- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bling95
őstag
válasz
HourHand #14156 üzenetére
az utóbbi bár vicc, de 1. a mentrendek soha a büdös életbe nme pontosak ( tapasztalatom szerint) 2. sokra megyek a pontos órámmal ha buszvezetőé nemaz.
egyébként a havi 1 perc elcsuszást én kicsit sokallom ( bár kitudja az enyém simán lehet többet is csúszik, nemtudom lemérni), viszont az hogy most milyen szögbe letéve mennyit, azmár nekem is felfoghatatlan kicsit
-
Bling95
őstag
vállba nekemis elég nehéz a vásárlás, minőség meg kéne, viszont amíg anyámék tartanak el addig megértem hogy aztmondják hogy annyiért nemvehetek
kenvelo és hasonlók abszolút jók, úgyis kinövöm őket félév alatt...
-
Bling95
őstag
-
Bling95
őstag
válasz
norbertb88 #14073 üzenetére
van még svéd autó márka
-
Bling95
őstag
hmm akkor szíjcsere lesz , próbálkoztam már kiszedni a szagot de sehogy nem sikerült, gondoltam ti tudtok valami...
ezek a casio radiós órák tényleg ilyen baromi pontosak?
-
Bling95
őstag
valaki bőrszíj tisztítására vmi okosat?
más: baromira szeretem az órákat, viszont eddig csak a külsőt néztem ( ezért is egy belülről noname police órám van ), viszont elkezdett jobban érdekelni a dolog
tudtok valami oldalt ahogy levannak irva a különböző szerkezetek anyagok, ismervéi, előnyei , hátrányai stb?
-
Bling95
őstag
Sziasztok!
Az ilyen bőr/ hasított bőr óra szíjakat hogyan lehet tisztítani? bele izadtam és elég büdös és igy nemszivesen hordom...
másik:szintén óra éleiről peremeiről a piszkot?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- BestBuy topik
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest