Hirdetés
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Fluktuáció a Xiaomi 17 család tagjainak számában
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 17 - alap
Új hozzászólás Aktív témák
-
sirály12
őstag
válasz
zLegolas
üzenetére
Nem wines driverrel próbáltam. Közben megoldottam, valami oss2 alapdriverrel, bár néha kihívásokkal küzd így a dolog. Van hang, van 3d, csak a modemet nem tudom megoldani. Ja és persze a skystar2-es tunerhez nincs semmi progi.
Modemhez: Motorola a925.
Felismeri mint a 920, eddig semmi baj. De.
Csak két olyan progi van amivel tércsázni is tudnék. De az elsőhöz annyi beállítást kellene tudni, hogy feladtam. Az atm parancsokkal szórakozzon, akinek 2 anyja van. A másodikat egy áramszünet valahogy tönkretette, mert most egyszerűen elfelejettte az összes beállítást, még az alapbeállításokat is.

Szal nem megy a net linux alatt.
Ha valaki tud erre valami kis progit linux alá, vagy bármi megoldást, akkor kérem jelezze, mert csak a net miatt nem tudok teljesen áttérni linuxra. Mert ugye ha lenne rajta net, akkor lenne minden.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Humble szökevények 500-2500Ft
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest