- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Apple Watch
- EarFun Clip – cimpazaj
- Kínos szituba keveredett a Nothing
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
Új hozzászólás Aktív témák
-
sirály12
őstag
Szeretni kétnék egy kis segítséget.
- Legfontosabb az lenne, hogy nem tudom beállítani a telóm modemét, hogy netezhessek. Egy motorola a 925-ös teló lenne az áldozat. Éshát net nélkül nem igazán tetszik a dolog.
- A másik, hogy hogyan lehet lejátszani bármiféle mp3-at avi-t bármit, semmihez nincs kodek.
- Nem tudom beállítani az lcd-met ami lpt-ről megy. Milyen progi kell hozzá kde alá?
- És még az is, hogy mióta felraktam a monitorvezérlőm meghajtó progiját (6600gt) azóta nem hajlandó a bejelentkezési ablakot behozni, hogy választhassak a felhasználók közül. Mindíg egy szürke háttér jön be és be kell írni a felhasználónevet és jalszót. De nem is van beállítava.
- Utojára. A hangkarim driverének felrakásakor valami olyat írt ki, hogy a kernel nem támogatja ezt a modult vagy mi. Ilyenkor újra kell fordítani a kernelt? (Legutóbb emiatt el is szált az egész linuxom) A hangkari egy sb live 7.1-es alaplapi hangkari (K8N diamond lapon).
Előre is ksöz minden segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3301
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest