ezzel, nem a másikkal vetet olyat amit ő is elfogadna, hogy majd megörökli, hanem ő maga veszi ajándékba. Nem kell szerintem mindenbe negatív dolgot belelátni. Én is szeretek ajándékozni, de pl feleségemnek se veszek szívesen olyan órát ami neki tetszik, de én tudom, hogy egy gagyi. Inkább megpróbálok olyat találni ami szerintem is jó, amellett, hogy tetszik neki.
-
BloodRay
veterán
válasz
ServerWorks #209715 üzenetére
Szép darab.
-
BloodRay
veterán
válasz
fagyalllo #209686 üzenetére
Jól van nah, legközelebb csendben maradok, csak ilyet többet ne.
Ez az Invicta... Tudom valamelyest svájci, meg nem olyan rossz minőségre de...(#209685) Tattoo70 -> Nem akartalak megbántani, neked kell tetszen. Csak nekem annyi jött le első pillantásra, hogy ha betörnének hozzám ezzel verném agyon a betörőt.
És nem azért mert olyan ronda, csak mert olyan drabálisnak tűnik. -
BloodRay
veterán
válasz
Mortel #209046 üzenetére
Engem nem zavar ha téged nem zavar/elhiszed a marketinget, de azért hadd ne kelljen már elájulnom a többségében holt egyszerű kvarc, vagy belépő automata óráiktól amik azért messze nem olcsók általában.
Nekem is van amelyik tetszik. Dizájnosak, ennél többet kár belegondolni szerintem. -
BloodRay
veterán
válasz
Mortel #209040 üzenetére
Ha nem érted az ott miért csak marketingmaszlag és nem valós márkatörténet, márkatörténelem, akkor szerintem teljesen fölösleges magyarázni...
"Óráinkat Németországban tapasztalt órásmesterek készítik" ->
Amúgy meg eredetileg linkelt oldalon (ebben: (#209022) Mortel ) még ennyi sem volt és arról volt szó alapvetően. -
BloodRay
veterán
válasz
marquuard #208576 üzenetére
Azt hogy valami elég gagyesz motor lehet benne, mert ha folyamatosan be van kapcsolva(nem folyamatosan forog, csak valamelyik program be van kapcsolva), akkor egy idő után lelassulnak, megállnak a forgatók random... kb 4-5 hónap után kezdte azt, ami azért vicc...
Én pont ezek miatt mindig kikapcsolom ha nem vagyunk otthon és venni is fogok egy komolyabb forgatót(wolf vagy ehhez hasonlót) majd, mert amúgy nagyon praktikus lenne. -
BloodRay
veterán
válasz
K.Andras.Vfx #208207 üzenetére
Örülök neki hogy neked tetszik, én max a laptoptáskámban tudnám elképzelni mint önvédelmi fegyvert.
Csak azért írom, mert kb tökéletesnek állítottad be. Lehet az, neked. -
BloodRay
veterán
válasz
K.Andras.Vfx #208204 üzenetére
Mondjuk hogy hordható legyen...
-
BloodRay
veterán
Sziasztok! Olyan női óra tippekre lenne szükségem aminek jó a luméja, nőies, de nem csilivili köves, öreges.
Emellett amI plusz szuper lenne ha a másodperc mutatón lenne valami extra ami körbejár.
Tudom elég speciális elvárások, de nőről van szó... :)
Keretet majd elfelejtettem. Olyan max 200-300k-ba kellene beleférnie.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- iScooter i9 2022 használt (olvass leírást!)
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ C3 C3W Pro (4MP) CS-C3W Smart Home Kamera
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- PS Plus előfizetések
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest