- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zola96
senior tag
válasz
dzsi23 #259597 üzenetére
Igen, csak a kvarc volt eddig 35milis. Kiváncsi vagyok mekkorának hat.
39-es hydroconquestem lesz a legnagyobb órám lassan. Sikerült egy dress watch 50-és évekbeli Doxát lőni, nos állapotban. 34-35mm körülmert_csokis: nagy visszatérői lehetnek a piacnak. Valakit jól igazoltak. Már csak egy “high-beat” igáslót kellene nekik betalálni (de tudom elenyésző a szerkezet fétises vásárlók és óra kedvelők piaca)
-
zola96
senior tag
Antiférfi méretű PRX-ek. Csupán 35 milisek
-
zola96
senior tag
Érkezik a Roamer-től a DJ homage, igaz kvarcban és 42-es méretben. Több színben.
-
zola96
senior tag
válasz
hitvanyalak #259392 üzenetére
Chrono24 nemzetközi árak vannak. Ott be lehet lőni kb mennyit ér.
-
zola96
senior tag
válasz
baal-amiga #259373 üzenetére
Mekkorának hat csuklon? Viszonylag vékonyabb az enyém, pont optimális?
-
zola96
senior tag
Van valakinek esetleg Frederique Constant slim line bármilye? Találtam egy két mutatós dátumos megmozdulást és az elmúlt napok öltöny-ing bármi témájára muszaj egyet venni
(A bambinokat “soknak” erzem, hogy évente 1-2x viseljem és nekem vastag)
-
zola96
senior tag
válasz
adrian14 #259232 üzenetére
Abban van igazság, hogy túlárazott swatch de ez van. Ha neked megér ennyit akkor vedd meg (biztosan te is tudod, hogy akár olcsóbban is kapsz megfelelőbb szerkezettel és tokkal órát). A másik, hogy kinek veszel órát? Nekünk vagy magadnak. Egy óra fanatikus nem fog elítélni úgy gondolom, érdeklődés szintjén megkérdezné miért azt választottad.
Nekem speciel mindegy ki mit visel, ha már egy fel mondatot tud róla mesélni az meg a non-plus ultra.
Műanyag tok, kvarc szerkezet, plexi. Bírni fogja. De azért ne ebben vésd a falat, vagy betonozd a garázst (szerintem). Vedd meg és elvezd, használd!☺️ -
zola96
senior tag
Elérhető Snoopyt mindenkinek!
-
zola96
senior tag
válasz
bigmasterg #258008 üzenetére
-
zola96
senior tag
válasz
bigmasterg #258008 üzenetére
Köszönöm!
Persze, délután csinálok! -
zola96
senior tag
A szülinapi óra végül nem az icedblue PRX lett (reménykedve hátha kijön egy a mentás számlapos automata is). Hanem egy kis szajkó😁 Ráadásul nem csak japán, de még bőven 40mili alatti (36,4!). Egyébként a tok minősége kiváló és a 12milis vastagság is nagyon üdítő. Az enyhén domború hardlex pedig pompás - egy AR zafir azért lehet bele fog kerülni -
Játszósnak, fűnyírósnak, mindenesnek vettem
-
zola96
senior tag
válasz
LimaBravo69 #257634 üzenetére
A 40es években a légierő rendszeresített órája volt. Nagyapa szolgálhatott katonaként?
-
zola96
senior tag
válasz
"_Maverick_" #257051 üzenetére
Ez minden tükör políros órára igaz.. A kerámias, 2nd gen mar szálhúzott mindenhol. Nem is vennék hétköznapokra tükör poliros órát.
-
zola96
senior tag
válasz
bigmasterg #256854 üzenetére
… Imadom ezt az órás közösségekben: “kis óra nem férfiaknak valo, azigaziférfi csak 44+ felett hord órát”
-
zola96
senior tag
Remélem a downsizing megmarad trendnek és mindenki talál a saját méretének megfelelő órát. Az új blackbay 54 37mm
-
zola96
senior tag
Igen sőt a Voyager is messzebb van, mint gondolnánk. Mégis egyik sem 200k magyar forintba került. Ez nem becsmérlés. De ennyi pénzért ennyit tudnak orak. Itt tart a technológia. És ami 10000 emberből talán 1-nek számít, arra nem fog fejleszteni egy gyártó sem. Mert pénzből élnek.
de 210ért talán ez jó lehet. Quartz chronometer. Ennél jobb ennyiért nem igen lesz ha nem rc kell. [link] -
zola96
senior tag
válasz
bigmasterg #255140 üzenetére
Többször vásároltam, minden megjött, kb. 1 héten belül. Németországban adják fel.
Egyébként az egyik legősibb nato szíj kereskedő a tulajdonosa. -
zola96
senior tag
válasz
bigmasterg #255067 üzenetére
Sajnos nem. De több nemet oldalon mar rendelheto
-
zola96
senior tag
válasz
yodamastah #253086 üzenetére
Az a Moonwatch örök szerelem. Gratu!
edit: Mitol fugg, hogy van-e dobozban fém hatlap hozzá? “Special edition”? -
zola96
senior tag
Tud valaki online “alkatrész” webáruházat, vagy bármi oldalt, eldugott e-mail címet ahonnan tudnék egy Doxa zsebórához alkatrészt verbuválni? Ebayen próbáltam de semmi, Google szinten. ( a szerkezet egy FHF 1 18,5” ‘ H5 és billegő tengely kellene hozza. Akar billegővel vagy teljes szerkezet az sem gond)
-
zola96
senior tag
Nahat nahát. Újabb downsizing,és egy érdekes megoldás. [link]
-
zola96
senior tag
válasz
korpicschess #251073 üzenetére
Órásnál megkérdezni, hogy esetleg furna -e egy lyukat. Kettőt?
-
zola96
senior tag
válasz
::Trunks:: #249435 üzenetére
Tyű és az autó is 10/10
-
zola96
senior tag
válasz
::Trunks:: #249433 üzenetére
itt a megfelelő alkalom a másodikra
-
zola96
senior tag
Chrono24-ről (pl japán kereskedő) vásárolva várható ÁFA/vám ?
-
zola96
senior tag
Esetleg valaki jön a kronometer közösség találkozóra mini tekivel?
-
zola96
senior tag
Valaki vásárolt már catawiki-rol bármit? Elég jó vintage órák vannak viszonylag olcsón. Nyilván hogyha nem licitálnak felül.
-
zola96
senior tag
válasz
csabulaxi #243882 üzenetére
Ha kinéznél a buborékodból rájöhetnél, hogy lassan tíz éve nem divat termék és a túlárazást is nyugodtan rá lehet ennyi erővel sütni a távol-keleti gyártók termékeire.
Nekem teljesen mindegy ki milyen telefont használ, de aki csak ezt tudja hajtogatni, hogy gondolom sosem használt Apple eszközt az hiteltelen. Funkciók? Mindenben elmossa az androidos konkurens gyártók termékeit. Ja de téged nem érdekel a high end androidos telefon sem, mert butaság kiadni egy telefonért 85ezernel többet. Ismerem a válaszokat tényleg kar volt belekezdened!
-
zola96
senior tag
válasz
BloodRay #243856 üzenetére
Ha meg 316L készült volna az a baj, miért nem
ha egy “alap” automata krono szerkezettel: miért nem chronometer szerkezet. Ne tévedjünk már gyerekek. Ez nem akar omega lenni. Nem loptak, nem másoltak. Az omega odatette amit oda kellett tennie a swatch meg behúzta az x-et. Kesz. -
zola96
senior tag
válasz
Kbali #243823 üzenetére
De ha egy homage lenne akkor nem lenne szidás. Én úgy vettem ki külföldi videósok és fórumokból, hogy egész korrekt lett. És valaki írta feljebb: igen száz rugoert lehet egy eredeti omega logos órád. Ez akkora tragédia? Nem kötelező megvennie senkinek sem… Az omega adta hozza a nevét, akkor miért lenne gaz megvenni, ne adj isten meg hordani is. Nem tudom honnan ez a mely utálat. Ja igen komolytalan óra.
Szerintem nagyobb a létjogosultsága mint a hasonló árú divat órák 1$ kínai szerkezettel és kamu chronok. Vagy az zavarja őket, hogy itthoni swatch shopban nem lehet megkapni?
-
zola96
senior tag
Nem tudom volt e rola szo, de kis meretu buvar vegre kaphato. [link] lesz méltó párja az skx013nak
-
zola96
senior tag
Tissot PRX powermatic 80 vajon lesz itthon?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Kés topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest