Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fagyalllo
őstag
-
fagyalllo
őstag
Ma olvastam, hogy Rolexeken is előfordult hasonló illesztési probléma, a gravírozott korona nem pont középre esett.
-
fagyalllo
őstag
Beugratós kérdés: Mi az a koronából kiálló hosszú, vékony izé? (Seiko SKX)
-
fagyalllo
őstag
válasz
Toxiksteel #131512 üzenetére
Nem, egy "márka szervíz"-ben, ui. ez szerepel a munkalapon
-
fagyalllo
őstag
Csak simán borongós időnek mondanám, plusz még a kicsit retkes ablaküveg is rásegít
csabulaxi:
A csaj súlyelosztása nem az igazi és szerintem az aranyra bukik. A jubileumi szíjban pont a nagy artikuláció tetszik, ennek csak a szélső szemei tömörek, a teljesen tömör már messze nem ilyen hajlékony. A zöld Seagull nagyon tetszik. -
fagyalllo
őstag
válasz
WiZARD #131451 üzenetére
Csak azért nem bosszant jobban a dolog, mert két éves az óra és akármennyire vigyáz rá az ember, a használatból eredő karcok, kopások természetesen megjelennek és mindjárt nem úgy fénylik, mint új korában, így nem annyira feltűnő.
Persze ez nem mentesíti őket a trehány munka alól. Dazag fb oldalán volt egy videó, 3 szempillantás alatt szétkapott egy SKX-et (werk, mutatók, számlap, üveg, lünetta, lünettabetét) olyan rutinnal és könnyedséggel, hogy öröm volt nézni, egyszerűen fel se merült a hibázás lehetősége, itt tényleg a beleszarás volt a gond. -
fagyalllo
őstag
válasz
fagyalllo #129302 üzenetére
WiZARD rossz tapasztalatából nem tanulva győzött a kényelem, én is a Seiko szervizbe vittem zafír cserére az SKX-et. Az egyik tokfület nálam is sikerült megkarcolniuk, a festett mutatóhoz valamiért hozzápiszkáltak, amitől lepattant egy kis festék, hasonló árnyalatúval tudták csak javítani, nagyítóval látszik, a számlapon koszpötty maradt. Az utóbbit azonnal tisztították, a karc nem olyan vészes, amiatt nem problémáztam, a mutatót csak később vettem észre, azt amúgy is cserélni akarom egy gyári pirosra. De azért igazán illett volna megemlíteni...
Ettől függetlenül marha jól néz ki a bevonatos, domború zafírral, holnap lesz kép is. -
fagyalllo
őstag
válasz
Lev Abalkin #131400 üzenetére
Hibátlan!
Mi még tovább szenvedünk, de eseted reményt ad -
fagyalllo
őstag
Újabb jelentkező a Seiko-tuning műfajban, a kínálat még elég korlátozott, mostanában indultak: [link]
-
fagyalllo
őstag
Kedvenc lelőhelyünkön SKX007, 009 K és J változatokban újra készleten.
-
fagyalllo
őstag
válasz
KelemenUhr #131284 üzenetére
Fotózni nincs kedve, csak linkelem: [link]
-
fagyalllo
őstag
válasz
CoolBoy323 #131249 üzenetére
Szerintem ne vidd még sehová, korábban javasolták hogy viseld pl. hétvégén egész nap és utána nézd meg a járástartalékát, valószínűleg nincs annak semmi baja.
Fb-on hirdetett indiai seiko 5 hirdetésnél meg mertem jegyezni az ordítóan gagyi ugy. számlapot, erre az eladó tolt egy sértődött kiselőadást, miszerint hozzá így került, nem ismeri az előéletét (lópéniszt nem!), majd letiltott... annyira tipikus reakció, remélem olvassa ezt és belenéz a tükörbe
-
fagyalllo
őstag
-
fagyalllo
őstag
válasz
muzzzy #131012 üzenetére
Onnan rendelném, áfával együtt is itt a legolcsóbb. Limitált széria, talán 2000 db. készült belőle, semmire sincs garancia.
Rendelés előtt nézd át a bal oldali akciós listákat, hátha benne van a kiszemelt óra és kaphatsz rá 5-10% kedvezményt (alapból nem vonja le, kódot kell használni).találtam ebay-en is: [link]
-
fagyalllo
őstag
Nekem kicsit üresnek hat a számlapja, talán jobban mutatna mindenhol vastag indexekkel, mint pl. a DJ, vagy a kisebb változatok.
-
-
fagyalllo
őstag
válasz
phranxinatra #130910 üzenetére
Seiko MM600
-
fagyalllo
őstag
Fémszíj a már nem gyártott 013 és 015 típusokhoz készült, eléggé egyszerre fogyott el az általam ismert forrásoknál, nézegesd a korábban küldött ebay-es eladót, hátha ott is felbukkan. Seikoboy is kínál hozzá vasat, de a gyárinál jóval egyszerűbb, nekem nem tetszik: [link]
-
fagyalllo
őstag
válasz
csabulaxi #130647 üzenetére
Legegyszerűbb vízállóság szerint csoportosítani őket:
1000 m: ez viszi tovább az eredeti 75-ös szellemiségét, monoblokk titán, kerámia védőgyűrű, zafír, gumiszíj. Kvarc és automata szerkezettel készül.
600 m: titán tok, menetes hátlap, kerámia gyűrű, zafír, gumi, Spring Drive
300 m: acél, menetes hátlap, Hardlex, kvarc
Eddig tartott a Marinemaster csapat, alatta már csak a pórias Prospexek vannak 4R automatával, WR200...
Hasonló még az SBDC011/035 Fieldmaster 6R15 automatával, zafír, acél tok, WR200, de nem búvár.
És az SBDL021/027 Fieldmaster fényevő kronográf, WR200, zafír, acél tok. -
fagyalllo
őstag
válasz
csabika0001 #130584 üzenetére
Langyos szappanos vízzel és fogkefével nem tudsz kárt tenni a szíjban, a tok tisztításánál a koronánál vigyázz, kihúzva bejuthat a nedvesség. Nyáron a sós izzadságot érdemes leöblíteni.
-
fagyalllo
őstag
válasz
alphaville #130564 üzenetére
Azért, mert bénáztam, íme: [link]
-
fagyalllo
őstag
válasz
alphaville #130555 üzenetére
Hát még tanakás videón milyen jól mutat: [link]
-
fagyalllo
őstag
válasz
Toxiksteel #130540 üzenetére
Nem csak te tévedtél, fél pontot azért levontam
-
fagyalllo
őstag
Mostanában folyamatos a myotázás, helyesen:
-
fagyalllo
őstag
-
fagyalllo
őstag
válasz
madarasz92 #130242 üzenetére
Nézd meg jobban, az nem X, hanem ProSpex
JDMKid: drágák, 130-140.000 jen +áfa (kb. 300 m Tuna listaár)
-
fagyalllo
őstag
válasz
#42007296 #130203 üzenetére
Nagyon látványos, szerencsére ezen árnyékban is látszanak a mutatók. A méretét írják az adatlapon és kép alapján is lehet következtetni a dátum helyzetéből, mutatók hosszából. Ezt leszámítva simán lehetne 40 éves is, jól eltalálták a formáját. A naptárhoz nem értek.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Formula-1
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- iScooter i9 2022 használt (olvass leírást!)
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- Dualtron Popular - 52V 20Ah dupla motor elektromos roller
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- HP EliteBook 830 G5 16GB 256GB 13.3" FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest