- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Kiborult a Nothing Phone (3) pletykakosara
Új hozzászólás Aktív témák
-
sirály12
őstag
válasz
sirály12 #1160 üzenetére
Azt elfelejtettem leírni, hogy már próbáltam, hogy a saját mappámba betettem az új .xmodmap fájlt, de nem működik. Azt is próbáltam, gogy a /home/peti/.kde/Autostart mappába beteszek egy parancsikont, ami futtatná az xmodmap-ot, de azt írja, hogy "A KDEInit nem tudta elindítani a(z) '/home/peti/Documents/xmodmap' programot."
Mit rontok el?
-
sirály12
őstag
válasz
Core2duo6600 #1120 üzenetére
Nekem megy a compiz fusion, minden effektje, egyet kivéve, mert azt a ro...dt kockát egyszerűen nem tudom működésre bírni.
Amikor 10.2-es susém volt, azon ment minden, de váltottam mert a 10.3-as nekem jobban bejön, többmindent tud, és stabilabb(legalábbis ezt mondják).
-
sirály12
őstag
Sziasztok.
Egy gondom lenne. Suse10.3-as linuxom van, és be szeretném állítani a billemen az extra gombokat. Már a neten meg is kerestem, hogy hogyan kell, és egy parancsfile-t csináltam hozzá, csak az a baj, hogy ahányszor belépek mint felhasználó, akkor egy filekezelőben mint root be kell indítanom, mert csak így működik. Tehát a kérdés, hogyan oldjam meg, hogy ez megától beinduljon?
-
sirály12
őstag
válasz
zLegolas #587 üzenetére
Igen ez az a két progi. Ezeknélkül is be lehetne valahogy állítani a netet?
Mert tudom hogy win alatt mit állítok be, nem a gyári szofttal csinálom, hanem sima wines csatlakozással.
- Ki kellene kapcsolni az ip fejléctömörítést.
- telefonszám: *99***1#
- inicializáló parancs: AT+CGDCONT=1,''IP'',''internet.vodafone.net''
- köv. dns tagok hozzáfűzése: internet.vodafone.net
- szoftveres tömörítés
- titkosítatlan jelszó
- És nem kell sem felhasználónév, sem jelszó
Ezeket hol, mivel tudnám beállítani. Elvileg a modemet felismerte, atm parancsokkal nem tudok mit kezdeni vele. Előre is kösz a segítséget.
[Szerkesztve] -
sirály12
őstag
válasz
zLegolas #581 üzenetére
Nem wines driverrel próbáltam. Közben megoldottam, valami oss2 alapdriverrel, bár néha kihívásokkal küzd így a dolog. Van hang, van 3d, csak a modemet nem tudom megoldani. Ja és persze a skystar2-es tunerhez nincs semmi progi.
Modemhez: Motorola a925.
Felismeri mint a 920, eddig semmi baj. De.
Csak két olyan progi van amivel tércsázni is tudnék. De az elsőhöz annyi beállítást kellene tudni, hogy feladtam. Az atm parancsokkal szórakozzon, akinek 2 anyja van. A másodikat egy áramszünet valahogy tönkretette, mert most egyszerűen elfelejettte az összes beállítást, még az alapbeállításokat is.
Szal nem megy a net linux alatt.
Ha valaki tud erre valami kis progit linux alá, vagy bármi megoldást, akkor kérem jelezze, mert csak a net miatt nem tudok teljesen áttérni linuxra. Mert ugye ha lenne rajta net, akkor lenne minden. -
sirály12
őstag
Szeretni kétnék egy kis segítséget.
- Legfontosabb az lenne, hogy nem tudom beállítani a telóm modemét, hogy netezhessek. Egy motorola a 925-ös teló lenne az áldozat. Éshát net nélkül nem igazán tetszik a dolog.
- A másik, hogy hogyan lehet lejátszani bármiféle mp3-at avi-t bármit, semmihez nincs kodek.
- Nem tudom beállítani az lcd-met ami lpt-ről megy. Milyen progi kell hozzá kde alá?
- És még az is, hogy mióta felraktam a monitorvezérlőm meghajtó progiját (6600gt) azóta nem hajlandó a bejelentkezési ablakot behozni, hogy választhassak a felhasználók közül. Mindíg egy szürke háttér jön be és be kell írni a felhasználónevet és jalszót. De nem is van beállítava.
- Utojára. A hangkarim driverének felrakásakor valami olyat írt ki, hogy a kernel nem támogatja ezt a modult vagy mi. Ilyenkor újra kell fordítani a kernelt? (Legutóbb emiatt el is szált az egész linuxom) A hangkari egy sb live 7.1-es alaplapi hangkari (K8N diamond lapon).
Előre is ksöz minden segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Interactive Brokers társalgó
- Diablo IV
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Melyik tápegységet vegyem?
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest