- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth-headsetekről általában
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Collector19
tag
Üdv!
Az a problémám, hogy opensuse 10.2 x86-ra nem tudom feltelepíteni az nvidia drivert. Inno3D 6600 GT-m van. Próbálkoztam úgy is, hogy a yastban a telepítési forrásban megadtam a HOWTO-ban leírtakat, de mikor kiválasztom a két csomagot amit szeretnék telepíteni, akkor nem szedi le, kb 10-15%-ig elmegy, de utána az írja hogy nem elérhető a CD0-s adathordozó. Próbáltam úgy is, hogy leszedtem az Nvidiaxxxx.run-t és megpróbáltam feltenni. Azt hiszem sikerült is, de mikor a sax2 -r -m 0=nvidia-t beírom a tesztnél inverz színes képernyő jön be és semmilyen billentyűre nem reagál. Ekkor egy reset után pedig nem az ''nvidia'', hanem ''nv'' a driver, és nincs 3d gyorsítás. Tudnátok valami tanácsot adni hogy hogy tegyem fel?
Előre is thx
Üdv!:
collector
Kalló Start menü? -
Collector19
tag
Üdv!
Azt hiszem de nem vagyok benne biztos hogy a xinetd-ben be lehet állítani a VNC-t hogy induljon. Tehát Yast->Network services->xinetd és ott a vnc-t be kell kapcsolni, erre a kliens pl egy krdc vagy webes felület. Persze van torrent kliens is pl: Ktorrent KDE-ben.
Javítsatok ki ha tévednék, mert én is nemrégen kezdtem a linux-al foglalkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Yettel topik
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Tudományos Pandémia Klub
- Elektromos cigaretta 🔞
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple asztali gépek
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E746 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I 14" HD I DP I W10 I Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest