- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szulita28
senior tag
válasz
gipsztigris #205600 üzenetére
Azt nem mondtam, h reálisnak érzem a cetlit
nebancsa,
Akkor jól gondoltam, h presztízst csinálnak belőle -
Szulita28
senior tag
válasz
gipsztigris #205596 üzenetére
Sztem nem sok. Nyilván nem véletlenül nem erőltetik, h ilyet csináljanak. Őszintén szólva, nem különösebben ismerem a kvarc szerkezeteket, de gondolom a Seiko is azért nem csinál ilyet, mert a SD vmiben kifizetődőbb, mint ilyet fejleszteni, klasszikus kvarcból.
Azért az 1 mp/év nagyon komoly..15 mp/hó-ról 10 mp/év-re ma már nem különösebben nagy attrakció megcsinálni, sokan meg is csinálták. 10-ről 5-re már baromi nehéz lehet, 5-ről 1-re meg igazi mérnöki zsenialitásnak gondolom (nem szak-, de) mérnökként -
Szulita28
senior tag
válasz
gipsztigris #205587 üzenetére
Ne légy kicsinyes
-
Szulita28
senior tag
válasz
gipsztigris #205581 üzenetére
Ne szúrd ki a szemed xar titánnal. Nemesfémet a népnek
Amúgy nagyon szép kis letisztult óra -
Szulita28
senior tag
válasz
Deskdiver #205513 üzenetére
Köszi
Még nem nagyon néztem meg, mert annyira le volt merülve, h azonnal tettem ablakba. A zacsiból se vettem még ki.
Annyi volt az első benyomás, hogy kicsi.. de karon nem volt még ugye (és persze én Fortis B42 MM-t hordok, szóval ez relatív). De nagyon jópofa kis darab.
-
Szulita28
senior tag
válasz
gipsztigris #204568 üzenetére
Nem másfél milla lenne darabja, mindkettő otthon lenne már
-
Szulita28
senior tag
-
Szulita28
senior tag
Hmm..lehet, hogy túl sok Patek-filmet néztem, de valahogy nem így képzelnék el egy jó nevű német manufaktúrát
Damasko -
Szulita28
senior tag
válasz
Montii #204503 üzenetére
Akkor automata, ha gyakran használod (ha ritkán használnád, akkor viszont inkább valami gondozásmentes megoldást választanék pl. fényevő és öröknaptáras kvarc). Ha már kézijhúzós, akkor én vmi hosszabb járástartalékút keresnék, de az eleve drága (pl. Christopher Ward-nak vannak megfizethető órái ilyenből, főleg Clearance-kor). Ha csak hétköznap használod, akkor ezek a 40-45 óra járástartalékú werkek pont lemerülnek hétfőre, mire vennéd fel (a RADO-ban lehet, hogy már kicsit hosszított tartalékú werk van, ezt hirtelen nem tudom). Erre automatánál (fél)megoldás a forgató.
Minőségre mindkettő márka jó. RADO top szerkezeteket használ (és biztosan ETA-t), EPOS valszeg elabore-t (és jó eséllyel Sellita-t), de Radó annyival drágább is. Ha folyamatosan használod, akkor mindegy a használódása, mindkettőt szervizelni kell 5-6 évente.
Én még nézelődnék tovább, annyi szép óra van ennyi pénzekért -
Szulita28
senior tag
válasz
KunEmber #204468 üzenetére
Szerintem nincsen érdemi különbség a két óra között, mindkettő kiváló.
Orient mellett szól a zafír, a járástartalék.kijelző, és jobb minőségű a fémszíja. Ellene, hogy mindig "csak" Orient marad, amit mindenki megvesz az órafanatizmusa elején, azután továbblép.
A Sumo ezzel szemben már most legenda, és mégis csak Seiko. Zavaró lehet a 20 mm-es szíja (nekem kimondottan tetszene), viszont jobban moddolható.
Én Sumo-t vennék, tetetnék bele zafírt, lecserélném a mutatókészletét és a lunettáját kerámiára. De ez én vagyokAzt vedd, amelyik élőben jobban tetszik.Egyikkel sem tudsz mellélőni.
-
Szulita28
senior tag
válasz
gipsztigris #204400 üzenetére
-
Szulita28
senior tag
válasz
gipsztigris #204379 üzenetére
Köszi.
Én nem voltam kibékülve a szíjjal. De amúgy is bőrrel hordanámIlyesmi (jó minőségű) szövet (?) szíjat honnan érdemes rendelni?
-
Szulita28
senior tag
válasz
gipsztigris #204376 üzenetére
Köszi.
A kevlár szíjasnál kintebb vannak a lyukak?
A fémszíj neked nem csalódás? Nekem elég gyengusznak tűnt -
Szulita28
senior tag
válasz
gipsztigris #204363 üzenetére
Honnan sikerült, ha nem titok?
-
Szulita28
senior tag
válasz
csabulaxi #204336 üzenetére
Hulk méltó ellenfele
Brutális és drága.Ja, Darth Vader, ha valakinek nem lenne világos
-
Szulita28
senior tag
válasz
No.01 #203227 üzenetére
Iratkozz fel hírlevelükre, és időnként adnak 50/100 fontos egyedi kuponokat is.
No meg valóban a Clearance-eiket érdemes figyelni. Januárban mindig van, Húsvét/Pünkösd környékén is, ill. nyár elején (ha előbbi mégis elmarad),
A C65 elég friss mondjuk, abból valszeg egy darabig nem lesz még ilyen akciós. -
Szulita28
senior tag
válasz
gipsztigris #202904 üzenetére
Sztem inkább ez. Igen mutatós
-
Szulita28
senior tag
válasz
Deskdiver #202889 üzenetére
Valóban nagyon korrekt a srác, csak megerősíteni tudom. Annyi azonban még hozzá tartozik, h mivel (szerintem) az órái (főleg a nevesebbek) egy része refurbished, vagy legalábbis régóta állhatnak raktárban, egy szerviz árával érdemes számolni előre. De még így is jó árak, a hozzáállása pedig példás.
-
Szulita28
senior tag
válasz
freelanced #202869 üzenetére
És a helyedben szétnéznék Fortis-fronton is. Akár újan, Young78-nál érdeklődve, akár a FB Használt órás csoportjában. Elég sok minden belefér a keretedbe közülük, és everyday-órának szerintem nagyon jók.
-
Szulita28
senior tag
válasz
freelanced #202834 üzenetére
Junghans téren nézz szét itt.
Ha vmi már Sold out, vagy olyan tetszik, ami egyáltalán nincs fent, írj bátran Marknak, jó eséllyel segíteni tud. -
Szulita28
senior tag
válasz
Guseppe #202843 üzenetére
Hol vagy helyileg?
Amit leírtál, az sajna tök normális jelenség, főleg egy új óránál. Ha szerencséd van, egyszer csak meglesz a jel, és onnantól fog rendszeresen szinkronizálni. Ha nincs szerencséd, akkor meg tenni kell róla, hogy legyen.
Valaki írja már bele a nyitólapba, plíz, hogy konkrét akármire először érdeklődők ugyan használják már a jobb felső sarki keresőt.
-
Szulita28
senior tag
válasz
krisz4b70 #202161 üzenetére
Hirsch-nek van sok ilyenje, jó drágán. Kb. minden komolyabb órásboltban tartják, ha nem is mindet.
Ötlet jó szerintem, használható is nyáron, vízálló, azonban elég merev (nekem legalábbis), és nem túl hosszú életű: ha gyakran leveszed, hamar eltörik a tüskecsatnál, ha meg mindig rajtad van, a bőr azért szét fog ázni idővel. Talán egy pillangócsatot rávéve tartós lehet, mert amúgy jó választás. -
Szulita28
senior tag
Új Chris Ward Trident:
[link] -
Szulita28
senior tag
válasz
-Ben- #198076 üzenetére
500e-ért én még nézelődnék kicsit, az elég komoly ár, nagyon sok minden belefér.. És sok mindennek van jóárasított beszerzési forrása is. FB-csoportban is érdemes nézelődni, milliós órák is megjelennek akár újan is, kevésbé népszerű gyártóktól.
Új LHC még nem kapható itthon (2 hete még legalábbis így volt). Damasko szerintem is jó irány (mérnöki szemmel)
-
Szulita28
senior tag
válasz
Polarstar #198015 üzenetére
Milyen értelemben jó-e?
Nagyon szép kidolgozású óra, retro/heritage dizájnnal. Nincsen gyári fémszíja (csak mesh, de azzal nem hordanám), viszont minden más szíj jól áll neki (Borealis isofrane gumi, nato, vintage bőr).
Szerkezete SW200 (puszi fagyállló-nak), az enyémben szépen egyenletesen dolgozik.Teljesen díazítetlen a werk, vmi érföldkővoltanno nekik ez modell, és annak a tiszteletére (honlapjukon fent van).
Listaáron szvsz vicc, de pl. Babósnál most 30%-os kedvezmény van rá. Használtan eladva még onnan is 20% a bukó, nem nagyon keresik. Unikumnak sztem klassz kis óra. -
Szulita28
senior tag
Elég coolra sikeredett
Hopp, és még egy. Bronz GMT
-
Szulita28
senior tag
válasz
g0n21 #196276 üzenetére
Ezzel az a baj, h egyszer veszed észre, és onnantól másra nem bírsz nézni
De akkor lett volna fair a megjegyzés, ha teszel mellé egy Roli-makrót isDeskdiver,
de kurvajó kis Tissot-k.Squir,
Arra kerestem rá , amint megláttam a képet. Szép kis áruk van már ma
És valóban..órások szerint ezek a régi, még saját szerkezetek nem voltak sokkal rosszabbak (értsd: szinte semennyire) az akkori Rolexeknél sem.. Kár, h kimúltak. -
Szulita28
senior tag
Urak, 15 mm-es NATO fellelhetőségére adnátok link-tippeket?
Ja és arany bujtatósat nehezítésképp
Előre is köszi! -
Szulita28
senior tag
Tigris, Fagyi, Puluto:
Köszi szépen!
Valóban nagyon szép a szíj, ráadásul a "széria" nulladik darabja. Ezúton is köszönet érte M1ó kartácsnak!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Háztartási gépek
- Trollok komolyan
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest