- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Apple iPhone 17 - alap
- Bővül a One UI 8.5 béta, régebbi Galaxy készülékek is csatlakozhatnak
- Brutális összegeket fektet a Samsung az AI fejlesztésekbe
- A Honor profi iPhone másolásban
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
sirály12
őstag
Szeretni kétnék egy kis segítséget.
- Legfontosabb az lenne, hogy nem tudom beállítani a telóm modemét, hogy netezhessek. Egy motorola a 925-ös teló lenne az áldozat. Éshát net nélkül nem igazán tetszik a dolog.
- A másik, hogy hogyan lehet lejátszani bármiféle mp3-at avi-t bármit, semmihez nincs kodek.
- Nem tudom beállítani az lcd-met ami lpt-ről megy. Milyen progi kell hozzá kde alá?
- És még az is, hogy mióta felraktam a monitorvezérlőm meghajtó progiját (6600gt) azóta nem hajlandó a bejelentkezési ablakot behozni, hogy választhassak a felhasználók közül. Mindíg egy szürke háttér jön be és be kell írni a felhasználónevet és jalszót. De nem is van beállítava.
- Utojára. A hangkarim driverének felrakásakor valami olyat írt ki, hogy a kernel nem támogatja ezt a modult vagy mi. Ilyenkor újra kell fordítani a kernelt? (Legutóbb emiatt el is szált az egész linuxom) A hangkari egy sb live 7.1-es alaplapi hangkari (K8N diamond lapon).
Előre is ksöz minden segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Alienware 500HZ AW2524HF 24,5" Monitor 27% ÁFÁS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4360, 100% Akksi
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- LG UltraGear 38GN950P-B Monitor! 38" 3840x1600 / 1ms / 160Hz / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest