- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaki
aktív tag
Heuréka!
Úgy néz ki, ezek az újabb Linuxok belsőleg is egyre jobban hasonlítanak a Windowsra, mivel egy szimpla újratelepítés megoldotta a problémát
Szerintem ott lehetett a hiba, hogy már a telepítési hardvervizsgálatnál se ismerte fel jól, csak akkor nekem nem tűnt fel....
Most apróra végignéztem mindent, és lőn Linux! -
vaki
aktív tag
Kösz az ötletet, de a videokarit felismeri csont nélkül, amúgy ott van az aláírásomban (Radeon 8500LE).
Szerintem amúgy biztos nem ott van a gond, ui. amikor először felismerte valami Samsung xxx márkának a monitort, akkor jó volt a kép. Azt a beállítást a felbontás miatt nem akartam hagyni, meg azért, mert szemmel láthatóan NEM TFT-nek volt felismerve.
Közben még valami eszembe jutott: lehet hogy alapból DVI-n keresztül akarja kezelni a TFT-t és ez a gond? Ui. ezen a típuson nincs olyan, csak normál analóg bemenet. -
vaki
aktív tag
Sziasztok!
Bocs, de kicsit még kezdő vagyok Linux ügyben, az alábbi problémám adódott:
A júliusi PCWorldhoz adtak egy SuSE 9.3-at.
Feltelepítettem és nem hajlandó normálisan felismerni a monitorom (Samsung SnycMaster 710N TFT). Először felismerte valami egész más Samsungnak, akkor még jó volt a kép, csak 800x600ban és nem is volt hajlandó nagyobbra váltani. (az meg a TFT miatt nem ártana)
Utána beolvastattam az .inf fájlt, és felismertettem rendesen;ekkor felismerte Samsung SnycM 710N-nek, viszont ettől kezdve szétesett a kép, és bármit csinálok nem hajlandó normálisan frissíteni a képet, 5-6* kirajzolja ugyanazt az ablakot egymás mögött és hasonlók.
Szerintetek mit lehetne csinálni?
Új hozzászólás Aktív témák
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3009
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest