- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fagyalllo
őstag
Ezt nem lehetett megnézni, elővételben elkelt az összes. Utána még emlegették többször is a butikban, hogy eleve biztos eladásra vettem, mert egy ismerős a ch24-en pofátlanul drágán eladta pillanatok alatt. Pedig tényleg megtartottam volna, ha legalább megközelíti azt az élénk arany színt, amit ígértek.
Ott van a link, lusta vagyok. -
fagyalllo
őstag
válasz
Tsebacsi #279153 üzenetére
Akkor tessék, még egy: Q&Q V04A-006VY
-
fagyalllo
őstag
Nekem ez a filmes tetszik nagyon, sikerült kreatívan, nem tolakodóan megrajzolni:
The Fantastic 4: First Steps AW0310-66W -
fagyalllo
őstag
Eltelt fél év, kijött a Plus9Time félidei listája az eddig megjelent Citizen, Seiko, GS modellekről: [link]
-
fagyalllo
őstag
válasz
SOAD19 #278995 üzenetére
Januárban lesz 40 éves, sima festett alumínium. [link]
A nem éppen olcsó új MM600 lünettája se kerámia, pedig talán belefért volna az árba, ha már egy 40 dolláros kínai órán is az van.
Nem kell minden órának ugyanolyannak lennie, szerintem így van ez jól, a festett betét nekem mindig jobban tetszett, változatosabb felületeket, mintákat lehet kialakítani. Például ez a finoman bordázott nagyon tetszik: -
fagyalllo
őstag
válasz
mr.perfect #278963 üzenetére
1-2 hét múlva kapsz majd tőlük egy levelet, akkor kell fizetni, nagyon béna a rendszerük.
Sokáig éljen az S100! -
fagyalllo
őstag
válasz
bigmasterg #278931 üzenetére
Láttam hogy Seiko, de a színekről nekem is a San Martin ugrott be elsőnek.
-
fagyalllo
őstag
A búváróráik megjelenésének 60. évfordulóját ünneplik seikóék és szavazni lehet majd, hogy melyik kerüljön gyártásba:
Pedig mindegyiket kellene.
-
-
fagyalllo
őstag
Régi fotókat böngészgettem és talán ő még nem szerepelt:
Seiko Quartz Type II QGP190 7123-7110 y Azevedo -
fagyalllo
őstag
Gyorsan, mielőtt elkapkodják! Seiko SKX007K2
-
fagyalllo
őstag
válasz
5-ös kezelő #278584 üzenetére
Ha majd később szeretnél, előlről nyílik.
-
fagyalllo
őstag
-
fagyalllo
őstag
válasz
palik #278513 üzenetére
Hát elég sok, van aki ingyen megcsinálja, minimális munka és megér neki annyit.
Amúgy órás haver most mondja, hogy SW200-at lejárt állapotban nyugodtan lehet koronáról húzni, de felhúzott rugónál előfordulhat keréktörés, a Sellita erősebb rugót használ az eredeti 2824-hez képest és az általános anyagminősége se éri el a szintjét. -
fagyalllo
őstag
Fb. reklámban találkoztam ma ezekkel a borzalmakkal, fotó alapján is rémesen silánynak tűnik, egészen pofátlan Casio másolás egy "nagy" márkától: Invicta Activa
-
fagyalllo
őstag
"Az űrhajós óra ötlete nem csupán egy különleges tárgy megalkotásáról szólt. Egy olyan időmérőt szerettünk volna létrehozni, amelyben ott lüktet a felfedezés iránti vágy, a technológiai precizitás, és az a büszkeség, amit a HUNOR program jelent Magyarország számára. Már a legelső vázlatoknál ott volt a cél: egy órát alkotni, amely túlmutat az időn."
Evolvens iksz HUNOR
Miyota 6S21 kronó szerkezet, 1/4mp 60 perc stopper. Szigorúan a funkciót tekintve kinek van hiányérzete az órára nézve? -
fagyalllo
őstag
válasz
Snoop27 #278453 üzenetére
Nagyon zavar amikor kimarad a -ról/ről mi a véleményetek. Nem személyes, csak most adtam neki először hangot.
Nekem maga a forma és a számlap is nagyon tetszik, az SSB315P1 elképesztően népszerű volt évekkel ezelőtt. Ez az óra is sokkal jobban néz ki élőben, a titánnal mindig jól bánik a Seiko, szinte már acélhoz hasonlít a fénye.
-
fagyalllo
őstag
Szép új TiCTAC Seiko SZSB035 és SZSB036, főleg az utóbbi:
-
fagyalllo
őstag
válasz
SOAD19 #278308 üzenetére
2016-ban egy új Bambinóról nem akarta elhinni a vevő hogy eredeti, mert annyira hamar sikerült a DFI-ről megrendelni, hogy az internet alig ismerte a modellt, semmilyen Orient honlapon nem volt fent, a google is csak 1-2 találatot hozott róla a világ másik végéről.
-
fagyalllo
őstag
válasz
5-ös kezelő #278203 üzenetére
Miért nem javasolt az integrált szíj? Ez annyira egyéni ízlésen múlik, inkább csak fel kell rá hívni a figyelmet, rengetegen nem cserélgetik a szíjakat.
-
fagyalllo
őstag
Seiko SNE107P1
És a legelső, 2000-es SBDX001 MM300 szíjával (DE39AZ): -
fagyalllo
őstag
válasz
SOAD19 #278037 üzenetére
Lehetne 0,2 mm-rel vékonyabb, a tokfül szálhúzásának iránya nem jó, a végszem illeszkedése nem tetszik, a csaton csak kettő állítási lehetőség van, egyszerű a doboza, a dátumablak megtöri a szimmetriát, ennyi pénzért a Citizen már rádiósat ad, csak 10 bar, nincs koronazár.
-
fagyalllo
őstag
Casio Oceanus OC-108D -
fagyalllo
őstag
Will Joseph, Norris versenymérnöke és a Casio W-59:
-
fagyalllo
őstag
válasz
magyarc #277898 üzenetére
A fényevő órák nagyon jók, minimális odafigyeléssel megbízhatóan működnek. Egy Promaster is lehet Eco-Drive, az a Citizen elnevezése a napelemes technológiára. A Promaster olyan a Citizennél, mint a Prospex Seikóéknál, már egy nagyobb tudású, igényesebben kivitelezett szint. Ha belefér a keretbe, érdemes azok között nézelődni, például sokkal jobb szíjakat kapnak, a Citizen sajnos a belépő szinten nagyon rászokott a hajtogatott szemekből álló szíjakra.
-
fagyalllo
őstag
válasz
driv4r #277861 üzenetére
Nem is csak a toronyóra, hanem az egész hivatalos időmérő elnevezés. Tipikus mai TH, nulla technológia, csak a reklám süketelés. Régen tényleg szállítottak műszereket, most csak feliratok, dizájnok, koktélok, pénz.
-
fagyalllo
őstag
Egy kifejezetten pofás Seiko 5KX változat, 2025 darabos ausztrál Supercars Limited Edition
SRPL54
Mount Panorama -
fagyalllo
őstag
válasz
Rigormortiis #277800 üzenetére
Legfontosabb a türelem, nézz vissza rá pár nap múlva.
-
fagyalllo
őstag
válasz
vasim.ragat #277750 üzenetére
Ha 50 év után még működik, a megbízhatóság miatt nem aggódnék.
Ami számít, az a szerkezet előélete, ne legyen szétkopva, megkapta-e a rendszeres karbantartást, illetve a tok vízálló-e. -
fagyalllo
őstag
Nekem az új GS SLGC009 automata kronó tetszik nagyon, a kistányér segédkörök, az oroszlántalp szíj...
-
fagyalllo
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Xiaomi 11T Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest