- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Yettel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaki
aktív tag
Heuréka!
Úgy néz ki, ezek az újabb Linuxok belsőleg is egyre jobban hasonlítanak a Windowsra, mivel egy szimpla újratelepítés megoldotta a problémát
Szerintem ott lehetett a hiba, hogy már a telepítési hardvervizsgálatnál se ismerte fel jól, csak akkor nekem nem tűnt fel....
Most apróra végignéztem mindent, és lőn Linux!
-
vaki
aktív tag
Kösz az ötletet, de a videokarit felismeri csont nélkül, amúgy ott van az aláírásomban (Radeon 8500LE).
Szerintem amúgy biztos nem ott van a gond, ui. amikor először felismerte valami Samsung xxx márkának a monitort, akkor jó volt a kép. Azt a beállítást a felbontás miatt nem akartam hagyni, meg azért, mert szemmel láthatóan NEM TFT-nek volt felismerve.
Közben még valami eszembe jutott: lehet hogy alapból DVI-n keresztül akarja kezelni a TFT-t és ez a gond? Ui. ezen a típuson nincs olyan, csak normál analóg bemenet. -
vaki
aktív tag
Sziasztok!
Bocs, de kicsit még kezdő vagyok Linux ügyben, az alábbi problémám adódott:
A júliusi PCWorldhoz adtak egy SuSE 9.3-at.
Feltelepítettem és nem hajlandó normálisan felismerni a monitorom (Samsung SnycMaster 710N TFT). Először felismerte valami egész más Samsungnak, akkor még jó volt a kép, csak 800x600ban és nem is volt hajlandó nagyobbra váltani. (az meg a TFT miatt nem ártana)
Utána beolvastattam az .inf fájlt, és felismertettem rendesen;ekkor felismerte Samsung SnycM 710N-nek, viszont ettől kezdve szétesett a kép, és bármit csinálok nem hajlandó normálisan frissíteni a képet, 5-6* kirajzolja ugyanazt az ablakot egymás mögött és hasonlók.
Szerintetek mit lehetne csinálni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Eredeti játékok OFF topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- SK Hynix PC811 2TB PCI-E 4.0 x4 nvme SSD 7000/6500MB/s
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P51 XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 27% - ASUS VivoBook S15 OLED! Snapdragon X Elite / 16GB DDR5 / 1TB NVMe Notebook!
- Beszámítás! Acer Aspire 3 15 A315 FHD notebook - R3 7320U 8GB DDR5 512GB SSD AMD Radeon IGP W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest