Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• sirály12
    őstag

A multimédiás cuccok gyakran jogi csűrcsavarok miatt nem mennek alapból, ha így van, akkor neked kell felrakni.

Nem'tom milyen drivert honnan és hogyan raktál fel, de nekem gyanús... ugye nem windózos driverekkel próbálkozol?

A Linux a hardverek támogatását kernel szinten valósítja meg, tehát többnyire nincs szükség különböző meghajtó programok utólagos telepítésére, mert amennyiben a hardver szabványos módon működik -és ezt a működési módot a kernel kezelni képes- akkor az operációs rendszert nem érdekli, hogy milyen gyártó melyik termékéről van szó, azonos módon hivatkozik rá a termék típusától függetlenül.
    Na, a kivétel az extra hardverek köre, konkrétan azok, amikről a gyártó b@szik bármi infót kiadni vagy korrekt Linux meghajtót írni hozzájuk - és túl bonyolultak a működésük a házilagos visszafejtéshez (pl. újabb VGA-k, 7+1 meg ilyesmi hangcsodák, multifunkciós ketyerék (scanner+nyomizó+printer+bogrács+guminő stb.egyben...)

A 7.1 majdnem tuti, hogy nem fog menni, sokan színak vele. Olvasgass a neten, ki küzdött már ilyesmivel. Sima szetereóban viszont tutira mennie kell.

Nem wines driverrel próbáltam. Közben megoldottam, valami oss2 alapdriverrel, bár néha kihívásokkal küzd így a dolog. Van hang, van 3d, csak a modemet nem tudom megoldani. Ja és persze a skystar2-es tunerhez nincs semmi progi.

Modemhez: Motorola a925.
    Felismeri mint a 920, eddig semmi baj. De.
    Csak két olyan progi van amivel tércsázni is tudnék. De az elsőhöz annyi beállítást kellene tudni, hogy feladtam. Az atm parancsokkal szórakozzon, akinek 2 anyja van. A másodikat egy áramszünet valahogy tönkretette, mert most egyszerűen elfelejettte az összes beállítást, még az alapbeállításokat is. :(( :(

Szal nem megy a net linux alatt.
    Ha valaki tud erre valami kis progit linux alá, vagy bármi megoldást, akkor kérem jelezze, mert csak a net miatt nem tudok teljesen áttérni linuxra. Mert ugye ha lenne rajta net, akkor lenne minden.

Új hozzászólás Aktív témák