Hirdetés
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Aktív témák
-
rog
addikt
voltunk bótban..
már 130k-nál tartunk. :) (zanussi zob 882 qx + zgf 646 icx párosítás)
de azért még holnap de. megnézzük az electroworld-öt is..
ha így megy tovább, el kell adni a lakást, hogy legyen konyha.. :) -
rog
addikt
haha! a rettenetes sutotopic visszatert!
az tortent, hogy egyreszrol meg mindig nincs sutom, masreszrol, meg lattunk egy zanussi beepitheto konfigot. elekt. suto: 44k, gazfozolap: 46k
viszont nincs benne forgo nyars a grillezeshez.
amiben van az vagy 80k, vagy pedig fagor. attol meg ovnak sokan.
amiert megint irok, hogyha valakinek van (vagy hallott rola) zanussi beepitheto-je, az meseljen rola nekem. mert felek hogy megveszem ma vagy holnap..
(ja! valyon mi lehet a baja, hogy ilyen olcso?) -
rog
addikt
remelem azert egy kicsit olcsobban osszejon majd.. megneztuk az arakat, es kitalaltuk, hogy inkabb ugy epitjuk a konyhabutort. viszont a 120 mar megfontolando a beepitheto sutoert, mert kulon kulon szokott ennyi lenni.
ja, es azt is mondtak nekem, hogy a nagy gazego legyen hatul mindenkeppen, mert az sokkal praktikusabb. azota szinte csak olyat latok amin elol vannak a nagyobb egok :)) -
rog
addikt
nem fogod elhinni de ezt a kerdest mar en is feltettem magamnak.
arra jutottam, hogy szep is legyen meg jo is :)
de most mar a villanysuto is jatszik. egy ismeros vilagitott ra a lenyegre, hogy egyreszt jobban sut, masreszt ahogy mi elunk egyenlore, max havonta 5-6 alkalommal fogjuk hasznalni. szoval kemenyebb dio mint gondoltam. :)
a vesta, mora markabolt cime mar megvan. szoval jovo heten ha ujra mo-n leszek vegigjarjuk oket. no meg a keravillt is megnezzuk.
ja es az indesitet mar mas is szidta jol. a vestat meg dicsertek sokan. -
rog
addikt
Sütö vasarlas elött (is) állok épp. És a mmarkban belefutotam egy NARDI tipusú gáztüzhelybe. A paraméterei pont jók. Grillezö, elektromos gyújtás, négy rózsa (a nagy hátul), rozsdamentetes felület. viszont egyrészt 75k, másrészt. Olasz gyártmány.
szóval ha esetleg valaki már találkozott ilyennel, és vannak negatív tapasztalatai (sokszor elromlott, nincs alkatrész, ha van akor drága ilyesmi)
de ha valakinek van egy jó tippje azt is megköszönném jól.
ja még néztem egy elektrolux-ot is az 55k és majdnem tökéletes, csak elöl van a nagy rózsa, meg fehér(de ez még belefér, mármint a szín)
juteszembe még ajánlottak vestat is hogy az igen jó, és még magyar gyártmány is.
esetleg ezzel kapcsolatban valami észrevétel?
Azt azért nem gondoltam volna hogy egyszer ilyen topicot indítok majd... :)
Aktív témák
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Ingatlanos topic!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- World of Tanks - MMO
- Arc Raiders
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest