- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaki
aktív tag
Heuréka!
Úgy néz ki, ezek az újabb Linuxok belsőleg is egyre jobban hasonlítanak a Windowsra, mivel egy szimpla újratelepítés megoldotta a problémát
Szerintem ott lehetett a hiba, hogy már a telepítési hardvervizsgálatnál se ismerte fel jól, csak akkor nekem nem tűnt fel....
Most apróra végignéztem mindent, és lőn Linux! -
vaki
aktív tag
Kösz az ötletet, de a videokarit felismeri csont nélkül, amúgy ott van az aláírásomban (Radeon 8500LE).
Szerintem amúgy biztos nem ott van a gond, ui. amikor először felismerte valami Samsung xxx márkának a monitort, akkor jó volt a kép. Azt a beállítást a felbontás miatt nem akartam hagyni, meg azért, mert szemmel láthatóan NEM TFT-nek volt felismerve.
Közben még valami eszembe jutott: lehet hogy alapból DVI-n keresztül akarja kezelni a TFT-t és ez a gond? Ui. ezen a típuson nincs olyan, csak normál analóg bemenet. -
vaki
aktív tag
Sziasztok!
Bocs, de kicsit még kezdő vagyok Linux ügyben, az alábbi problémám adódott:
A júliusi PCWorldhoz adtak egy SuSE 9.3-at.
Feltelepítettem és nem hajlandó normálisan felismerni a monitorom (Samsung SnycMaster 710N TFT). Először felismerte valami egész más Samsungnak, akkor még jó volt a kép, csak 800x600ban és nem is volt hajlandó nagyobbra váltani. (az meg a TFT miatt nem ártana)
Utána beolvastattam az .inf fájlt, és felismertettem rendesen;ekkor felismerte Samsung SnycM 710N-nek, viszont ettől kezdve szétesett a kép, és bármit csinálok nem hajlandó normálisan frissíteni a képet, 5-6* kirajzolja ugyanazt az ablakot egymás mögött és hasonlók.
Szerintetek mit lehetne csinálni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Íme az új Android Auto!
- Könyvajánló
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Gyermek PC játékok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest