Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Megjelent a Redmi Turbo 5 Max, az első telefon Dimensity 9500s-el
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 4:3 aránnyal csukna ajtót a Honor az Apple Foldra
- Nő az eSIM-ek iránti igény
Új hozzászólás Aktív témák
-
sirály12
őstag
Szeretni kétnék egy kis segítséget.
- Legfontosabb az lenne, hogy nem tudom beállítani a telóm modemét, hogy netezhessek. Egy motorola a 925-ös teló lenne az áldozat. Éshát net nélkül nem igazán tetszik a dolog.
- A másik, hogy hogyan lehet lejátszani bármiféle mp3-at avi-t bármit, semmihez nincs kodek.
- Nem tudom beállítani az lcd-met ami lpt-ről megy. Milyen progi kell hozzá kde alá?
- És még az is, hogy mióta felraktam a monitorvezérlőm meghajtó progiját (6600gt) azóta nem hajlandó a bejelentkezési ablakot behozni, hogy választhassak a felhasználók közül. Mindíg egy szürke háttér jön be és be kell írni a felhasználónevet és jalszót. De nem is van beállítava.
- Utojára. A hangkarim driverének felrakásakor valami olyat írt ki, hogy a kernel nem támogatja ezt a modult vagy mi. Ilyenkor újra kell fordítani a kernelt? (Legutóbb emiatt el is szált az egész linuxom) A hangkari egy sb live 7.1-es alaplapi hangkari (K8N diamond lapon).
Előre is ksöz minden segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egérpad topik
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- iPhone topik
- Milyen autót vegyek?
- Router gondok
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4321, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 3M füldugó 50 pár (100db) eladó
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs