- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cane
őstag
hogyan lehet beállítani normálisan suse alatt azt, hogy a képernyő valóban 1024x768 méretű legyen? zavaró mert az ablakok kilógnak a monitor ''látómezejéből''.
-
Zsu_
senior tag
válasz
rollingrock #6 üzenetére
köszi, már sikerült megoldanom
-
rollingrock
csendes tag
A SuSe alatt a Yastban keresd meg a megfelelő (értelem szerű) menüpontot. Pontosabbat most nem tudok mert ritkán használok Linuxot, de ott valahol be tudod állítani.
-
Zsu_
senior tag
Van egy WinXP és egy Suse Linux a gépemen.
A Suse csinált egy indítómenüt, hogy melyik oprendszert szeretném.
Alapértelmezettben a Suse indul...
Szeretém a bootprioritást átállítani, hogy alapértelmezettben a win induljon el.
Hogyan tudom ezt megcsinálni? -
Bazsesz
őstag
Bővebben: link
Gondolom játszani akarsz alatta. Az csak olyan játékkal fog menni, amit kiadtak Linuxra (pölö Enemy Territory). EXE-t úgy tudom nem nagyon lehet futtatni alatta, de majd jönnek az okosak, és megmondják. -
Cler
csendes tag
Úgy tudom, hogy régen vlt ilyen topic, de most nem látom úgy hogy csináltam egyet. Egy nagyon egyszerű kérdésem lenne, mivel én nem használtam még Linuxot soha ezért nem tudok róla semmit. Szóval az lenne a kérdésem hogy hogyan lehet az . exe fájlokat elindítani. Mert nekem mindig ilyen applications ablak jöne be. Tudom, hogy nagyon hülye kérdés de én abszolút kezdő vagyok a témában. Létszí segítsetek.A válaszokat előre is köszönöm.(suse linux 8.2-m van)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Telekom mobilszolgáltatások
- AliExpress tapasztalatok
- Autós topik
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest