Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Almás kagylót főznek Cupertinóban
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Friss információk és képek a OnePlus új órájáról
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
terfy
csendes tag
Sziasztok!
Van egy nagy problémám a SUSE 9.3 telepítése közben. A telepítő szépen elindul, de amikor túljutok a CD/DVD lemezek ellenőrzésén és elkezdi vizsgálni a rendszert, ott egyszerűen nem ad ki adatokat, csak forgatja az órát (egyszer otthagytam és visszamentem 30 perc múlva, hátha csak türelmetlen voltam, de akkor sem lépett tovább). Lehet, hogy nem tud felismerni vmit? A 9.1-es simán felment, nem volt vele semmi gond. Próbálkoztam már a CD-s, a DVD-s verzióval és a mini-image-vel is, a HDD-ről is megpróbáltam telepíteni, hátha mégse jó a CD/DVD, de mindig ugyanaz a hiba.
Remélem tud valaki segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- VGA kibeszélő offtopik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Honda topik
- Star Trek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vége az űrturizmusnak Jeff Bezosnál – egyelőre
- Almás kagylót főznek Cupertinóban
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- SzoftverPremium.hu
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE 2/3 ár alatt, CSERE IS!!! a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest