- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Szulita28
senior tag
válasz
Agyasima #223826 üzenetére
A Dubois-Depraz [ DD-modul ] pedig csak egy plusz szerkezetrész, amit rá lehet tenni a 2892-es alapwerkre. Órások szintén rühellik, mert nagyon nehezen szervizelhető ez a modulrész; aki vállalja, az meg is kéri az árát [akit én ismerek, az 3x-os árat kér az alapwerkhez képest]
-
Szulita28
senior tag
válasz
TávoliGalaxy #223765 üzenetére
Jobbulást kívánok akkor neked is!
-
Szulita28
senior tag
válasz
TávoliGalaxy #223750 üzenetére
És mi volt vele a gond amúgy? [már a leesés következménye...]
-
Szulita28
senior tag
válasz
namilegyen #223386 üzenetére
borealiswatch.com . Nem olcsó, de megéri az árát. 1, 5-2 hét alatt itt van.
-
Szulita28
senior tag
válasz
dzsi23 #222274 üzenetére
Ja, értem
Nem tudom, milyet akarnál, de volt benne 1-2 38 mm-es. Talán fekete és fehér is. 1 COSC fehér volt, egy narancs és citrom LE, chrono is, de ezek mind 43-asból. A retro diverekből volt sok és jók (kár, hogy kicsik nekem).
Én kb. a levél után 1 órával tudtam megnézni, akkor 5-ből 4 Trident már Out of stock volt. Egy kék bronz 43-ast sikerült volna még elcsípni..régi álmom volt..de elmúlt
Az kétségtelen, hogy 150 körül Trident régen volt. és valszeg nem is lesz már.
WOW, most nézem, h össz 7 db. van már csak. 110 körül indultak.
(ami valójában 3, mert a C65 AM GT az új darab)
-
Szulita28
senior tag
válasz
djeperto #222259 üzenetére
-50% ? Csak szeretnéd
Grat előre is! Muti majd képeket, én is ezt nézegettem (szerencsére a titán miatt fel sem merül komolyan, hogy vegyek egyet).
Azért látom, a CW is kezd nagyfiúsodni..10 euró a szíj méretre igazítása (egy 2000-es óránál..), ami eddig ingyenes volt (amúgy meg 3 perc egy órásnak)(vagy nem, mert sose néztem, de ez rémilk
)
dzsi23,
Én évek óta fel vagyok iratkozva, most is jött az értesítés (cserébe az újságjukat viszont nem kapom valamiért..). Ha veszel vmit, tutira bekerülsz a rendszerbe
(ez tőlük az első rendelésed?)
-
Szulita28
senior tag
-
Szulita28
senior tag
válasz
djeperto #219560 üzenetére
A technikai specifikációk és jellemzők miatt szerintem nem kérdés, hogy ez reális ár érte. Hirtelen nem is tudom, van-e versenytársa, ami ugyanezt tudja. Nem rémlik, h tálalkoztam volna már ilyennel. És a Ward-dal kapcsolatban is egyetértek. Az 1000 eurós ár is rendben van a legtöbb cuccukért (de a 120 eurós voucher azért jól jön
). 500-ért vegyen OrientCertinaTissotSteinhartot, akinek az tetszik.
-
Szulita28
senior tag
válasz
Polarstar #219483 üzenetére
Szép darab, ritka vendég erre
Minőségi darab, gondolom.
Ezt nem akarod kipróbálni? Ütős cucc lehet(#219473) SOAD19
Nem sok kis átmérővel (40 mm környéki) rendelkező búvárról tudok.Pedig vannak. Még kapható az Obris Seastar60s és 70s sorozata.
Le Jour-nak is vannak szemrevaló 40 mm-esei. Ugyanitt egy-két BOLDR is akad.
Ch. Ward-nak a Trident C60-ból már van 40 mm-es változat is.
Davosa-nak Dunát lehet rekeszteni a 40 mm-s Sub-klónokkal.A - szerintem - legszebb nem Sinn feliratos Sinn szintén Davosa
(ez 42-es, de mivel nincs tokfül, inkább 40-esnek hat). Babós hónapokig árulta 150e-ért akciósan. Sajna az UX-re nem hasonlít
-
Szulita28
senior tag
válasz
5-ös kezelő #218063 üzenetére
1-1 modellre várni Clearance-nál valóban kicsi esélyű (ahogy djeperto is írta). Mondjuk pont ezek a típusok nem szoktak annyira népszerűek lenni, mint a Sandhurst. A Trident-ek nagy részét órák alatt elkapkodják. Ráadásul LE darabokból csak a drágák szoktak benne lenni, a népszerűek szinte sosem.
Ettől függetlenül, az elmúlt 3-4 évben már az 5 nekem tetsző darabból 3-4-et meg tudtam volna venni így (ha közben már nem más tetszett volna).
Érződik náluk, h szépen kúsznak fel az árak évről évre. Ráadásul egy-két darabjuknál máreffektus is előjön, ezt hogy gondolják.. [link] Ettől függetlenül, sztem még mindig az egyik legjobb Swiss Made alternatíva az Oris-ra, TAG-ra, Omega-ra. Minőségre nagyon rendben vannak.
-
Szulita28
senior tag
válasz
balaaazs #218023 üzenetére
Csak egy jelzés volt részemről
Mindig van vmi akciójuk. Valszeg ez most regisztrált vásárlóknak jött. Vagy ennyi tehetetlenség van a rendszerükben.
Tudtommal 2020.12.31-ig nem változtak még a kereskedelmi szabályok GBR-EU között, szóval annyiba kerül, amit a honlapi vásárlás legvégén kifizetsz.
De tényleg érdemes a Clearance-re várni, akkor viszont ugrásra készen, mert 1 nap alatt minden jót elkapkodnak. Január első napjaiban és Húsvét vagy Pünkösdkor szokott lenni (januári a tuti). -
Szulita28
senior tag
-
Szulita28
senior tag
válasz
dzsi23 #217273 üzenetére
[link]
Ez a modell 799 euró volt náluk.
Ezen kívül volt még 2-3 modelljük, bronz is (az nyilván kicsit drágábban), de mind elfogyott. Írj nekik, hátha tudnak még szerezni.. (nem lenne példa nélküli). Két sort megér.
Amúgy amekkora sikere volt, sztem 1-1.5 éven belül kihozzák a MII-t belőle.
Kérdésedre pedig a (szubjektív) válasz(om): sztem nagyon jó minőséget csinál a Zelos, amit azért az ára is tükröz. 150-250e-es ársávban elég erős versenyző, 300-350e-ért már nem biztos, h Zelosra pályáznék (ha a beszerezhetőségi árat nézem, azaz szóba jöhetnek "használt", de új/újszerű darabok is más márkáknál). -
Szulita28
senior tag
válasz
dzsi23 #217264 üzenetére
Sztem te pedig ne az egyedi legdrágább cuccaikat emeld ki
Megalakulásuk óta figyelem őket, a linkelt cuccok nem a legolcsóbb modellek, hanem a sztenderd kínálat. Ugyanilyen árszint volt mindig az SW-nál (310 Ft-os euróval persze még olcsóbb volt). Azon kívül, én holland oldalt linkeltem, euróban. Dollárban, saját oldalról, vámáfával nyilván drágább
-
Szulita28
senior tag
válasz
dzsi23 #217248 üzenetére
Sztem azért messze vannak a Zelosok a 300-tól [link] Ráadásul 10%-ot még ezekből is alkudhatsz. Azt gondolom, 200 körül Eta 2892-vel nagyon rendben vannak a Zelos-ok, és ha nem fáj az NHxx, akkor még sokkal olcsóbban is kijössz. Egy dolgot érdemes figyelni, h a 43-44 mm-nek jelzett óráik becsapósak; 2-3 mm-rel kisebbnek tűnik élőben (egy B42-es Fortis hatalmas mellette, ami ugye 42 mm elvileg). Kérjél Marktól referenciafotót, ha kinéztél vmit (pl. tegye egy általad ismert Orient mellé).
-
Szulita28
senior tag
válasz
namilegyen #217231 üzenetére
Vedd meg bátran, ha ez tetszik. Davosa jó cucc, és ebben az összeállításban nem is fogsz nagyon találni mást (mmint acél tok - bronz lünetta).
Emellet a Zelos amúgy jó irány még.
-
Szulita28
senior tag
válasz
Tiszteletes #216605 üzenetére
Kérdésedre a választ nem tudom, viszont én Hantos Lacihoz vinném be, max. elhajt (de nem hiszem).
A legtöbb ilyen szerkezettel szerelt márkának amúgy - szerintem - a WDL a hivatalos márkaszervize a Millenium Centerben (Váci utca). -
Szulita28
senior tag
válasz
Lev Abalkin #215968 üzenetére
írok pm-t
-
Szulita28
senior tag
válasz
vinczetibor #215676 üzenetére
Menj el holnap a legközelebbi termálfürdőbe, félóra a vízben, és estére szép patinás lesz
-
Szulita28
senior tag
válasz
vinczetibor #215662 üzenetére
Christopher Wardnak van egy rövid videója erről, Youtube-on keress rá.
-
Szulita28
senior tag
válasz
nrg.960 #215618 üzenetére
Jók a vélemények. Főleg erről a darabról, nagyon pofás
Mondjuk az ára is
Szerkezete szinte biztosan Sellita SW330, ami az ETA 2893-2 klónja. 2-3 éve még az volt a Davosakban, manapság már Sellita. Bár ez vmi egyedi kiadás, úh nem lepne meg, ha mégis ETA lenne benne.
Steinharthoz nem hasonlítanám ezt a darabot (..), a Fortis meg teljesen más jellegű vonalat visz. Úh azokhoz se
Mondjuk egy Sumohoz lehetne méricskélni, hasonlóan klassz minőség (szíja jobb). De leginkább a GMT Master II-höz, hiszen annak a klónjaÉs nem vallana kudarcot mellé téve..(normál viszonyok között nézegetve, mert a Roli nyilván jobb).
Babósnál van ilyen az Arénában, ott kézbe tudod fogni. -
Szulita28
senior tag
válasz
entropy #215480 üzenetére
Az ML pont az a márka, amit "semleges"-nek szoktak tekinteni még a szélsőségesek is. Elismert brand, jó minőséggel; nem hype-olják, de nincs is szüksége rá. Egyedüli problémája, h Sellita-val dolgozik (már akinek ez baj). Mivel a laikusok nem is ismerik, nem fogják fuxnak nézni, ettől nem kell félned. Csak szépnek fogják tartani.
Ha tecc az Aikon, bátran vedd meg! -
Szulita28
senior tag
Izé...hogy is mondjam...
Ára viszont remek
A ződ nagyon rendben van
-
Szulita28
senior tag
válasz
Polarstar #214343 üzenetére
Dettó. Az elsó órájuk, ami feltétel nélkül tetszik. Azaz tetszene, ha nem WR 100 lenne
Ha már WR 200-at nem tud, írtak volna rá 150 m-t, vagy 111-et. Vagy 400 feet-et. Annyit biztos bírna még, és sokkal jobban mutatna (szerintem). Diver WR100-zal viszont nem mutat jól..
Amúgy az irány jó
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- TCL LCD és LED TV-k
- Elektromos cigaretta 🔞
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest