Hirdetés
- Magisk
- Bluetooth hangszórót készít a HMD
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
fradi81
veterán
Van a yastban ez a kereső funkció ami a tárolókban keresi meg a programot ha jól értem, na ez nálam 404-es hibát dob, mintha nem lenne net, másnál működik?
-
fradi81
veterán
hello
nvidia drivert lehet telepíteni a yaston belül valahogy opensuséban? -
-
fradi81
veterán
Ubi live cd-vel megnéztem, opensuse fájlok vannak a vinyón. Most suséban vagyok. Kérdés miért nem tudom tallózni a partíciókat, vagy itt ez nem autómatikus mint ubuntuban? Hol van ez a grub frissítés mert nemtalálom sehol ezt a menüpontot. CD-ről telepítettem nem DVD-ről.
Ja és a grubot melyik partícióra szokás rakni? -
fradi81
veterán
Hello
Telepítettem windows 7 mellé a legújabb KDE-s opensusét, a végén restart,kiveszem a lemezt, és ugyanúgy a win7 töltődik be. Ez mitől lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Gyermek PC játékok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Kék -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független, 100% gyári Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nem néz ki rosszul, mondjuk itt se sikerült beállítani a tv kártyát pedig ott volt a listában, és maxon pörög a ventim is, de alakul ez a linux is..