- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
eddie303
őstag
válasz
Mr Bond 007 #235 üzenetére
Ha valami neked nem megy, s 10 másnak igen, akkor nem a programban van a hiba, lásd be, s ne a programot szidd. Használj Slackware-t, ha azt belõni sikerül, ügyes vagy
-
eddie303
őstag
sax2 ha elindul s csak az a baj, hogy nincs képed, próbálkozz ctrl-alt-+ illetve ctrl-alt-- -al miközben nincs kép, én is így szedtem helyre egyszer TFT-n.
-
eddie303
őstag
válasz
Dufresne #204 üzenetére
Parancssorba: alsamixer, majd menj végig, és mindenhol ahol MM-eket látsz a skála felsõ részén, nyomj rá egy M betũt és húzd fennebb a hangerejét. Meg nekem van egy olyan, hogy IEC985 Raw Data, míg ezt ki nem kapcsolod, addig néma csend. Aztán ha lesz hangod, lépj ki s root-ként: alsactl store. Ja, KDE alatt KMIX-el is lehet, advanced mode-ba kell tenni.
[Szerkesztve] -
eddie303
őstag
Ha valami kell RPM formátumban, inkább sztem az rpmfind.net-en keressétek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- OLCSÓ MONITOROK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest