Hirdetés
- IFA 2024: Csendben debütált a Honor Watch 5
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
motoflug
őstag
válasz
szabonagyur #40450 üzenetére
Ennek a típusnak meg az újabbnak sem láttam FB csoportot. Ott lehetne tapasztalatokat megosztani.
-
motoflug
őstag
válasz
szabonagyur #40439 üzenetére
Engem is érdekelne.
-
motoflug
őstag
Szia/Sziasztok!
Én is egy (16 éves) Opelnek keresek utódot, nézegetem a Swifteket, kb azokat, mint amiket írtál. Annyival kiegészíteném, hogy én nem zárkózom el az automatáktól sem. Milyen a Swift 2/3 automata váltója?
Neked sikerült találnod? A sport verziók kőzül mik az ismert hibák 2005- 2014 között?
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
Régebbi (2000) Suzuki Swiftet nézegetek tipik első autónak. Találtam egyet, amihez azért kellene nyargalni pár száz km.-t, de az eladó az átlagnál sokkal korrektebbnek tűnik, így elmondta az autó minden ismert nyűgjét:
- Műszerfalon, a hűtő/fűtő kapcsolója lötyög jobbra-balra
- Szokásos szelepszár szimering miatti hideg füstök. és ennek minden szépsége.
- Klíma nem mén'. Ez lehet csak tartály, de lehet komolyabb is.A felszereltsége, teljesítménye, ill. az automata váltó miatt viszont lehet elnyargalnék érte, bár messze van tőlünk. A kérdésem az lenne, hogy szerintetek ezeket a hibákat figyelembe véve mekkora költséggel számoljak, ha tisztességesen mindent megcsináltatnék rajta, és más baja nincs? Egyáltalán szabad ebből a szériából automatát venni? Egyáltalán szabad ilyen autót venni?
Ez utóbbira még nem kaptam nemleges választ az autó pozitív értelemben vett igénytelensége miatt.
Köszönöm szépen előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- IFA 2024: Csendben debütált a Honor Watch 5
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Windows 10
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Last Epoch
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Ülőgarnitúra 3-2
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- Az összes minőségi RTX GAMER laptop megtekintéséhez nézzen be hozzánk! Eredeti licencek, antivírusok
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest